25 rezultatų ieškant "prie alaus"
Sumuštinis Siurprizas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva, 200 g fermentinio sūrio, 200 g rūkytos ar virtos dešros, 100 g virtos mėsos ir kumpio, agurkas, pomidoras, keletas ridikėlių, vynuogių kekė, obuolys. Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius ..
Recepto vertinimas:
Pica su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos“ miltinio mišinio picai. Picos įdarui reikės: 1 stiklinės tarkuoto „Mozarelos“ sūrio, 100 g mažų kukurūzo burbuolių, 50 g mažų pjaustytų pievagrybių, 50 g smulkiai suplėšytų špinatų lapų, 2 š..
Recepto vertinimas:
Bulvių sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg. bulvių, 1 kg. varškės, 3kiaušinių tryniai, 1 šaukštas kmynų, druska. Gaminimas: Išvirtas su lupenomis bulves nulupkite ir sumalkite, sudėkite kiaušinių trynius, varškę, įberkite druskos, kmynų ir viską gerai išminkykite. Į viri..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g bulvių, 35 g svogūnų, 50 g sviesto, 50 g grietinės, 10 g svogūnų laiškų, krapų, druskos. Gaminimas: Bulves supjaustykite kubeliais, nuplaukite, sudėję į sietelį nuvarvinkite. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptu..
Recepto vertinimas:
Siurprizas (sumuštinis)Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva 200 g fermentinio sūrio 200 g rūkytos ar virtos dešros 100 g virtos mėsos ir kumpio agurkas pomidoras keletas ridikėlių vynuogių kekė obuolys Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, n..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g varškės 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės cukraus druskos garstyčių arba tarkuotų krienų 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės anyžių arba cinamono g..
Recepto vertinimas:
Ryžių - grietinės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Gaminimas: Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais priesko..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Kilkių užkandžiai prie alaus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg kilkių, 0,5 l marinuotų grybų, 1 stiklinė marinato. Gaminimas: Iš gerai įsūdytos kilkės išimti kaulus, nuplauti ir suvynioti. Kad neišsivyniotų prismeigti smeigtuku. Vyniotinius užpilti marinatu ir palaikyti dieną ar ..
Recepto vertinimas:
Sausainiai prie alaus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250 g bulvių košės, 2.100 g miltų, 3.100 g sviesto, 4.2 kiaušiniai, 5.2 šaukštai kmynų, žiupsnelis maltų pipirų, šaukštas aliejaus, druskos. Gaminimas: Į karštą bulvių košę suberiame druską, pipirus, kmynus, sudedame svi..
Recepto vertinimas:
Močiutės ragaišis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kg rupių miltų, 2.6 kiaušiniai, 3.200 g sviesto, 4.100 g mielių, 5.1 šaukštas cukraus, 6.1 pakelis vanilinio cukraus, 7.4 stiklinės pieno, 8.druskos, kmynų arba aguonų Gaminimas: Persijotuose miltuose padaryti duobutę, į ją įpil..
Recepto vertinimas:
Varškės - migdolų šarlota Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Biskvitas: 6 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 arb. š. vanilino, ¼ šaukštelio vyno akmens (jį galima pakeisti actu) 1 stiklinė miltų, ¼ stiklinės krakmolo, Cukraus pudros ..
Recepto vertinimas:
POMIDORŲ PADAŽAS II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 dalys pomidorų, 1 dalis česnakų, aliejaus, druskos, pipirų, kario, raudonosios paprikos miltelių. Gaminimas: Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sanda..
Recepto vertinimas:
Plikytiniai prie alausIngridientai:50 g sviesto 150 g miltų 25 g krakmolo 4-5 kiaušiniai 1 stiklinė vandens Įdarui: 400 g varškės 200 g grietinės druskos žalių krapų petražolių salierų šakeliųGaminimasSviestą ir vandenį supilkite į puodą ir užvirinkite. Įmai&sc..
Recepto vertinimas:
Paprastas pyragasIngridientai:1 kg miltų, 1/2l. pieno arba vandens, 15—30 g mielių, 10 g druskos, 50 g cukraus, 1 kiaušinis aptepimui.Gaminimas Pienas pašildomas iki 35°C. Į dubenėlį, kuriame bus maišoma, suberiama pusė miltų. Mielės sutrupinamos į stiklinę ir ištrinamos..
Recepto vertinimas:
Virti pyragėliai su aguonomisIngridientai:50g mielių, 1 v.š. cukraus, 1 stikl. pieno, trynys, 1 stikl. maltų aguonų sumaišytų su cukrumi, saujelė razinų, miltų tiek, kad tešla naliptų prie rankų, aliejaus virti.Gaminimas Mieles ištrinti su cukrumi, įpilti 3-4 v.š. šil..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažasIngridientai:100 g varškės, 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės, cukraus, druskos, garstyčių arba tarkuotų krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyžių arba cinamono, grūstų raug..
Recepto vertinimas:
Varškiniai pyragaičiai "trikampėliai" (Miglės)
Varškiniai pyragaičiai "trikampėliai" (Miglės)Ingridientai:2 pakeliai (po 180g) kvadratinių sausainių, 400 g varškės sūrelio (vanilinių ar be priedų), 3 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis vanilinio cukraus, folijos, braškių arba marmeladinių saldainių, Papuošimui: miltinio cukraus.G..
Recepto vertinimas:
Anties šlaunelės su keptais obuoliais
Anties šlaunelės su keptais obuoliaisIngridientai:4 anties šlaunelės, 1 kg mažų bulvių, 4 obuoliai, 3 svogūnai, 3/4 stiklinės vištienos sultinio, 1/2 stiklinės obuolių sulčių, 50 g maltų migdolų, 2 šaukštai razinų, 2 skiltelės česnako, mairūnas, 2 gvazdikėliai, pipirai,..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir majonezo padažas (Justės)
Pomidorų ir majonezo padažas (Justės)Ingridientai:100 g. pomidorų padažo, 100-120 g. majonezo, 1-2 skiltelės česnako. Gaminimas Pomidorų padažą ir majonezą sudėkite į padažinę, ar nedidelį dubenelį ir sumaišykite, kad pasidarytų vietisa masė. Taip pat smulkiai supjaustykite če..
Recepto vertinimas:
Ryžiai prie šašlyko (Weni)Ingridientai:2 maišeliai ryžių, 1 indelis tepamo sūrio, valgomas šaukštas sviesto.Gaminimas Išvirti ryžius, įdėti tepamą sūrelį (gali būti sūris su priedais bus dar skaniau), įdeti sviesto ir gerai išmaišyti, galima įdeti ir šaukštą majonezo. Tiesi..
Recepto vertinimas:
Konservuotas pomidorų padažas (Ramunės)
Konservuotas pomidorų padažas (Ramunės)Ingridientai:2 dalys pomidorų, 1 dalis česnakų, aliejaus, druskos, pipirų, kario, raudonosios paprikos miltelių.Gaminimas Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandari..
Recepto vertinimas:
SALDŽIARŪGŠTIS VARŠKĖS PADAŽAS
SALDŽIARŪGŠTIS VARŠKĖS PADAŽASIngridientai:100 g varškės1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košėscukrausdruskosgarstyčių arba tarkuotų krienų2 š..
Recepto vertinimas:
SŪRŪS SAUSAINIAI PRIE ALAUSIngridientai:500g miltų3 kiaušinio tryniai250g margarino1 šaukštas grietinės1 kiaušinio baltymasžiupsnis kmynųdruskosGaminimasMargariną sukapoti su miltais. Pasūdyti su miltais sukapotą margariną, sud..
Recepto vertinimas:
Aštrios krevetės prie alausIngridientai:300 g nelukštentų šaldytų krevečių,tabasco padažas,baltieji pipirai,druska,4 skiltelės česnako,1/3 raudonos saldžiosios paprikos,citrinos silčių,alyvuogės.GaminimasŠaldytas neluk..
Recepto vertinimas: