Japoniškos salotos


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

2 šaukštai sezamų,
250 g makaronų,
aliejaus,
česnako,
tarkuotos imbiero šaknies,
150 g šparaginių pupelių,
100 g morkų,
2 svogūnai,
100 g pievagrybių,
2 šaukštai sojų padažo,
keptų žemės riešutų.

Gaminimas:

Makaronus išvirti. Visas daržoves smulkiai supjaustyti. Keptuvėje pakepinti česnakus ir imbierą. Tada sudėti likusias daržoves, grybus ir dar pakepti 2 minutes. Keptuvę nukelti nuo ugnies, supilti sijų padažą, sudėti makaronus ir viską išmaišyti. Viską sudėti į salotinę ir išmaišyti. Tada apibarstyti riešutais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!