25 rezultatų ieškant "pipirais"
Krevetėmis įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 0,5 citrinos druskos, pipirų cukraus 2 maišelių (po 100 g) ryžių 200 g šaldytų krevečių 100 g džiovintų pomidorų česnako skiltelės 12 kalmarų filė Gaminimas: Aliejų išmaišyti su išspau..
Recepto vertinimas:
Merlangai su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 merlangų (apie 800 g) 2 vidutinio dydžio svogūnų 2-4 skiltelių česnako 80 ml sauso baltojo vyno šaukštelio cukraus 3 šaukštų alyvų aliejaus citrinos sulčių druskos, pipirų Gaminimas: Žuvis nuplauti..
Recepto vertinimas:
Jautiena su žalumynų įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikės:4 gabaliukų jautienos (po 200g),druskos, pipirų,3 šaukštų garstyčių,4 griežinėlių šoninės,po 1 ryšelį petražolių ir builio,2 kiaušinių,100g riebios varškės,2 svogūnų,4 skiltelių česnako,muškato..
Recepto vertinimas:
Jūros ešeriai su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 jūros ešerių druskos, pipirų citrinos 1–2 šaukštų kadagių uogų 4 laurų lapelių mėgstamų daržovių svogūno 2 šaukštų aliejaus 200 ml žuvų sultinio Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti ir įtrinti druska..
Recepto vertinimas:
Troškinta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g kalakutienos 500 g pomidorų 300 g svogūnų po vieną žalią, geltoną ir raudoną papriką 2 skiltelės česnako 4 šaukštai aliejaus šaukštas petražolių lapelių šaukštelis mairūnų lapelių 0,5 šaukštelio saldžiosios paprik..
Recepto vertinimas:
Skumbrė normandiškai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 skumbrės (apie 250 g) 2 svogūnai 5 dideli obuoliai 250 ml sidro (geriau obuolių) 50 ml obuolių acto 30 g sviesto 10 nedidelių svogūnų laiškai druskos, pipirų Gaminimas: Nuvalytas skumbres pabarstyti druska ir pipirais. Nulupti svogū..
Recepto vertinimas:
Upėtakis marškinėliuose Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 upėtakiai po 200 g (su galva gražiau) 6 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė pusė arbat. šaukštelio kalendros žirnelių 1 citrina 3 salierų kotai 3 nedideli svogūnai aliuminio folijos sviesto, druskos, pipirų Gaminimas: ..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Įdarytas omletas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, druskos, pipirų, aliejaus, poras, 50 g kumpio, 5 šaukštai grietinės, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Paruošti įdarą: supjaustyti kumpį, pakepinti svieste, sudėti supjaustytą porą ir dar pakepti. Tada s..
Recepto vertinimas:
Mėsa su pomidorais ir ankštiniais pipirais
Mėsa su pomidorais ir ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g virtos mėsos, 2 ankštiniai pipirai, 4 pomidorai, svogūnas, skiltelė česnako, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Mėsą, pipirus, pomidorus supjaustyti. Sukapoti ..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su bulvėmis
Troškinta jautiena su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g lašinių, 300 g jautienos, svogūnas, pipirų, česnako, 2 pomidorai, 8 bulvės, krapų. Gaminimas: Lašinukus ir mėsą smulkiai supjaustyti ir apkepinti kartu su svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, česnaku, įpilti vande..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos suktinukai su inkstais
Kiaulienos suktinukai su inkstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kiaulienos, druskos, pipirų, inkstas, šaukštelis sviesto, garstyčių, riebalų, 2 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai miltų, šaukštas grietinės, svogūnas. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais. In..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su ankštiniais pipirais
Kalakutiena su ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g kalakutienos, 2 šaukštai taukų, 2 stiklinės sultinio, 0,5 svogūno, morka, saliero gabalėlis, 250 g saldžiųjų ankštinių pipirų, druskos, pipirų, lauro lapas, šaukštas miltų, grietinės. Gaminimas: Paukštieną..
