3 rezultatų ieškant "salietros"
Sūdytas avienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg avienos, 3 šaukštai druskos, 0,5 šaukšto salietros, šaukštelis garstyčių. Gaminimas: Mėsą išmušti, ištrinti druska, salietra, garstyčiomis, susukti į vyniotinį ir keletą dienų laikyti sūrime. Paskui išvirti. ..
Recepto vertinimas:
Virta rūkyta jautienos nugarinė
Virta rūkyta jautienos nugarinėIngridientai:800 g jautienos nugarinės, druskos, prieskonių, truputis valgomosios, salietros ar cukraus.Gaminimas Į verdantį vandenį panardinama jautienos nugarinė, vandeniui vėl užvirus, mėsa išgriebiama, nusausinama, įtrinamą druska, sumaišyta su p..
Recepto vertinimas:
KRŪTINĖLĖ, KIMŠTA LIEŽUVIAISIngridientai:1,2 kg kiaulienos arba veršienos krūtinėlės1,5 kg liežuvių300 g riebalųprieskonių, druskosMarinatui:1 l vandens200 g duonos10 lauro lapelių5 skiltelės česnako10 gvazdikėli..
Recepto vertinimas: