2 rezultatų ieškant "Omaru patiekalai"
Omaras su kalvadosu Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 mažų omarų (400 g) arba 2 didelių (600-800 g), 100 g sviesto, druskos, šviežiai maltų pipirų, žiubsnelio cukraus, 100 g kalvadoso. Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę, specialiu peiliu perskelkite omarus pusi..
Recepto vertinimas:
Omarų ir avokadų salotosIngridientai:1 avokada, 1 mangas, 100 g razinų, 1 gūžė salotų, 2 svogūnai, 4 šaukštai vyninio acto, maltų raudonųjų aitriųjų pipirų, 6 šaukštai alyvuogių aliejaus, 8 omarai (uodegos) arba 80 g šviežių krevečių, 1 citrina, bazilikas, raudonėlis, ..
Recepto vertinimas: