7 rezultatų ieškant "askaloniniai"
Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais
Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kiaulienos filė 8 askaloniniai česnakai 200 g pievagrybių sviestas arba margarinas druska, pipirai 2 valgomieji šaukštai dijon garstyčių 1 valgomasis šaukštas cukraus 200 ml grietinėlės 2 a..
Recepto vertinimas:
Brokolių Kapučino Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 smulkinti askaloniniai svogūnai 2 vidutinio dydžio bulvės 2 šaukštai aliejaus 2 GABALĖLIAI CUKRADENDRIŲ CUKRAUS 750 ml vandens 2 daržovių sultinio kubeliai 200 g šviežių ar šaldytų brokolių 100 ml 13% grietinėlės 300 ml pieno Dru..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su šparagaisIngridientai:4 porcijoms: 500g. šparagų daigų (nupjaustykite kietas šparago daigo dalis), 60 ml. pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 2 smulkiai supjaustyti askaloniniai česnakai, druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai, 400g. pomidorų tyrės (pertrintų pomidorų), ..
Recepto vertinimas:
Marinuotų porų salotosIngridientai:4-6 porcijos 6 vidutinio dydžio porai (apie 1 kg), 45 ml(3 šaukštai) baltojo vyno acto, 5 ml(1 arb. šaukšt.) Dižono garstyčių, 175 ml dygminų aliejaus, 2 askaloniniai česnakai, 1 kiaušinis papuošimui, 5-7 petražolių šakelės papuošimui.Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Makaronų ir moliuskų salotosIngridientai:4-6 porcijos 1 kg moliuskų, 4 askaloniniai česnakai, 175 ml sauso baltojo vyno, Pipirų acto ir aliejaus užpilo su prieskoniais, 250 g figūrinių makaronų, 3 jauni svogūnai, pipirai.Gaminimas Prieš virdami kruopščiai paruoškite ir išvalykite mo..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotos su jūrų šukutėmis
Makaronų salotos su jūrų šukutėmisIngridientai:4-6 porcijos 3 skiltelės česnako, 2 askaloniniai česnakai, po 1 ryšelį šviežių laiškinių česnakų, pelerūno ir petražolių, 1 citrina, 125 ml alyvuogių aliejaus, 45 ml grietinėlės, 500 g jūros šukučių, 250 g makaronų su špinat..
Recepto vertinimas: