23 rezultatų ieškant "petrazoliu"
Pupelių salotos su pomidorais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g pupelių, 2 pomidorai, 2 svogūnai, petražolių, aliejaus, prieskonių. Gaminimas: Pupeles išvirkite, svogūnus pakepinkite aliejuje, pomidorus supjaustykite. Viską sumaišykite, įberkite petražolių, prieskonių. ..
Recepto vertinimas:
Karpis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: karpio (apie 1 kg) druskos pipirų citrinos saujos petražolių 1 kg bulvių 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus Gaminimas: Žuvį nuplauti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citriną nuplikyti ir supjaustyti plonomis skilte..
Recepto vertinimas:
Lašiša su greipfrutų salotomis
Lašiša su greipfrutų salotomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio greipfrutų 2 guželių įvairių salotų 150 g salierų stiebų 4 šaukštų balzaminio acto 6 šaukštų vynuogių sėklų aliejaus druskos pipirų 240 g lašišos filė šaukšto alyvuogių aliejaus 4 šau..
Recepto vertinimas:
Lašiša su makaronais ir petražolių padažu
Lašiša su makaronais ir petražolių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 450 g lašišos filė be odos 230 g makaronų 175 g vynuoginių pomidorų Padažui: 150 ml neriebios grietinėlės 3 šaukštų smulkintų petražolių 0,5 tarkuotos apelsino žievelės Šaukštelio saldžiųjų paprikų ..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g salierų lapelių 50 g petražolių lapelių 1 svogūnas 3 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1 l pieno 125 g maltos mėsos 1 kiaušinis 2 šaukštai džiūvėsėlių 4 šaukštai pjaustytų petražolių žiupsnelis mus..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių, 500 g briuselio kopūstų, 2 šaukštai sviesto, svogūnas, 250 g jautienos faršo, 100 g liesos varškės, kiaušinis, 2 skiltelės česnako, druskos, pipirų, žiupsnelis raudonųjų maltų ankštpipirių, stikli..
Recepto vertinimas:
Aguročių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g aguročių, 100 g fermentinio sūrio, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, 0,5 stiklinės pieno, 3 šaukštai džiūvėsėlių, pipirų, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Agurotį išdarinėti, išvirti pasūdytame van..
Recepto vertinimas:
Paprikos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150g rūkytos šoninės 100g morkų, 3 pomidorai 70g salierų, 50g porų 100g svogūnų 2 žalios paprikos (300g) 1 geltona paprika (100g) 350g bulvių, 1 šaukštas aliejaus 4 šaukštai naturalaus jogurto 3 šaukštai ryžių 2 skiltelės česnako 5 ..
Recepto vertinimas:
Paprikos sriuba su šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.150g rūkytos šoninės 2.100g morkų, 3.3 pomidorai 4.70g salierų, 5.50g porų 6.100g svogūnų 7.2 žalios paprikos (300g) 8.1 geltona paprika (100g) 9.350g bulvių, 10.1 šaukštas aliejaus 11.4 šaukštai naturalaus jogurto 12.3 šau..
Recepto vertinimas:
Gaidys su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 gaidys (apie 1,5 kg) 150 g svogūnų 1 česnako skiltelė 2 šaukštai aliejaus 60 g rūkytos šoninės druskos, pipirų 20 ml konjako 1 stiklinė raudonojo vyno 4 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė 1 lauro lapelis 200 g mažų m..
Recepto vertinimas:
Kalakuto kakleliai su pistacijomis
Kalakuto kakleliai su pistacijomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg kalakuto krūtinėlės, 2.200 g paukštienos kepenėlių, 3.0,5 stiklinės grietinės, 4.10 kalakutų kakliukų, 5.3 kiaušiniai, 6.200 g pistacijų, sauja petražolių lapelių, 7.2 šaukštai sviesto, druskos, pipirų. P..
Recepto vertinimas:
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Triušis (2kg), 2.1kg priekonių šakniavaisių (morkų, petražolių, saliero), po 3 juoduosius ir kvapniuosius pipirus, 3.2 lauro lapeliai, druskos, pipirų. Kukuliams: 4.0,5 stiklinės grietinės, kiau..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Trinta porų ir petražolių sriuba
Trinta porų ir petražolių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70 g porų, 1 svogūno, 100 g petražolių šaknų, 20 g sviesto, 0,75 litro daržovių sultinio, 100 g grietinėlės, 2 šaukštelių citrinos sulčių, baltųjų pipirų, druskos, 150 g krabų, 2 riekių šviesios duonos, 3..
Recepto vertinimas:
Petražolių makaronaiIngridientai:50 g šviežių petražolių 3 kiaušiniai 400 g miltų 2 šaukšteliai sviesto 1 šaukštelis druskos pipirųGaminimasPetražoles nuplaukite, nusausinkite rankšluosčiu ir smulkiai supjaustykite. Kiaušinius ir petr..
Recepto vertinimas:
Lęšių ir fermentinio sūrio apkepas
Lęšių ir fermentinio sūrio apkepasIngridientai:1 šaukštas aliejaus, 1 svogūnas, 1 morka, 1 salierų stiebas, 175 g raudonųjų lęšių, 450 ml vandens, 1 skiltelė česnako, 2 šaukštai baltos duonos džiūvėsėlių, 125 tarkuoto fermentinio sūrio, 1 kiaušinis, 2 šaukštai susmul..
Recepto vertinimas:
Krabai (krevetės) drebučiuoseIngridientai:2 kiaušiniai, 30g. želatinos, 80g. sauso vyno, 250g. pomidorų, 25g. konservuotų krabų (krevečių), 75g. grietinės, 10g. vidutinio aštrumo garstyčių, 20g. smulkintų petražolių, druska, pipirai, žiupsnelis cukraus, petražolių šakelė, acto p..
Recepto vertinimas:
Užkandis "Lelija"Ingridientai:20 krekerių, 150 g riebios varškės, 150g brinzos, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, 10 žaliųjų ir 10 juodųjų vynuogių, pusė šaukštelio tabasko padažo, maltų raudonųjų pipirų, druskos, petražolių papuošti.Gaminimas Brinzą sutr..
Recepto vertinimas:
Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu
Ypatingai ruošta ėriena su kuskusuIngridientai:12 porcijų: 400 g kuskuso (stambių manų kruopų), 8 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių, 500-600 ml paukštienos sultinio, 1 lauro lapelis, anyžių grūdelių, maltų gvazdikėlių, ciberžolių, uog..
Recepto vertinimas:
Jankių bulvių salotosIngridientai:6-8 porcijos 1,4 kg ankstyvųjų bulvių, 8 kiaušiniai, 125 ml majonezo, 60 ml ( 4 šaukštai ) grietinės, 45 ml ( 3 šaukštai ) raudonojo vyno acto, 15 ml ( 1 šaukštas ) Dižono garstyčių, 1 nedidelis ryšelis petražolių, 1 nedidelis ryšelis ridikėli..
Recepto vertinimas:
Orkaitėje kepti įdaryti baklažanai
Orkaitėje kepti įdaryti baklažanaiIngridientai:5-6 baklažanai; 200 g pievagrybių; 4 pomidorai; 1 svogūnas; 1 paprika; 1 morka; 1 kietai virtas kiaušinis; 200 g tarkuoto fermentinio sūrio; 1 petražolių šaknis; 6 valg. š. aliejaus; 4 skiltelės česnako; Truputis petražolių arba krapų; ..
Recepto vertinimas:
Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais
Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais Ingridientai:50 g salierų lapelių; 50 g petražolių lapelių; 1 svogūnas; 3 valg. š. sviesto; 1 valg. š. miltų; 1 l pieno; 125 g maltos mėsos; 1 kiaušinis; 2 valg. š. džiūvėsėlių; 4 valg. š. kapotų petražolių; Žiupsnelis muskato rieš..
Recepto vertinimas:
KROATIŠKA PETRAŽOLIŲ SRIUBAIngridientai:500 g petražolių šaknies,1 ropė,1 didelis svogūnas,1 didelis poras,50 g sviesto,2 l daržovių sultinio,druskos, pipirų,4 šaukštai grietinės,2 šaukštai susmulkintų svogūn..
Recepto vertinimas: