22 rezultatų ieškant "sluoksnis"
Špinatų lazanija Sudėtingumas: 5 Ingridientai: * 6 lazanijos lakštai Mėsos sluoksnis: * 250 g maltos jautienos; * 250 g maltos kiaulienos; * 1 puodelis supjaustytų svogūnų; * 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės; * 400 ml indelis marinuotų pomidorų; * 200 ml indelis pomidorų pada�..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų apkepas su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g rabarbarų, 300 g ryžių, 150 g cukraus, 3 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Ryžius išvirti, įdėti druskos ir pusę cukraus. Rabarbarus supjaustyti ir u�..
Recepto vertinimas:
Smėlinis obuolių pyragas Ingridientai: 1 stiklinė manų kruopų 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė miltų 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 200g sviesto vanilinio cukraus 2-3 kg obuolių Manų kruopas, cukrų , miltus, kepimo miltelius , vanilinį cukrų sumaišome. Obuolių sut..
Recepto vertinimas:
Paprastas pyragas Ingridientai: 1 stiklinė miltų, 1 stiklinė manų, 1 stiklinė cukraus, 0,5 arbatinio šaukštelio sodos, 0,5 citrinos sulčių (sodai nugesinti), Obuolių (kuo daugiau, tuo minkštesnis pyragas išeina. Rekuomenduojama 1 kilogramas), Cinamono Gaminimas Miltus, ma..
Recepto vertinimas:
Žuvies tortasIngridientai: 4 trapios tešlos blynų 1 sluoksnis: 200g tarkuoto fermentinio sūrio majonezo (tiek kad masė būtų tepama) viskas išmaišoma 2 sluoksnis: Konservuotas tunas savo sultyse (sutrintas šakute) majonezo (tiek kad masė būtų tepama) viskas išmaišoma ..
Recepto vertinimas:
Tiramisu tortas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 šaukštai kakavos 2.4 kiaušiniai (atskirti baltymus nuo trynių) 3.3 šaukštai cukraus 4.250 gr sūrio Mascapone (galima pakeisti varškės mase, pvz. Varškės desertu be priedų) 5.1 pakelis (apie 30 vnt) biskvitinių sausainių 6.200 gr ..
Recepto vertinimas:
Špinatų lazanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 lazanijos lakštai Mėsos sluoksnis: 250 g maltos jautienos; 250 g maltos kiaulienos; 1 puodelis supjaustytų svogūnų; 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės; 400 ml indelis marinuotų pomidorų; 200 ml indelis pomidorų padažo; ..
Recepto vertinimas:
Tortas „Gėlytė" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai, 120 g cukraus, 100 g miltų. Viršui: 200 g grietinės, 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai želatinos, saldainių papuošimui. Pertepimams: 800 g grietinės, 1 pakelis agrastų želė, 1 p..
Recepto vertinimas:
Dvisluoksnis obuolių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Šviesi tešla: Miltai 150 gKiaušiniai &..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir dešros apkepasIngridientai:4—5 žalios bulvės, 200 g daktariškos dešros, 2—3 svogūnai, 2 morkos, 100 g margarino, maltų kalendros grūdelių, stiklinė grietinės, 50 g olandiško sūrio, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės supjaustomos griežinėliais, sudeda..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepasIngridientai:4—5 bulvės, 0,5l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, svogūnas, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasū..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotasis pyragasIngridientai:I Sluoksnis: 8 tryniai, kiaušinis, 8 šaukštai cukraus, 1/2 pakelio margarino, 3 šaukštai želatinos, vanilinio cukraus. II Sluoksnis: 4 baltymai, 4 šaukštai cukraus, 2 šaukštai kakavos, 1/4 pakelio margarino, 1,5 šaukšto želatinos. III Sluoksnis: 4 b..
Recepto vertinimas:
Šventinė silkėIngridientai:1 kg silkių, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas acto, 1-2 šaukštai malto cinamono, stiklinė razinų, šaukštas cukraus, 10-15 gvazdikėlių, apie 300 g svogūnų, 5 lauro lapai, 10 kvapiųjų pipirų, vandens.Gaminimas Labai gerai išvalytos ir išmirkyto..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotas bananų pyragas (Jūratės)
Sluoksniuotas bananų pyragas (Jūratės)Ingridientai:5 kiaušiniai, 3-4 bananai, stiklinė cukraus ar daugiau, jei bananai nesaldūs, truputis kepimo miltelių, vanil. cukraus, 3 v.š. manų kruopų, 4 v.š. grietinės, miltų, džiūvėsėlių, riebalų formai patepti, trupučio morkų sul..
Recepto vertinimas:
Trisluoksnis rauginto pieno gėrimas (Jūratės)
Trisluoksnis rauginto pieno gėrimas (Jūratės)Ingridientai:1 stikl. rūgpienio/kefyro/pasukų, 0,5 stikl. šviežių apelsinų sučių, 1 v.š. su kaupu kakavos, dubenėlis atšaldytų braškių ar aviečių, cukraus ar medaus pagal skonį.Gaminimas I sluoksnis: 0,5 stikl. rūgpienio išplakti ..
Recepto vertinimas:
Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)
Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)Ingridientai:Tešla: 60 g sviesto, 80 g cukraus, 120 g miltų, žiupsnelis druskos, Varškės sluoksnis, 600 g varškės, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 pakelis vanilinio pudingo (40 g), 100 ml aliejaus, 2 stiklinės pieno, vanilinio cukraus. ..
Recepto vertinimas:
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)Ingridientai:4 asmenims: Pusė pakelio lazanijos lakštų (250 g.), 200 g parmezano sūrio; 1 svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g jautienos faršo, 200 g pievagrybių, 0,5 stiklinės balto vyno, 0,5 stiklinės vandens, 3 ..
Recepto vertinimas:
Drebučiai "Rūta"Ingridientai:3 g mėtų, 120 g cukraus, 1300 g vandens, 70 g želatinos, 50 g bruknių, 50 g šaltalankio, 300 g kondensuoto pieno, vanilino.Gaminimas Mėtas užpilti verdančiu vandeniu (300 g) ir palaikyti 15 min. Nupylus pasaldinti (20 g), supilti ištirpusią želatiną (10 g)..
Recepto vertinimas:
Dvisluoksnis obuolių pyragas Ingridientai: Šviesi tešla 150 gramų miltų, 50 gramų cukraus, 50 gramų sviesto, 2 kiaušiniai, 50 gramų grietinės, truputis druskos, 0,5 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių Kakavinė tešla 120 gramų miltų, 2 nedideli kiaušiniai, 10..
Recepto vertinimas:
ŽUVIES APKEPAS SU JŪROS KOPŪSTAIS
ŽUVIES APKEPAS SU JŪROS KOPŪSTAISIngridientai:žuvies filėžalių bulviųcukinijosjūros kopūstųfermentinio sūriopomidorų padažomajonezočesnakoGaminimasSkardą ištepame riebalais. Pirmą sluosknį eiliuojame bulvi..
Recepto vertinimas:
Tortas tiramisu Ingridientai: 2 šaukštai kakavos, 4 kiaušiniai (atskirti baltymus nuo trynių), 3 šaukštai cukraus, 250 gramų sūrio Mascapone (galima pakeisti varškės mase, pvz. Varškės desertu be priedų) 1 pakelis (apie 30 vienetų) biskvitinių sausainių Gaminimas Išplakti tr..
Recepto vertinimas:
SPANGUOLIŲ PYRAGĖLIAIIngridientai:Indelis kremo "Rududu",Pakelis ar du apvalių vaflių,Pakelio raudonos spalvos žele,Spanguolių (iš bėdos jas galima pakeisti kitokiomis uogomis)GaminimasPlačiu peiliu ant vaflių užtepamas sluoksnis "Rududu". Lakštai suslėgiami, sudėdami į uždaromą met..
Recepto vertinimas: