20 rezultatų ieškant "poras"
Viščiukas kiniškai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: apie 400 g viščiukų broilerių filė 1 svogūnas 10 mažų kukurūzų burbuolių 1 cukinija 1 raudonoji paprika 1 poras 100 g pievagrybių 2 valgomieji šaukštai aliejaus Padažas: 1 valgomasis šaukštas kario ¼ arbatinio šaukštelio smu..
Recepto vertinimas:
Trinta moliūgo sriuba su česnaku
Trinta moliūgo sriuba su česnaku Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 valg. šaukšt. alyvų aliejaus, 1 poras, 2 skiltelės česnako, 1 kg moliūgo, 6,5 stiklinės daržovių sultinio,2 arbat. šaukšt. džiovintų čiobrelių, žiupsnelis maltų juodųjų pipirų, 2 valg. šaukšt. sojos padažo, �..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 l verdančio vandens, 100 g pievagrybių, 1 morka, 2 bulvės, 1 svogūnas, 1 nedidelis poras, 1 šaukštas aliejaus. Gaminimas: Svogūnus ir morkas supjaustykite ir vos vos pakepinkite aliejuje. Bulves švariai nuplaukite su šepetėliu ir supjausty..
Recepto vertinimas:
Prancūziška žuvis Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jūros lydekos 8 pievagrybiai 60 g sviesto 3 pomidorai Poras 2 svogūnai 3 skiltelės česnako Maltų pipirų Druskos Žuvies prieskonių Petražolių Salieras Gaminimas: Žuvies gabalus užpilame trupučiu sū..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400g spagečiu,ar kitų makaronų 2 kiaušiniai 150g fermentinio sūrio 200g pomidorų padažo 100g majonezo 2 marinuoti agurkai 5 pieniškos dešrelės poras 4-5 pievagrybiai krapai petražolės vegeta makaronų prieskoniai Gaminimas: Išvirtus ..
Recepto vertinimas:
Upėtakių sriuba Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g upėtakių, svogūnėlis, poras, 30 g saliero, 4 petražolių šakelės, 2 šaukštai sviesto morka, druskos, baltųjų pipirų. Gaminimas: Išskrostas žuvis ir galvas nuplauti, atskirti filė. Svogūnėli, žaliąją poro dalį, salierą ir ..
Recepto vertinimas:
Bulvių pica Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 morkos, 1 poras, 6 – 7 bulvės, 3 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 4 griežinėliai rūkyto kumpio, 2 pomidorai, 0,5 saldžiojo ankštinio pipiro, 100 g sūrio, 8 alyvuogės, mairūnas, druska. Gaminimas: Nuskustas bulves ir morkas sutarkuokite, p..
Recepto vertinimas:
Sriuba su bulvių omletu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 l nuoviro, 1 morka, 1 salieras, 1 poras, 1 svogūnas, 1 šaukštas žalių žirnelių, 20 g sviesto, 0,5 sultinio kubelio. Omletui: 40 g sviesto, 2 kiaušiniai, 2 bulvės, 30 g manų kruopų, 20 g miltų, 1 šaukštas pieno arba grietinėl..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 bulvės, 1 poras, 4 morkos, 100 g. sūrio, 10 g. sviesto, 0,25 stiklinės baltojo vyno, 4 – 5 šaukštai acto, 4 šaukštai aliejaus, pipirai, muskato riešutas, petražolių lapeliai, druska. Gaminimas: Virtas bulves supjaustykite ..
Recepto vertinimas:
Ryžių salotos su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės birios ryžių košės (išvirtos iš 150g. ryžių) 1 stiklinė marinuotų baravykų arba rudmėsių 2 kietai virti kiaušiniai 1 poras 2-3 šaukštai grietinės 2-3 šaukštai majonezo petražolės lapelių Gaminimas: Grybus ..
Recepto vertinimas:
Suomiška žuvienė Patiekalo šalis: Suomija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šviežių žuvų 1 svogūnas 1 poras 4 bulvės 1 šaukštas miltų 1 stiklinė pieno 1 lauro lapelis 3 žirneliai kvepiančiųjų pipirų 2 šaukštai smulkintų krapų 2 šaukštai smulkintų laiškinių svogūnų ..
Recepto vertinimas:
Jautienos sriuba su kepenėlėmis
Jautienos sriuba su kepenėlėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Morka, Gabaliukas saliero, Poras, Petražolės šaknis, 500 g jautienos kaulų, 300 g kepenėlių, 100 g svogūnų, 3 šaukštai sviesto, trynys, druskos, pipirų, muskato, vandens. Gaminimas: Kaulus kartu su nepjaustytomis daržovė..
Recepto vertinimas:
Įdarytas omletas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, druskos, pipirų, aliejaus, poras, 50 g kumpio, 5 šaukštai grietinės, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Paruošti įdarą: supjaustyti kumpį, pakepinti svieste, sudėti supjaustytą porą ir dar pakepti. Tada s..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..
Recepto vertinimas:
Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas
Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, vandens, druskos, 500 g šviežių grybų, 1 poras, 2 šaukštai margarino, druskos, 5 pomidorai, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 2 kiaušinio tryniai..
Recepto vertinimas:
Veršiena folijoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g veršienos, druskos, 2 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai sviesto, šaukštas tarkuotų petražolių, poras, džiovintų mėtų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska, apšlakstyti sultimis, suvynioti į foliją..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su lašinukais
Veršienos kepsnys su lašinukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 40 g lašinukų, druskos, šaukštas riebalų, poras, petražolė, morka, stiklinė vandens, šaukštelis miltų, grietinės. Gaminimas: Mėsą išmušti, įpjauti keliose vietose ir prismaigstyti lašinukų. Mėsą..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su kmynaisIngridientai:2—3 bulvės, morka, poras ar svogūnas, gabaliukas saliero, 0,5 šaukštelio kmynų, 1,5l vandens, šaukštelis miltų, šaukštelis sviesto, 50 g lašinių, petražolių ar salierų lapelių, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės, morka, poras, ..
Recepto vertinimas:
Šaltas jautienos kepsnysIngridientai:1,5-2kg. jautienos filė, 2 morkos, burokėlis, 2 svogūnai, 1 poras, 2 lauro lapai, 2 veršio kojos, 2 šaukštai sviesto, salieras, 15 kvapiųjų pipirų.Gaminimas Jautiena išmušama, pasūdoma, prismaigstoma lašinukų ir paliekama valandai. Keptuve kaitina..
Recepto vertinimas:
Troškintas viščiukas su šviežiais baravykais
Troškintas viščiukas su šviežiais baravykaisIngridientai:1 viščiukas,2 morkos,5-6 baravykai,1 poras,150 g sviesto,truputis petražolių,druskos,pipirų.GaminimasNuvalytus baravykus ir porą supjaustome griežinėliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Įberiame susmulkintų pe..
Recepto vertinimas: