Virta aviena su žirneliais
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g avienos,
morka,
petražolės šaknis,
svogūnas,
druska.
Padažui:
šaukštas sviesto,
šaukštas miltų,
250 g konservuotų žirnelių,
2 šaukštai petražolių lapelių,
mėsos sultinio.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, sudėti į karštą vandenį, užvirinti, įberti druskos ir sudėti daržoves. Pagaminti padažą: ištirpinti sviestą, įdėti miltus, įpilti mėsos sultinio. Padažą 5 minutes pavirti, tada suberti žirnelius ir užvirinti. Mėsą apipilti padažu. Skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!