20 rezultatų ieškant "kelias"

Javainių batonėliai

Javainių batonėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  Â¼ puodelio sviesto ar margarino; 4 puodeliai smulkiai supjaustytų zefyrų; 1 puodelis avižinių dribsnių; 1 puodelis sutrupintų kvietinių krekerių; ½ puodelio skrudintų linų sėmenų; ½ puodelio susmulkintų razinų ar kit�..

Recepto vertinimas: 2

Daržovių ragu

Daržovių ragu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2- 3 bulvės, stiklinė pupelių, 3 pomidorai, 3 svogūnai, 4 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštelis mairūno, šaukštas citrinos sulčių, druskos. Gaminimas: Bulvės ir pupelės išverdamos ir nusunkiamos. Česnakai ir svogūna..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešeriai su daržovėmis

Jūros ešeriai su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  4 jūros ešerių druskos, pipirų citrinos 1–2 šaukštų kadagių uogų 4 laurų lapelių mėgstamų daržovių svogūno 2 šaukštų aliejaus 200 ml žuvų sultinio Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti ir įtrinti druska..

Recepto vertinimas: 5

Greiti kepsneliai

Greiti kepsneliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Faršas; prieskoniai; morkos; svogūnas; sūris. Gaminimas: Paruošti faršą kaip įprastai kotletams, jį paskaninti druska, pipirais, prieskoniais, pridėti kelias riekutes mirkyto batono. Sutarkuoti kelias morkas, supjaustyti svogūną ir pat..

Recepto vertinimas: 0

Vaflinės širdutės

Vaflinės širdutės Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  1 pakelis „Malsenos“ miltinio mišinio blyneliams. Gaminimas: š „Malsenos“ miltinio mišinio blyneliams galima iškepti puikaus vanilės skonio vaflines širdutes. Tešlą paruoškite, kaip parašyta ant blynelių mišinio ..

Recepto vertinimas: 2

Braškiniai ledai

Braškiniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g braškių 100 g cukraus 2 šaukštai vanilinio cukraus 1 šaukštas citrinos sulčių 150 g jogurto 150 g riebios grietinės 200 ml grietinėlės Gaminimas: Braškes nuplauti ir nusausinti, kelias gražias uogas atidėti papuošimui, o likusia..

Recepto vertinimas: 5

Kopūstinukai

Kopūstinukai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 gr. kopūsto (apie 1/4 gūžės)1 kiaušinis2 v. š. miltų1 v.š. kruopų (kokios mėsgtamiausios)2 v.š. kefyro1/2 arb. š. kepimo milteliųaliejaus kepimuidruskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas: Kopūstą sumalti mėsmale su stambiausiu si..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su česnaku

Bulvių sriuba su česnaku Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 1 salieras, 50 g. sviesto, nepilna stiklinė pieno, 1 kiaušinio trynys, 1 česnakas, 2 riekutės juodos duonos, druska, kmynai, susmulkinti petražolių lapai. Gaminimas: Bulves ir salierą supjaustykite, išvirkite pas�..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta višta

Įdaryta višta Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 1 šaukštas kadagių uogų, 1 stiklinė džiūvėsėlių, 1 šaukštas sviesto, 3 kiaušiniai, druskos, džiovintų slyvų. Gaminimas: Vištą ištrinkite druska ir sutintomis kadagių uogomis. Įdarui sviestą išsukite iki baltumo, sukan..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta vištos krūtinėlė

Įdaryta vištos krūtinėlė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinukų, vištos kepenys, 100 g prieskoninių daržovių, 2 šaukštai vyno, pipirų, druskos. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 arbatinis šaukštelis miltų, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grybų nuoviro, ..

Recepto vertinimas: 0

Plekšnės su vynuogėmis

Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms  8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių užkandėlė

Krevečių užkandėlė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 gr.virtų nuluptų krevečių Padažui: 1 šaukšto majonezo, 0,5 šaukšto kečupo, žiupsnelio druskos, baltųjų pipirų, maltos paprikos, 1šaukšto alyvuogių aliejaus, kelių lašelių citrinos sulčių, 1arbatinis šaukštelis grei..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių salotos

Džiovintų vaisių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g džiovintų abrikosų, 100 g džiovintų slyvų, 50 g džiovintų obuolių, 3 šaukštai razinų, 2 šaukštai migdolų drožlių, 2 šaukštai saulėgrąžų, 2 šaukštai pistacijų, 4 šaukštai cukraus pudros, pusės citrinos sult..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su mėsos padažu

Bulviniai blynai su mėsos padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g bulvių100 g svogūnų1 kiaušinis2 šaukštai miltųdruskoskepimui aliejausPadažui:300 g jautienos100 g svogūnų2 susmulkintos česnako skiltelėsPomidorų sulčių 2 šaukštai grietinės2 šaukš..

Recepto vertinimas: 0

Briedžiukai, kepti grietinės padaže

Briedžiukai, kepti grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių briedžiukų, druskos, 3 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas petražolių lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio Gaminimas: Briedžiukus švariai nuplauti, supja..

Recepto vertinimas: 5

Baklažanas

BaklažanasIngridientai: 1. Kelių baklažanų 2. 100g miltų 3. Žiupsnelio druskos Gaminimas: Nuplauname ir supjaustome baklažaną apskritimais dar karta nuplauname ir įtriname druska. Pakaukiame kelias minutes. Nuplauname dar karta. Įkaitiname keptuve ir pilame aliejaus arba svi..

Recepto vertinimas: 4

Spurgos II

Spurgos II Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 šaukštelis sodos 0,5 stiklinės kefyro 0,5 stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 3 stilinės miltų Gaminimas: Sodą sumaišyti su kefyru. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi. Abu mišinius supilti į vieną indą ir sudėti miltus, gerai išmaišyti. Spugas ..

Recepto vertinimas: 5

Rūkyta žuvis su krapų padažu

Rūkyta žuvis su krapų padažuIngridientai:800 g karštai rūkytos žuvies, 1 stikl. majonezo, 3 citrinos, 2 šaukštai grietinės, nemaža šakelė krapų.Gaminimas Žuvį nulupti, supjaustyti gabalėliais. Citrinas kruopščiai nuplauti, iš vienos išspausti sultis, o kitas supjaustyti..

Recepto vertinimas: 0

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (uzbekų)

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (uzbekų)Ingridientai:50 neprinokusių graikinių riešutų1 kg cukraus2 stiklinės vandens1 citrinavandeniui500g kalkių3 l vandensGaminimasVandens paruošimas: 500g kalkių gesinti 3 litrais vandens ir duoti pastov&#..

Recepto vertinimas: 5

Vištiena troškinta vyne

Vištiena troškinta vyneIngridientai:10 -14 vištos blauzdelių (arba išdarinėtas viščiukas)1 svogūnas,2-3 skiltelės česnako3 pievagrybiai3 pomidorai0,25 stiklinės sultinio0,5 stiklinės balto vynoaliejus, druska, pipiraiGaminimasTroškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kelias