Virta aviena su žirneliais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g avienos,
morka,
petražolės šaknis,
svogūnas,
druska.

Padažui:
šaukštas sviesto,
šaukštas miltų,
250 g konservuotų žirnelių,
2 šaukštai petražolių lapelių,
mėsos sultinio.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, sudėti į karštą vandenį, užvirinti, įberti druskos ir sudėti daržoves. Pagaminti padažą: ištirpinti sviestą, įdėti miltus, įpilti mėsos sultinio. Padažą 5 minutes pavirti, tada suberti žirnelius ir užvirinti. Mėsą apipilti padažu. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!