Japoniškos salotos
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
2 šaukštai sezamų,
250 g makaronų,
aliejaus,
česnako,
tarkuotos imbiero šaknies,
150 g šparaginių pupelių,
100 g morkų,
2 svogūnai,
100 g pievagrybių,
2 šaukštai sojų padažo,
keptų žemės riešutų.
Makaronus išvirti. Visas daržoves smulkiai supjaustyti. Keptuvėje pakepinti česnakus ir imbierą. Tada sudėti likusias daržoves, grybus ir dar pakepti 2 minutes. Keptuvę nukelti nuo ugnies, supilti sijų padažą, sudėti makaronus ir viską išmaišyti. Viską sudėti į salotinę ir išmaišyti. Tada apibarstyti riešutais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!