25 rezultatų ieškant "okolado"
Karštas šokolado padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g smulkinto saldaus šokolado, 30 g sviesto, ½ stiklinės grietinėlės, ½ stiklinės cukraus, 2 šaukštus kukurūzų sirupo. Gaminimas: Smulkintą šokoladą pamažu ištirpdykite puode. Įdėkite sviesto, grietinėlės, cukrau..
Recepto vertinimas:
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g juodojo šokolado su nesmulkintais riešutais,450g konservuotų persikų,150g sviesto,100g cukraus,a.š. vanilinio cukraus,žiupsnelis druskos,4 kiaušiniai,150g miltu,100g migdolų,keli šau..
Recepto vertinimas:
Šokolado kremas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai medaus 1 šaukštas kakavos Gaminimas: Ingredientus pamažu sukant gerai išmaišyti. Tinka vartoti su: Tokiu šokoladu galima gardžiuotis prie kavos, taip pat patiekti prie varškės, ledų, blynelių, vaisių, pertepti vyniotinį, ..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragas su šokolado kepure
Varškės pyragas su šokolado kepure Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešla:300 g minkšto sviesto 200 g cukraus 2 kiaušiniai 3 tryniai 200 g miltų 2 arbatiniai kepimo miltelių. Įdaras: 500-600 g varškės 3 baltymai 1 ..
Recepto vertinimas:
Kriaušės šokolado padaže Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. kriaušių, 3 šaukštai cukraus, gvazdikėlių, citrinos žievelė. Padažui: 1 stiklinė pieno, 1 šaukštas kakavos, 1 šaukštas cukraus, 10 g. krakmolo. Gaminimas: Nuluptos kriaušės perpjaunamos pusiau, išėmus sėklides, s..
Recepto vertinimas:
Triufeliai iš šokolado Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 360 g juodojo šokolado, 50 g stiprios juodos kavos, 125 g sviesto, 50 ml. grietinėlės (plaktos). Pasirinktinai: aromatingo romo esencijos, 50 ml. brendžio, pakepintų smulkintų migdolų arba jų drožlių. Apvoliojimui: lydytas šo..
Recepto vertinimas:
Šokolado pyragaičiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 tryniai, 2.1400 g cukraus, 3.50 g grūstų migdolų, 4.4 šaukštai trinto šokolado, 5.50 g miltų, 6.1 baltymas Gaminimas: Trynius ištriname su cukrumi, įmaišome migdolų, šokolado, miltų ir vieną išplaktą baltymą. Tada pridarome..
Recepto vertinimas:
Šokolado pagardas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 20g cukraus, 4g kakavos, 20g grietinėlės, 15g sviesto, 2g vanilinio cukraus Gaminimas: 20g cukraus išmaišykite su 4g kakavos (kakavą pirkite tik „Saldvos“ raudoname kartoniniame pakelyje, nes visos kit..
Recepto vertinimas:
Kavos ir šokolado pudingasIngridientai:100g karčiojo šokolado, 125ml pieno, 125ml stiprios kavos, 125ml grietinėlės, šaukštas cukraus, 2 sklidini šaukštai krakmolo, malto cinamono, druskos.Gaminimas 1. Pieną ir grietinėlę supilame į puodą, įberiame truputį druskos ir užverdame. Sud..
Recepto vertinimas:
Meduolis su šokolado kremuIngridientai:100 g sviesto, 125 g rudojo cukraus, 3 kiaušiniai, 125 ml skysto medaus, 430 g miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 4 šaukštai kakavos, 0,5 šaukštelio maltų gvazdikėlių, 250 ml pieno. Kremui: 60 g juodojo šokolado, šaukštas sviesto, 160 g cuk..
Recepto vertinimas:
Keksiukai su šokolado gabaliukais (Skirmantės) (foto)
Keksiukai su šokolado gabaliukais (Skirmantės) (foto)Ingridientai:100 g margarino arba sviesto (kambario temperatūros); 225 g cukraus (dėjau apie 170 g, ir saldumo pakako); 2 dideli kiaušiniai; 150 ml natūralaus jogurto; 5 š. pieno; 275 g miltų; 1 a.š. kepimo miltelių; 175 g šokola..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado kremas su avietėmis
Baltojo šokolado kremas su avietėmisIngridientai:150 g sutrupintų sausainių, 90 g ištirpinto sviesto, Šaukštelis malto cinamono, 150 g baltojo sutrupinto šokolado, 1 šaukštas želatinos miltelių, 3 šaukštai verdančio vandens, 180 g varškės kremo (tiktų „Philadeplpia"), 10..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado kepaišiukai su riešutais ir avietėmis
Baltojo šokolado kepaišiukai su riešutais ir avietėmisIngridientai:500 g baltojo sutrupinto šokolado, 350 ml kondensuoto pieno, 60 g ištirpinto sviesto, 1 šaukštas klevų sirupo, 90 g aviečių, 2 šaukštai paskrudintų migdolų drožlių.Gaminimas Išklokite 23 cm skersmens kvadrato fo..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado sausainukaiIngridientai:500 g lazdyno riešutų, 200 g cukraus, 250 g minkšto sviesto, 125 g medaus, 125 ml tirštos grietinėlės, 1/4 šaukštelio druskos, 180 g kapoto baltojo šokolado, 125 g kapoto pusiau saldaus juodojo šokolado.Gaminimas Įkaitinkite orkaitę iki 180°C..
Recepto vertinimas:
Merengos su šokolado įdaruIngridientai:5 kiaušinių baltymai, kambario temperatūros, 225 g miltelinio cukraus. Šokoladinis kremas: 5 didelių kiaušinių tryniai, 150 g cukraus, 50 g paprastų kvietinių miltų, 500 ml pieno, 1 1/4 šaukštelio druskos, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 250 g..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado žiedas su glajumi
Baltojo šokolado žiedas su glajumiIngridientai:250 ml pieno, 450 g cukraus, 150 g baltojo sukapoto šokolado, 250 g sviesto, 300 g paprastų kvietinių miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 2 kiaušiniai, lengvai suplakti, Apelsinų cukatos, papuošti. Glaj..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado pyragasIngridientai:180 g sviesto, 150 g kapoto baltojo šokolado, 200 g rudojo cukraus, 250 ml pieno, 6 šaukštai kukurūzų sirupo, 300 g paprastų kvietinių miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 2 kiaušiniai, lengvai suplakti, Baltojo šokolado kremas: 125 ml tirštos gr..
Recepto vertinimas:
Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)
Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)Ingridientai:400g nesūdyto sviesto, papildomai skardai ištepti, 500g gero šokolado, sulaužyti gabaliukais, 350g miltelinio cukraus, 6 šaukštai kvietinių miltų, 6 dideli kiaušiniai, atskirai baltymai ir tryniai, žiupsnelis druskos. Aptepas: 6 šaukšt..
Recepto vertinimas:
Šokolado glajusIngridientai:25 g kakavos miltelių, 1 valg. šaukšt. svieto, 200 g cukraus pudros, 5 valg. šaukšt. karšto pieno. 150 g šokolado plytelės, 1 arbat. šaukšt. sviesto.Gaminimas Pateikiame du gaminimo būdus: 1. 25 g kakavos miltelių pakepinkite su 1 valg. šaukšt. svieto. 2..
Recepto vertinimas:
Balto šokolado tortasIngridientai:Tešlai: 100 g maltų migdolų, 150 g margarino arba sviesto, 6 kiaušiniai, 250 g cukraus, 250 g miltų, 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių, žiupsnelis druskos. Įdarui: 125 g džiovintų abrikosų (be kauliukų), 4 valg. šaukšt. apelsinų likerio, 330 g ab..
Recepto vertinimas:
Kalėdiniai sausainiai su šokolado glajumi ir kokoso drožlėmis
Kalėdiniai sausainiai su šokolado glajumi ir kokoso drožlėmisIngridientai:Apie 70 sausainių: 250 g sviesto arba margarino; 250 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; Trinta citrinos žievelė; 500 g miltų; 100 g šokoladinio glajaus (žiūrėti skyrelyje â€..
Recepto vertinimas:
RYŽIŲ APKEPAS SU MIGDOLAISIngridientai:250g ryžių4 stiklinės pieno1 citrinos tarkuota žievelė150g migdolų150g cukraus2 kiaušiniai50g romosviesto, kepimo formai išteptiGaminimasNuplautus ryžius sudėti į verdanti vandenį ir virti 5 ..
Recepto vertinimas:
ŠOKOLADO PUTĖSIAIIngridientai:0,5 stiklinės pieno5 kiaušinių baltymai200g šokolado2 šaukštai miltinio cukraus1 šaukštelis želatinos1 šaukštas razinųGaminimasŠokoladas ištirpinamas piene. Baltymai išplakami iki stand..
Recepto vertinimas:
MORKŲ SAUSAINIAIIngridientai:1 stiklinė tarkuotų žalių morkų1 stiklinė cukraus2 kiaušinių tryniai1 šaukštelis cinamonotruputi kepimo miltelių1 šaukštelis vanilininio cukrausmiltų tiek, kad tešla būtų nekietaGam..
Recepto vertinimas:
MARCIPANINĖS ŠIRDELĖS SU PISTACIJOMIS
MARCIPANINĖS ŠIRDELĖS SU PISTACIJOMISIngridientai:70g maltų pistacijų1 šaukštas romo120g cukraus pudros200g marcipaninės masės200g šokolado (gali būti betkoks: juodas, pieniškas, baltas)keliata pistacijų ir valgomų karoliukų ..
Recepto vertinimas: