Persikų pyragas su šokolado gabaliukais


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
100g juodojo šokolado su nesmulkintais riešutais,
450g konservuotų persikų,
150g sviesto,
100g cukraus,
a.š. vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
4 kiaušiniai,
150g miltu,
100g migdolų,
keli šaukštai cukraus pudros.
Gaminimas:
Šokolada sulaužyti nedideliais gabaliukais, persikus supjaustyti nedideliais kubeliais. Migdolus sukapoti. Sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Po viena ikulti kiaušinius. Maišant suberti miltus su kepimo milteliais. Atsargiai įmaišyti šokoladą, migdolus, persikus. Tešlą kepti 40-50min. 180 laipsnių temperatūroje. Ištraukus iš orkaitės 10min. palaikyti. Apibarstyti cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Lina 2011-03-23 22:05:08
Puikus receptas, taciau ingridientuose pamirsti pamineti kepimo milteliai;)