25 rezultatų ieškant "serbentu"
Serbentų padaže troškinta jautiena
Serbentų padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, ½ šaukštelio garstyčių, 30 g riebalų, šaukštas miltų, stiklinė vandens, 100 g grietinėlės, 2 šaukštai juodųjų serbentų uoginės. Gaminimas: Mėsą išmušti, pakepti, apibarst..
Recepto vertinimas:
Juodųjų serbentų ir kmynų kokteilis
Juodųjų serbentų ir kmynų kokteilisIngridientai: 0,5 litro juodųjų serbentų sulčių 1 litro vandens 2 šaukštai kmynų cukraus Paruošimo būdas: Išvirkite kmynų arbatą , iškoškite , supilkite į ją sultis , suberkite cukrų , įdėkite griežinėlius citrinos , gėrimą t..
Recepto vertinimas:
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba 4—5 antrekoto pusgaminio griežinėliai, 2.druskos, pipirų. 3.1/2 šaukštelio garstyčių miltelių, 4.30 g augalinių riebalų, 5.1 šaukštas miltų,6.1 stiklinė vanden..
Recepto vertinimas:
Obuoliai vanilės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g. obuolių, 2.0,5 litro vandens, 3.0,5 stiklinės cukraus, 4.4 šaukštai juodųjų serbentų drebučių, 5.vanilės. Padažui: 6.0,5 litro pieno, 7.1 šaukštas sviesto, 8.1 šaukštas bulvių krakmolo, 9.1 kiaušinis. Gaminimas: Vid..
Recepto vertinimas:
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai margarino, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio arba vandens, 2 stiklinės šviežių uogų ir 2 šaukšteliai cukraus, arba 1,5 stiklinės uogienės., druskos, tarkuotos citrinos žievelės, pe..
Recepto vertinimas:
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30g želatino, 100g pieno, 100g aguonų, 30g citrinų, 500g neriebios varškės, 400g grietinėlės , 125g raudonųjų serbentų sukos, Gaminimas: Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 1..
Recepto vertinimas:
Juodųjų serbentų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg juodųjų serbentų, 1kg cukraus, 2 stiklinės vandens. Gaminimas: Juodieji serbentai raškomi visiškai išsirpę. Uogos visiškai išsirpsta tik liepos antroje pusėje, tada jos ir raškomos uogienėms. N..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų serbentų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg raudonųjų serbentų, 1.2kg cukraus. Gaminimas: Nuraškytos uogos supilamos į emaliuotą arba glazūruotą molinį indą sluoksniais su cukrumi ir pastatomos parai vėsioje vietoje. Po to viskas supilama..
Recepto vertinimas:
JUODŲJŲ SERBENTŲ KOMPOTAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg juodų serbentų uogų, 1 l vandens, 350-370 g cukraus Gaminimas: Iš vandens ir 250 g cukraus išverdame sirupą. Juo užpilame uogas ir užviriname. Puodą nukeliame nuo ugnies, pridengiame marle ir paliekame nakčiai. Rytojaus di..
Recepto vertinimas:
Serbentų gėrimasIngridientai:1l. raudonųjų ir baltųjų serbentų sulčių, 1l. vandens, 50g cukraus, 2—3 griežinėliai citrinos.Gaminimas Lygios dalys raudonųjų ir baltųjų serbentų sulčių sumaišoma su virintu ir atšaldytu vandeniu, suberiamas cukrus, išmaišoma, sumetami cit..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Juodoji rožė"Ingridientai: 1. Baltasis desertinis vynas 30g 2. Degtinė 20g 3. Juodųjų serbentų likeris 30g 4. Vyšnios, išmirkytos likeryje 10g 5. Ledo gabaliukai 30gGaminimas Visus gėrimus (išskyrus juodųjų serbentų likerį) bei ledo gabaliukus sumaišyti. Į taurę..
Recepto vertinimas:
Serbentais įdarytos kriaušėsIngridientai:4 sunokusios kriaušės, po 150g. raudonųjų ir juodųjų serbentų, 2 pakeliai vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys.Gaminimas Kriaušes atsargiai nuplaukite, nusausinkite, viršūnėles ties koteliais nupjaukite. Peiliu atsargiai išskobkite minkš..
Recepto vertinimas:
Manų - apelsinų apkepasIngridientai:250 g manų kruopų, 2 stiklinės pieno, 4 kiaušiniai, 2 šaukštai cukraus, 100 g razinų, 1/2 stiklinės medaus, 100 g pieninio šokolado, 16g vanilinio cukraus, 2 šaukštai sviesto, apelsinas, šaukštas vanilinio cukraus, keli šaukštai serbentų sirupo...
Recepto vertinimas:
Raudonieji gūžiniai kopūstai daniškai
Raudonieji gūžiniai kopūstai daniškaiIngridientai:1 raudonasis gūžinis kopūstas (apie 1kg), 4 šaukštai lydyto sviesto, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos, 5 šaukštai balto vyno acto, 1 obuolys, 0,5 stiklinės vandens, 3 šaukštai raudonųjų serbentų tyrės, 1 šaukštelis citri..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže
Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padažeIngridientai:0,5 kg. minkštos jautienos, 2-3 šaukštai aliejaus, maltų pipirų, 0,5 arbatinio šaukštelio garstyčių miltelių, 1 stiklinė vandens arba sultinio, 100g. grietinėlės, druskos, 2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių.Gamini..
Recepto vertinimas:
Gazuotas juodųjų serbentų kokteilis (Jūratės)
Gazuotas juodųjų serbentų kokteilis (Jūratės)Ingridientai:1 v.š. juodųjų serbentų sirupo (ar kito mėgstamo skonio), 50g vanilinių ledų, 1/2 stiklinės gazuoto mineralinio vandens.Gaminimas Į kokteilių plaktuvą sudėti ledus, supilti juodųjų serbentų sirupą, gazuotą mineralinį..
Recepto vertinimas:
Jautienos griežinėliai, troškinti su serbentų padažu
Jautienos griežinėliai, troškinti su serbentų padažuIngridientai:500 g. jautienos, supjaustytos 1 cm pločio griežinėliais, pusė šaukštelio garstyčių, 30 g. sviesto, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas miltų, 100 ml. grietinėlės, 2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių, 250 ml. ja..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotas desertas su raudonųjų serbentų kisieliumi
Sluoksniuotas desertas su raudonųjų serbentų kisieliumiIngridientai:1,5 stiklinės 35 proc. riebumo grietinėlės, 4 šaukštai cukraus pudros, 3 šaukštai cukraus, vanilinio cukraus, 160 g raudonųjų serbentų sulčių, 1,5 šaukšto bulvių krakmolo, 240 g vandens, 5 kekės serbentų, 1/2 arb..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemu
Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemuIngridientai:4 porcijos 300 g miltų, 300 g cukraus, 6 kiaušiniai, 10 g vanilinio cukraus, 2 šaukštai kakavos miltelių, 100 g raudonųjų serbentų džemo, 50 g miltinio cukraus glajaus, raudonųjų serbentų šakelių papuošti. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Juodųjų serbentų ledaiIngridientai:6 porcijos 500 g juodųjų serbentų, 150 g cukraus, 400 ml grietinėlės, šaukštas citrinų sulčių, 6 šaukštai juodųjų serbentų likerio, 100 ml saldintų juodųjų serbentų sulčių.Gaminimas Uogas nuplauname, suberiame ant virtuvinio rankšluošči..
Recepto vertinimas:
Varškės ir serbentų tortasIngridientai:125 g minkšto lydyto sviesto; 250 g cukraus pudros; Tarkuota citrinos žievelė; 2 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 5 kiaušiniai; 750 g liesos varškės; 250 g grietinėlės; 2 pak. vanilinio pudingo miltelių; 250 g serbentų. Papuošimui: K..
Recepto vertinimas:
Serbentų ir varškės pyragasIngridientai:250 g varškės; Žiupsnelis druskos; 6 valg. š. pieno; 4 valg. š. aliejaus; 3 kiaušiniai; 400 g cukraus; 1 arb. š. kepimo miltelių; 400 g miltų; 750 g serbentų; 500 g liesos varškės; 1 pak. vanilinio pudingo miltelių; 1 pak. vanilinio cukraus; 50..
Recepto vertinimas:
Tortas su serbentų kremuIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 150 g miltų; 35 g krakmolo; 15 g kakavos miltelių; ½ nubraukto arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti; Maltų džiūvėsėlių formai pabarstyti. Kremui: 250 g juodųjų serben..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų serbentų tortasIngridientai:500 g raudonųjų serbentų. Tešlai: 500 g miltų; 100 g sviesto; 50 g cukraus pudros; 1 kiaušinio trynys; 1 valg. š. grietinės; Žiupsnelis druskos; Riebalų kepimo formai patepti. Kremui: 300 ml pieno; 3 kiaušinio tryniai; 1 valg. š. bulvių krakm..
Recepto vertinimas:
Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)
Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)Ingridientai:juodųjų serbentų, cukraus.Gaminimas Vienam litrui maltų uogų imu 1,5 litro cukraus. Uogas nuplauname, nurenkame šakeles ir permalame su mėsmale. Suberiame cukrų, gerai išmaišome ir paliekame kokioms 6 valandoms, galima ir per..
Recepto vertinimas: