20 rezultatų ieškant "pakepti"

Pupelių salotos su duona

Pupelių salotos su duona Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g virtų pupelių, 30 g juodos duonos, 30 g fermentinio sūrio, 3 g česnako, 40 g majonezo, aliejaus duonai pakepti Gaminimas: Kubeliais supjaustyta duona pakepama aliejuje, sūris supjaustomas kubeliais, smulkiai sukapojamas česnakas. ..

Recepto vertinimas: 2

Įdaryta cukinija

Įdaryta cukinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 cukinijos.  Įdarui: 1 indelis tunų konservų, 1 virtas kiaušinis, 50 gramų tarkuoto fermentinio sūrio, druskos, pipirų, muskato. Gaminimas: 2 cukinijas perpjauti taip, kad būtų galima šaukštu išskobti jų vidų. Tunus, kiaušinį i..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su varškės padažu

Žuvis su varškės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600g. žuvies 100 g. varškės sūrio 1 valgomas šaukštas grietinės 1 citrina 30 g. sviesto arba margarino 1 valgomas šaukštas pyrago džiuvėsėlių druska pipirai aliejus Padažui : 150 g. pieno 30 g. miltų 150 g. grietinėlės 40 g..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta bekoniena su grietine

Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su uogiene

Pyragas su uogiene Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g. varškės 200 g. margarino arba sviesto ~3 stiklinės miltų Uogienės (mėlyniu, obuolių, ar dar kokios, tik nelabai skystos) vieno kiausinio baltymo Gaminimas: Tiesiog paprasčiausiai viską suminkyti.Tešla iškloti lygiai skardą.Truput..

Recepto vertinimas: 3

Kepenėlių plovas

Kepenėlių plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g vištų kepenėlių, 200 g svogūnų, stiklinė ryžių, 2 stiklinės sultinio, 5 šaukštai aliejaus, 5 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, druskos, pipirų. Gaminimas: Svogūnus pakepinti, tada sudėti sukapotas kepenėles ir dar pakept..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas omletas

Įdarytas omletas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, druskos, pipirų, aliejaus, poras, 50 g kumpio, 5 šaukštai grietinės, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Paruošti įdarą: supjaustyti kumpį, pakepinti svieste, sudėti supjaustytą porą ir dar pakepti. Tada s..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškos salotos

Japoniškos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai sezamų, 250 g makaronų, aliejaus, česnako, tarkuotos imbiero šaknies, 150 g šparaginių pupelių, 100 g morkų, 2 svogūnai, 100 g pievagrybių, 2 šaukštai sojų padažo, keptų žemės riešutų. Gaminimas: Makaronus išvirti...

Recepto vertinimas: 0

Cikorijų apkepas su grybais

Cikorijų apkepas su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg cikorijų, 2 svogūnai, 100 g džiovintų grybų, 3 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 3 šaukštai grietinės, 2 šaukštai sviesto arba margarino, pipirų, druskos Gaminimas: Supjausčius cikorijas, apšlakstyti parūgštintu vanden..

Recepto vertinimas: 0

Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena

Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 400 g jautienos, šaukštas pomidorų padažo, šaukštas miltų, 150 g raugintų agurkų, 600 g bulvių, 90 g riebalų, česnako, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Kartu su mėsa pakepin..

Recepto vertinimas: 5

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kopūstas, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1,5 šaukšto sviesto, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštas miltų, 2 lauro lapeliai, pipirų, druskos, džiovintos ..

Recepto vertinimas: 0

Plekšnės apkepėlės

Plekšnės apkepėlės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g plekšnės filė, 2.svogūnas, 3.citrina, 4.sviesto, 5.stiklinė daržovių nuoviro, 6.2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 7.2 tryniai, 8.petražolių lapelių, 9.2 šaukštai miltų, 10.druskos, 11.pipirų. Gaminimas: Iš vienos..

Recepto vertinimas: 2

Morkų, imbiero ir kmynų salotos

Morkų, imbiero ir kmynų salotosIngridientai:0,5 kg morkų; 2 š. aliejaus; 2 a.š. kmynų; 1 š. tarkuoto imbiero; 2 skiltelės smulkinto česnako; 2 š. citrinos sulčių; druskos, juodųjų pipirų; petražolių.Gaminimas Morkas supjaustyti plonais griežinėliais. Aliejuje apie 30 s pa..

Recepto vertinimas: 0

Karštos salotos (Robertos)

Karštos salotos (Robertos)Ingridientai:1 baklažanas; 3 pomidorai; 150 g konservuotų pupelių; ½ raudonos paprikos ir ½ geltonos; 1 cukinija; pomidorų padažas; 3 valg. š. grietinės.Gaminimas Baklažaną supjaustyti riekelėmis, taip pat ir cukiniją. Paprikas ir pomidorus supjaustyti ne..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU SOJOS FARŠU

MAKARONAI SU SOJOS FARŠUIngridientai:puse pakelio makaronų (geriausiai spageti)puse pakelio sojos faršomažas indelis lietuviško aštraus pomidoru padažo(jokiu budu ne kečiupo ir ne pomidorų pastos su obuoliais)puse nedidelio svogūno arba keletas č..

Recepto vertinimas: 0

Aštrios krevetės prie alaus

Aštrios krevetės prie alausIngridientai:300 g nelukštentų šaldytų krevečių,tabasco padažas,baltieji pipirai,druska,4 skiltelės česnako,1/3 raudonos saldžiosios paprikos,citrinos silčių,alyvuogės.GaminimasŠaldytas neluk&#..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutienos kumpeliai kokosu piene

Kalakutienos kumpeliai kokosu pieneIngridientai:Apie 500g kalakutienos kumpeliųindelis kokosų pienoimbieras, druska, pipirai, karis, muskatasindelis kinietiškų vandens kaštonųGaminimasKalakutienos kumpelius nuplauti, nuimti odelę, supjaustyti kubeliais ir marinuoti su prieskoniais 3 valandas...

Recepto vertinimas: 2

Vištienos krūtinėlės karališkai

Vištienos krūtinėlės karališkaiIngridientai:6 porcijoms reikės:1 didelio svogūno2 skiltelės česnako3 saldžiosios paprikos1 indelis grietinėlės0,5 stiklinės balto sauso vyno100 gr pomidorų pastos6 vištienos krūtinėliųAliejaus kepimui, prieskoniųGaminimasVištienos krūtinėles išk..

Recepto vertinimas: 4

kečiupo padažas

kečiupo padažasIngridientai:1 morka;1 svogūnas;1 šaukštas miltų;0,5 stiklinė pieno;aliejaus;kečiupo;vegetos.GaminimasMorką sutarkuoti, supjaustyti svogūną. Į keptuvę ipilti aliejaus pakepinti svogūnus, apkepus svogūnams suberti morkas ir pakepti kol apskrus. Įpilti kečiupo (kečiupo..

Recepto vertinimas: 0

nem nem

nem nemIngridientai:reikia sokolado( pienisko)zemes riesutovarskesvanilinio cukrausGaminimasvarske sutrinti ir i ja ipilti siek tiek vanilinio cukraustada sumaisyti dar karta sutrinti.tada su smulkiais tarkos dantukais sudrozti sokolada tiek kad uztektu apvolioti visus varskes rutuliukus.i varskes v..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: pakepti