Recepto vertinimas:
Vištiena su ankštiniais pipirais
Vištiena su ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g vištienos, 2 šaukštai taukų, 2 stiklinės sultinio, 0,5 svogūno, morka, saliero gabalėlis, 250 g saldžiųjų ankštinių pipirų, druskos, pipirų, lauro lapas, šaukštas miltų, grietinės. Gaminimas: Paukštieną sup..
Recepto vertinimas:
Šaltas užkandis su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g. karštai rūkyto oto, 2 kietai virti kiaušiniai, 4 salotų lapai, 3 šaukštai citrinų sulčių, 2 šaukštai vandens, druskos ir pipirų. 2 šaukšteliai aliejaus, 125g. konservuotų pievagrybių, 2 maži pomidorai, 200g. konservu..
Recepto vertinimas:
Šaltas kumpio ir daržovių užkandis
Šaltas kumpio ir daržovių užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 230g. pievagrybių griežinėlių, 230g. konservuotų šparagų, 4 kiaušiniai ir 4 pomidorai, druskos ir maltų juodųjų pipirų, 1 šaukštas citrinų sulčių, 1 sutrinta česnako skiltelė, 3 šaukštai aliejaus, 1 šaukšta..
Recepto vertinimas:
Žuvų pyragasIngridientai: 500 g menkės arba bet kokios baltos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g lašišos arba bet kokios raudonos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos, 500 g svogūnų, 30 g sviesto, trupučio krapų ir petražolių (viso – ..
Recepto vertinimas:
Tikras jautienos žlėgtainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250g svogūnų, 2.4 žlegtainiai po 150g, 3.1/2 šaukštelio pipirų, druskos, 4.2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais ir kepti su 2 šaukšteliais aliejaus, kol gražiai pagels. Iškepusius s..
Recepto vertinimas:
Sūrio kamuoliai su pipirais ir linų sėmenimis
Sūrio kamuoliai su pipirais ir linų sėmenimis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g neriebaus tepamo sūrio; 1 arb. šaukštelis stambiai maltų juodųjų pipirų; 1 arb. šaukštelis šviežių prieskoninių žolelių (krapų, petražolių ar kt.); 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmen..
Recepto vertinimas:
Sūrio kamuoliai su pipirais ir linų sėmenimis
Sūrio kamuoliai su pipirais ir linų sėmenimis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g neriebaus tepamo sūrio;1 arb. šaukštelis stambiai maltų juodųjų pipirų; 1 arb. šaukštelis šviežių prieskoninių žolelių (krapų, petražolių ar kt.); 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys su pipiraisIngridientai:2 gabaliukai jautienos išpjovos (storis - apie 5 cm), 3 šaukšteliai stambiai maltų juodųjų pipirų, 2 šaukšteliai alyvuogių ar kitokio rafinuoto aliejaus, 4 šaukštai sviesto, 0,25 stiklinės desertinio raudono vyno, šaukštas koncentruoto m�..
Recepto vertinimas:
Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu
Ypatingai ruošta ėriena su kuskusuIngridientai:12 porcijų: 400 g kuskuso (stambių manų kruopų), 8 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių, 500-600 ml paukštienos sultinio, 1 lauro lapelis, anyžių grūdelių, maltų gvazdikėlių, ciberžolių, uog..
Recepto vertinimas:
Jautienos apkepasIngridientai:Svogūnas, 2 pomidorai, 2 cukinijos, raudonoji ir žalioji paprikos, 2 maži baklažanai, 4 v.š. aliejaus, 600 g liesos jautienos, 1/2 st. Raudono vyno, 1 a.š. švelnios maltos paprikos, 2 v.š. pomidorų tyrės, 200 g. ryžių, 1 st. grietinės, 2 v.š. kra..
Recepto vertinimas:
Didkepsniai su pipiraisIngridientai:2 gabalėliai jautienos filė (maždaug po 200 g), šaukštas juodųjų pipirų žirnelių, svogūnas, šaukštas sviesto, 2 šaukštai aliejaus, 4 šaukštai brendžio, druskos.Gaminimas Mėsą nuplauname po tekančiu vandeniu ir nusausiname virtuviniu popierini..
Recepto vertinimas: