8 rezultatų ieškant "kojeles"
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kiaulės kojelės, 1 l raugintų kopūstų, 100 g riebalų, 10 vidutinio dydžio bulvių, lauro lapelių, pipirų, druskos, 2-3 stiklinės vandens. Gaminimas: Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kop�..
Recepto vertinimas:
Virtos kiaulių kojelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kiaulių kojelių, 3/4 - 1 litras vandens, druskos, 3 pipirai, 1/2 lauro lapelio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis arba gabalėlis saliero, 1 morka, žalumynų. Gaminimas: Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu va..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vyšnių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta 2.3 šaukštai aliejaus 3.1 šaukštas sviesto 4.1 stiklinė sultinio 5.4 šaukštai degtinės 6.1,5 stiklinės vyšnių 7.2 šaukšteliai krakmolo pipirų, druskos pagal skonį Gaminimas: Višta apverdama pasūdytame vandeny..
Recepto vertinimas:
Salotos vaikų šventėms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (4 porcijoms) 2 kriauses, 2 rugstoki obuoliai, 0.5 citrinos, 100g zaliuju vynuogiu, 100g melynuju vynuogiu, 200g slyvu, 50g graikiniu riesutu, 2 apelsinai (ju sultys) 5 saukstai cukraus, 2 saukstai medaus. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Kiaulių kojelių salotosIngridientai:1,5kg. kiaulių kojelių, 200g. bulvių, 150g. morkų, 100g. petražolių šaknų, 0,5 stiklinės aliejaus, 50g. acto, 40 g. konservuotų žalių žirnelių, 30g. saliero gumbo, 1 raugintas agurkas, 6 skiltelės česnako, maltų pipirų, druskos, žalumynų.Gami..
Recepto vertinimas:
Varlių kojelės grietinėjeIngridientai:varlių kojelės, 2 svogūnai, 4 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė vyno, 2 stiklinės grietinės, citrinos sultys, druska.Gaminimas Per trintuvę pertrinus svogūną sumaišyti su sviestu ir miltais. Įpilti vyno į padažą, įmesti kojel..
Recepto vertinimas:
Citrininis viščiukas su kvapiomis bulvėmis (Ugnužės)
Citrininis viščiukas su kvapiomis bulvėmis (Ugnužės)Ingridientai:1-1,2 kg viščiukas; 1 citrina; po 1 stambią šakelę rozmarino, petražolės, baziliko, krapų, raudonėlio; 3 skiltelės česnako; 1 arb. š. šviežiai maltų pipirų; 1-1,5 valg. š. rupios druskos; 30 g sviesto; 2 valg. š...
Recepto vertinimas:
Įdaryta kiaulės galvaIngridientai:Kiaulės galva, 4 kojelės, 1 kg maltos mėsos, 3 svogūnai, 10 skiltelių česnakų,2 bandelės, 2 kiaušiniai, 3 morkos, 3 šaukštai želatinos, laurų lapelių,5-10 kvapiųjų pipirų,..
Recepto vertinimas: