20 rezultatų ieškant "paruosiame"
Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa
Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa Ingridientai: 500g margarino 500g grietinės 2 kiaušiniai iš akies miltų [apie 300-400g, kad išeitų minkoma tešla] Įdarui: geriausiai žinoma tiktų aviena, tačiau neblogai išeina ir su naminiu faršu [iš akies ]kmynai [pora arbatinių šaukš..
Recepto vertinimas:
Bandelės su uogų įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos TRADICININIŲ” bandelių mišinio, slyvų, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas krakmolo, 1 kiaušinis, cukraus pabarstymui. Gaminimas: Iš mišinio paruošiame tešlą, padaliname į dvi dalis, iškočiojame. Iš t..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 200 g lukštentų krevečių 1 gūžė raudonų garbanotųjų salotų 1 gūžė „Icebcrg” salotų 4 kietai virti kiaušiniai 1 šaukštas garstyčių 1 šaukštas raudonojo vyno acto 3 šaukštai alyvų aliej..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Kibinai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 25 g mielių 100 g pieno 1 kiaušinis 200 g grietinė 0,5 kg miltų Aptepimui: 0,5 kiaušinio Įdarui: 300 g jautienos be kaulo100 g kopūstų10..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragasIngridientai: 1,3 stiklinės miltų 2 trynių 200 g sviesto 0,5 stiklinės cukraus Įdarui: 700 g varškės 1 stiklinė cukraus 7 kiaušinių 3 šaukštų grietinės razinų, vanilinio cukraus 2 šaukštų krakmolo Paruošimo būdas: Iš sviesto, miltų, pusė..
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelėsIngridientai: 50g mielių 1 stiklinės pieno 5 šaukštų cukraus 1 kiaušinio 100g sviesto arba margarino 500g miltų 2 šaukštų kavos miltelių 0,5 kiaušinio Gaminimas: Paruošiame mielinę tešlą . Ją padalijame į dvi dalis . Ant vienos dalies minkydami u�..
Recepto vertinimas:
Mėlynių pyragasIngridientai: 200g sviesto 2 šaukštų grietinės 1 stiklinės cukraus 3 kiaušinių 600g miltų 0,5l mėlynių Gaminimas: Paruošiame trapią tešlą ir 30min ją laikome šaltai . Iš 4/5 tešlos iškočiojame lakštą ir įklojame į aliejumi pateptą formą . Sube..
Recepto vertinimas:
Salotos su saldžiarūgščiu padažu
Salotos su saldžiarūgščiu padažu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 kietai virti kiaušiniai; 200 g. rūkytos kiaulienos nugarinės; 12 _ 13 alyvų; 5 _ 6 salotų lapai; 0,5 stiklinės anakardžių (indiškų) riešutų; truputis svogūnų laiškų; Padažui: 1 arbatinis šaukštelis cukraus; 0,..
Recepto vertinimas:
Pyragas su grybaisIngridientai: Tešlai: 25 g mielių 150 g pieno 1 šaukštas cukraus 100 g sviesto ar margarino 3 kiaušiniai 400 g miltų Įdarui: 0,5l virtų, sūdytų ar raugintų grybų 10-12 mažų pomidorų 1 svogūnas 1 morka 75-120 g sviesto 2 kiaušinių tryniai drusk..
Recepto vertinimas:
KibinaiIngridientai: Tešlai: 25 g mielių 100 g pieno 1 kiaušinis 200 g grietinės 0,5 kg miltų Aptepimui: 0,5 kiaušinio Įdarui: 300 g jautienos (be kaulo) 100g kopūstų 100 g svogūnų truputis druskos pipirų Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą. ..
Recepto vertinimas:
Tortas SKRUZDĖLYNAS Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 – 5 kiaušiniai, 2.5 šaukštai grietinės, truputis druskos, miltų tiek, kiek reikia tešlai (apie 4 stiklines), pusė kilogramo riebalų virimui (gali būti kiaulienos taukai ar aliejus). Gaminimas: Iš visų produktų gerai išmink..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.6 kiaušiniai, 2.0,5 stiklinės cukraus, šaukštas sumaltų ruginių sausainių, 3.100 g trinto šokolado. Glaistui: stiklinė cukraus, baltymas, šaukštas trinto šokolado, citrinos sulčių. Gaminimas: Trynius ištriname su cukrumi, �..
Recepto vertinimas:
Migdolų tortas II Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.12 kiaušinių, stiklinė cukraus, 2.200 g migdolų, 3.6 kartieji migdolai, krakmolo. Glaistui: 4.2 šaukštai trinto šokolado, 5.0,5 stiklinės cukraus, 6.1 baltymas, 7.0,5 stiklinės citrinos sulčių. Gaminimas: Trynius sutriname su cukrum..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..
Recepto vertinimas:
Tortas „Gėlytė" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai, 120 g cukraus, 100 g miltų. Viršui: 200 g grietinės, 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai želatinos, saldainių papuošimui. Pertepimams: 800 g grietinės, 1 pakelis agrastų želė, 1 p..
Recepto vertinimas:
Šampano tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Trapios tešlos papločiui: 50 g sviesto, 2 šaukštai cukraus, 1 trynys, 100 g miltų. Biskvitinei tešlai: 50 g sviesto, 4 kiaušiniai, 100 g cukraus, 75 g krakmolo, 100 g miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių. Krem..
Recepto vertinimas:
Mėsos "kasytės" su granatų padažu
Mėsos "kasytės" su granatų padažuIngridientai:1,5 kg avienos. Marinatui: citrina, svogūnas, 2 skiltelės česnako, 30 g brendžio, 50 g sauso raudonojo vyno, druskos, pipirų. Padažui: didelis granatas, 150 g sauso raudonojo vyno, česnako skiltelė, granatų ekstrakto.Gaminimas Mėsą s..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė eglutėIngridientai:Papločiui:75 g sviesto, 1 kiaušinis,50 g cukraus, 300 g miltų.Biskvitiniams lakštams:6 kiaušiniai,300 g cukraus, 250 g miltų,6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių.Vyno ..
Recepto vertinimas:
Sūdyta lašišaIngridientai:Lašišos pagal poreikį, druska,cukrus,citrina,krapai.GaminimasLašiša paruošiame - išdorojame, nupjauname galva, išimame stubura su pagrindiniais kaulais. Pasiruošiame druskos ir cukraus mišinį santykis druskos su cukrum yra 2/1. Indo kuriame sudysite lašiša ..
Recepto vertinimas: