14 rezultatų ieškant "burokeliais"
Burokėlių gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg sužiedėjusios ruginės duonos, 0,5 kg burokėlių, 5 l vandens Gaminimas: Burokėlius nuvalyti, supjaustyti. Duonos riekeles apskrudinti orkaitėje, sumaišyti su burokėliais, užpilti šiltu vandeniu. Laikyti šiltoje vietoje 2-3 dienas. Ši..
Recepto vertinimas:
Kefalės su burokėliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 šaukštų sviesto smulkinto svogūno 100 ml daržovių sultinio 150 g neriebios grietinėlės druskos, pipirų burokėlio 800 g kefalių 2 šaukštų citrinos sulčių miltų Gaminimas: Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supil..
Recepto vertinimas:
Blynai su burokėliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: vid. brokolio gūžė1 kiaušinis1 stikl. kefyro1 stikl. miltųdruskosvandens Gaminimas: Brokolius apvirti vandenyje (pasūdytame). išėmus nuvarvinti ir sutrinti plaktuvu/šakute, suberti miltus, supilti kefyrą, išmaišyti, įmušti kiauši..
Recepto vertinimas:
Burokėlių ir svogūnų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 dideli svogūnai, 2 virti (marinuoti) burokėliai, Druska, Cukrus, Pipirai, Burokėlių sultys. Gaminimas: Nupjauti svogūnų viršūnes ir išimti vidų. Burokėlius supjaustyti nedideliais kubeliais, ant jų užberti druską, cukr..
Recepto vertinimas:
Saldžioji mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 morkos, 1 burokėlis, 1 obuolys, 2 šaukštai razinų, pusės citrinos sulčių, 1 šaukštas natūralaus medaus, 1 stiklinė vandens. Gaminimas: Apskustas morkas ir burokėlį stambiai sutarkuoti. Obuolį aplupti ir supjaustyti kuo maž..
Recepto vertinimas:
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kiškis, 2.200 g lašinukų, 3.8 - 10 mažų svogūnų, 4.1 stiklinė raudono sauso vyno, 5.1 stiklinė sultinio, druskos, pipirų, 6.1 lauro lapelis, 7.1 šaukštas miltų arba 2 šaukšteliai bulvių krakmolo, ..
Recepto vertinimas:
SALOTOS SU BUROKĖLIAIS ŽIEMAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3kg burokėlių, po 2kg morkų, obuolių, svogūnų, 0,5 litro aliejaus, druskos, popirų pagal skonį. Gaminimas: Burokėlius, morkas ir obuolius supjaustyti kubeliais, susmulkinti svogūnus. Puode su aliejumi pakepinti svogūnus, su..
Recepto vertinimas:
Jautienos muštiniaiIngridientai:800 g jautienos, stiklinė sultinio, šaukštas miltų, 4 šaukštai trupintos sausos duonos, stiklinė grietinės, taukų, druskos.Gaminimas Mėsą supjaustyti porcijomis, išmušti, pabarstyti druska ir miltais, apkepti įkaitintuose riebaluose. Tada sudėti į k..
Recepto vertinimas:
Aštri troškinta aviena su ryžiais
Aštri troškinta aviena su ryžiaisIngridientai:500 g avienos (minkštimo), 3 svogūnai, 1 skiltelė česnako, 2 šaukštai aliejaus, 1 nedidelis lauro lapelis, 2 gvazdikėliai, druskos, maltų raudonųjų pipirų, 1 stiklinė ryžių, 3 stiklinės vandens.Gaminimas Mėsą supjaustyti šiaudeliais..
Recepto vertinimas:
Burokėlių kotletaiIngridientai:3-4 vidutinio dydžio burokėliai, 0,5 stiklinės razinų, 2-3 riekelės ruginės duonos, 1 arbatinis šaukštelis malto cinamono, 0,5 arbatinio šaukštelio malto imbiero, aliejaus, džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Burokėlius nuplauname, išverdame, atvėsiname..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir silkių maltiniai (Jūratės)
Bulvių ir silkių maltiniai (Jūratės)Ingridientai:5-6 virtos bulvės, 300g silkių, 3v.š. maltų džiūvėsių, 2 kiaušiniai, 1 svogūnas, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Išmirkytos silkės nuvalomos ir, išėmus kaulus, sumalamos kartu su bulvėmis, suberiami džiūvėsiai, įmušami..
Recepto vertinimas:
APKEPAS SU BUROKĖLIAISIngridientai:400 g padžiūvusios ruginės duonos300 g burokėlių100 g razinų50 g margarino40 g džiūvėsėlių4 kiaušiniaiGaminimasDuoną supjaustyti, pamerkti į vandenį. Virtus burokėlius nulupti, sta..
Recepto vertinimas:
SALDŽIOJI MIŠRAINĖIngridientai:2 morkos1 burokėlis1 obuolys2 šaukštai razinųpusės citrinos sulčių1 šaukštas natūralaus medaus1 stikline vandensGaminimasApskustas morkas ir burokėlį stambiai sutarkuoti. Obuolį aplupti ir ..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI KOPŪSTAI SU BUROKĖLIAIS
MARINUOTI KOPŪSTAI SU BUROKĖLIAISIngridientai:3 kg kopūstų, 500 g burokėlių, 3 galvutės česnako. Marinatui : 1,5 l vandens, 150 g cukraus, 50 g druskos, 4-5 šaukštai acto.GaminimasKopūstus susmulkiname. Burokėlius sutarkuojame burokine tark..
Recepto vertinimas: