Riešutinės pasagėlės

Ingridientai:
300g. kruopmilčių,
100g. sviesto arba margarino,
3 tryniai,
60g. cukraus pudros pabarstymui,
50g. cukraus pudros,
50g. įvairių riešutų,
1/3 pakelio vanilinio cukraus.
Gaminimas
Miltus persijoti ir kapoti su sviestu. Dėti trynius, berti persijotą cukraus pudrą, maltus riešutus ir užminkyti tešlą. Pusvalandį palaikyti šaldytuve. Rankomis suformuoti 1 cm. skersmens volelius, supjaustyti 5-6cm ilgio gabalėliais ir sulipdyti pasagėles. Kepti orkaitėje 10 min., kol pasagėlės taps "auksinėmis". Iškepusias pabarstyti cukraus pudra, išmaišyta su vaniliniu cukrumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!