20 rezultatų ieškant "pagaminti majoneza"
Kopūstų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Nedidelė galva kopūsto 2 kiaušiniai 0,5 stukinės manų kruopų 2-3 v.šaukštai miltų 1 svogūnas 1-2 skiltelės česnako druskos, pipirų ,kitokių prieskonių pagal skonį. Gaminimas: Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nusp..
Recepto vertinimas:
Jautiena su krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 1,5 stiklinės mėsos sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai tarkuotų krienų. Gaminimas: Mėsą užvirinti, sud..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, griežtis, 4 morkos, kopūstas, 7 bulvės, svogūnas. Gaminimas: Avienos gabalą virti vandenyje. Baigiant virti, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą griežtį, kopūstą ir bulves. Išvirusią avieną supjaustyti, su..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druska. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 250 g konservuotų žirnelių, 2 šaukštai petražolių lapelių, mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į k..
Recepto vertinimas:
Aviena mairūno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2,5 stiklinės vandens, druskos, gvazdikėlis, svogūnas, gabalėlis saliero, morka. Garnyrui: 4 morkos, 2 pastarnokai, 6 bulvės. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, mėsos sultinio, ½ citrinos sulčių, ½ ša..
Recepto vertinimas:
Aviena grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, šaukštas miltų, 2 svogūnai, 2 petražolės šaknys, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti vandens ir troškinti. Baigiant troškinti..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, druskos, pipirų, 100 g sviesto, 2 šaukštai petražolės lapelių, stiklinė sultinio, riebalų, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska ir pipir..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena su grietine
Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su lašinukais
Veršienos kepsnys su lašinukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 40 g lašinukų, druskos, šaukštas riebalų, poras, petražolė, morka, stiklinė vandens, šaukštelis miltų, grietinės. Gaminimas: Mėsą išmušti, įpjauti keliose vietose ir prismaigstyti lašinukų. Mėsą..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos suktinukai su inkstais
Kiaulienos suktinukai su inkstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kiaulienos, druskos, pipirų, inkstas, šaukštelis sviesto, garstyčių, riebalų, 2 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai miltų, šaukštas grietinės, svogūnas. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais. In..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg kiaulienos, druskos, pipirų, vandens, svogūnas, petražolės šaknis, krakmolo. Gaminimas: Mėsą apkepti orkaitėje. Tada įtrinti ją druska, pipirais ir kepti 2 valandas.baigiant kepti, įdėti svogūną, petražolės šaknį. Padažą pa..
Recepto vertinimas:
Troškinta višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Višta, 3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, 2 stiklinės vandens, poras, 2 morkos, petražolės šaknis, citrinos sulčių, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Paruoštą vištą iš vidaus įtrinti druska, apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su ankštiniais pipirais
Kalakutiena su ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g kalakutienos, 2 šaukštai taukų, 2 stiklinės sultinio, 0,5 svogūno, morka, saliero gabalėlis, 250 g saldžiųjų ankštinių pipirų, druskos, pipirų, lauro lapas, šaukštas miltų, grietinės. Gaminimas: Paukštieną..
Recepto vertinimas:
Vištiena su ankštiniais pipirais
Vištiena su ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g vištienos, 2 šaukštai taukų, 2 stiklinės sultinio, 0,5 svogūno, morka, saliero gabalėlis, 250 g saldžiųjų ankštinių pipirų, druskos, pipirų, lauro lapas, šaukštas miltų, grietinės. Gaminimas: Paukštieną sup..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 baltagūžių kopūstų lapų, druskos, vandens. Troškinimui: 2 šaukštai riebalų, 3 šaukštai grietinės. Įdarui: Grybų, rūkytų lašinukų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, gabalėlis saliero, 0,5 stiklinės ryžių košės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Kepti džiovinti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 didelių grybų, vandens, 1 stiklinė pieno, 1 kiaušinis, 5 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos, pipirų, 3 šaukštai sviesto. Gaminimas: Grybus švariai nuplauti, 4 valandas mirkyti vandeniu atskiestame piene ir jame išvirti. I�..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 - 300 g. pievagrybių, 3 - 4 pomidorai, 1 obuolys, 1 morka, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 1 šaukštas grybų nuoviro, 0,5 citrinos sultys arba 1 šaukštas obuolių sulčių, druskos, cukraus, garstyčių, 1 poras arba 1 mažas svogūnas, ..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su krienų padažu
Virta jautiena su krienų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500—600 g jautienos, 1 nedidelė morka, 1 petražolės šaknis, 1 vidutinis svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 11/2 stiklinės mėsos sultinio, 2—3 šaukštai grietinės, 1&md..
Recepto vertinimas:
Aviečių - riešutų nugos tortas
Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..
Recepto vertinimas:
Morkų saldainiaiIngridientai:0,5 kg morkųapie 0,5 kg cukraus1 šaukštas konjakovanilinio cukrausapelsino žievelė GaminimasNuskustas, smulkiai sutarkuotas morkas virti ant nedidelės ugnies 20-30 min., kad būtų košė ir neliktų sulčių. Kai atvės, berti vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsi..
Recepto vertinimas: