19 rezultatų ieškant "galvos"
Įdarytas karpis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 asmenims 1-1,5 kg dydžio karpis, 2 vidutinio dydžio morkos, 2 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, stiklinė pieno, žuvies prieskoniai, druska, žalumynai, 100 g lašinuk�..
Recepto vertinimas:
Įsimylėjęs vėžys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: (2 porcijoms)4-6 virti vėžiai1 svogūnas1 šaukštas sviesto arba margarino50 ml sauso balto vyno0,5 šaukštelio Dijon garstyčių1-2 šaukštai pomidorų pastos2-3 šaukšteliai Demerara cukraus1 pomidoras100 ml liesos grietinėlės Gaminim..
Recepto vertinimas:
Balandėliai Ingridientai: 1 didelė kopūsto galva 800g faršo 1 stiklinė ryžių 1-2 galvos svogūnų įvairių prieskonių 1-2 kiaušiniai Tarkuotų morkų 1-2 stiklinės Padažui 1 stiklinė vandens 1-2 valg.šaukštai miltų 100g grietinės 50g tomatų pastos druskos pagal skon�..
Recepto vertinimas:
Armėniška sriubaIngridientai: 500-700g jautienos antrekoto arba avienos 1 baklažano 2 saldžių paprikų 1 didelių morkų 2-3 bulvės 2 galvos svogūnų 2 aitriosios paprikos (čili) 0,5l pomidorų pastos baziliko pipirų lauro lapų druskos 2,5 l vandens alyvų aliejaus Paruo..
Recepto vertinimas:
Grybų kotletaiIngridientai: 500 g sūdytų grybų 2 vidutinės galvos svogūnų 150 g grikių 50g sviesto druskos pipirų kiaušinis džiūvesėlių miltų aliejaus kepimui Gaminimas: Svogūnus sukapojame, grybus sumalame, sudedame į keptuvę ir troškiname su 25g sviesto. Išv..
Recepto vertinimas:
Makaronai grietinėlės padaže Ingridientai: 1 pokelio makaronų 3 kubeliai sultinio 1 indelio grietienėlės 1 galvos svogūno 1 valgomas šaukšto miltų 2 valgomųjų šaukštų sviesto 100-150 g tarkuoto fermentinio sūrio pipirų drusko krapų Gaminimas: Makaronus išvirti ..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..
Recepto vertinimas:
Sūdyta lašišaIngridientai:Išskrosta, nuvalyta lašiša be galvos (maždaug 1,5kg.), 40g. stambios druskos, 30g. cukraus, šaukštelis stambiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Žuvį nuplauname, nusausiname. Filė kartu su oda atskiriame nuo kaulų. Pincetu išrenkame likusius smulkius kauliu..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su šviežiais kopūstų lapais
Kalcioni su šviežiais kopūstų lapaisIngridientai:300g picos tešlos, plakto kiaušinio glazūravimui, pomidorų, mairūno. Įdarui: 500g gūžinių kopūstų arba šviežių daržovių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 smulkiai supjaustytos svogūnų galvos, 440g konservuotų pomidorų (be k..
Recepto vertinimas:
Olija Podrida troškinysIngridientai:250 g žirnių, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 svogūnai, 1 skiltelė česnako, 250 g avienos, pusės porcijos vištienos sultinio arba paruoštos sriubos, 250g rūkyto kumpio, 3 česnakinės dešrelės, 150g naminės dešros, 1/2 balto kopūsto galv..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas mielinis pyragasIngridientai:1 pyragui arba 12 pyragėlių: 500 g miltų; 20 g mielių; 4 valg. š. pieno; 60 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 6 kiaušiniai; 400 g sviesto; 1 trynys pyragui aptepti.Gaminimas Miltus persijoti. Mieles sutrupinti į šiek tiek pašildytą pieną. Subert..
Recepto vertinimas:
PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTAS KARPISIngridientai:1 karpis (apie 1,5kg)1 šaukštas margarino1 šaukštas sviesto1 bandelė (nesaldi)2 kiaušiniainepilna stiklinė pieno10-15 vidutinių pievagrybiųpetražolių lapeliųmaltų pipirų, citrinpipiri..
Recepto vertinimas:
KOPŪSTŲ KOTLETAIIngridientai:0,5 galvos kopūsto2 plakti kiaušiniai1 svogūnas0,5 stiklinės manų kruopųmaltų pipirųGaminimasKopūstą sutarkuoti per burokinę tarką, sudėti likusius produktus. Formuoti kotleto formos kukuliukus ir..
Recepto vertinimas:
RAUGINTOS KOPŪSTŲ GALVOSIngridientai:40 g druskos 1 litrui vandens, kopūstų.GaminimasNuo kopūstų nuimame viršutinius lapus, supjaustome į dvi, o didesnius - į 4 dalis. Dalį kopūstų supjaustome. Kopūstus į indą dedame sluoksni..
Recepto vertinimas:
Įdaryta kiaulės galvaIngridientai:Kiaulės galva, 4 kojelės, 1 kg maltos mėsos, 3 svogūnai, 10 skiltelių česnakų,2 bandelės, 2 kiaušiniai, 3 morkos, 3 šaukštai želatinos, laurų lapelių,5-10 kvapiųjų pipirų,..
Recepto vertinimas:
Kepta Įdaryta silkėIngridientai:2 silkės su galvomis,1 kiaušinis,1 svogūnas,1 batono riekelė,truputis pieno,50 g sviesto,truputis cinamono, aliejaus.Padažui:1 trynys,50 g obuolių acto,50 g vandens,20 g sviesto,1 šaukštas grietinės,1 arbatinis ..
Recepto vertinimas:
Marinuoti kopūstai su burokais
Marinuoti kopūstai su burokaisIngridientai:4 didelės galvos kopūstų4 dideli burokai2 galvos česnakolauro lapelių10 stiklinių vandens10 valgomų šaukštų cukraus3 valgomi šaukštai druskos 2 valgomi šaukštai acto esencijosGaminim..
Recepto vertinimas:
TIRŠTA ŽUVIENĖIngridientai:2 lynų galvos, 3 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 3 šaukštai konservuotų kukurūzų, 1 aitrioji maža paprika, 1 saldžioji raudona paprika, 1 šaukštas manų kruopų, mėgstamų prieskoni..
Recepto vertinimas:
TIRŠTA ŽUVIENĖIngridientai:2 lynų galvos, 3 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 3 šaukštai konservuotų kukurūzų, 1 aitrioji maža paprika, 1 saldžioji raudona paprika, 1 šaukštas manų kruopų, mėgstamų prieskonių, laurų lapų.GaminimasLynų galvas išvirti 0,5 l vandens apie 20 min. Po ..
Recepto vertinimas: