Avižinių miltų spurgos
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.5 stiklinės avižinių miltų,
1/2 stiklinės aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
1/2 arbatinio šaukštelio ciberžolės,
1/4 arbatinio šaukštelio malto kardamono,
0.75 stiklinės vandens,
žiupsnelis druskos,
1/2 stiklinės cukraus pudors,
1/4 arbatinio šaukštelio sodos,
aliejaus kepimui,
cukraus pudors pabarstymui.
Gaminimas:
Suberiame visus sausus ingredientus į dubenį ir išmaišome. Toliau, pildami vandenį, pastoviai maišome. Valgomuoju šaukštu į įkaitintą aliejų dedame tešlą. Vienu metų verdame tiek spurgų, kad šios puode neliestų viena kitos. Verdame tol, kol paruduos. Išvirtas spurgas apibarstome cukraus pudra.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!