Migdolų tortas II
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.12 kiaušinių,
stiklinė cukraus,
2.200 g migdolų,
3.6 kartieji migdolai,
krakmolo.
Glaistui:
4.2 šaukštai trinto šokolado,
5.0,5 stiklinės cukraus,
6.1 baltymas,
7.0,5 stiklinės citrinos sulčių.
Gaminimas:
Trynius sutriname su cukrumi. Sutrintus migdolus supilame į trynius, įdedame krakmolo, ir suplaktus baltymus. Viską išmaišome ir sudedame į sviestu išteptą formą. Pakepame. Paruošiame glaistą: sumaišome šokoladą, cukrų, baltymą ir citrinos sultis. Tortą patepame glaistu ir padžioviname orkaitėje. Skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!