21 rezultatų ieškant "nuovira"

Geriamasis citrininis šerbetas

Geriamasis citrininis šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 citrinos 1 stiklinė cukraus 1 l vandens Gaminimas: Nulupti citrinos žieveles. Užvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos žieveles apie 3 min. Iš citrinų išspausti sultis ir likusi tirštimą užpilti stikline karš..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrė normandiškai

Skumbrė normandiškai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 skumbrės (apie 250 g) 2 svogūnai 5 dideli obuoliai 250 ml sidro (geriau obuolių) 50 ml obuolių acto 30 g sviesto 10 nedidelių svogūnų laiškai druskos, pipirų Gaminimas: Nuvalytas skumbres pabarstyti druska ir pipirais. Nulupti svogū..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su džiovintomis slyvomis

Bulvių sriuba su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 – 3 džiovinti grybai, 1 svogūnas, 60 g džiovintų slyvų, 60 g razinų, 2 šaukštai saulėgrąžų aliejaus, 1 šaukštas miltų, druska. Gaminimas: Smulkiai supjaustykite išvirtus grybus ir sudė..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir aguročių sriuba

Bulvių ir aguročių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 1 morka, 1 agurotis, 1 ankštinis pipiras, gabaliukas petražolės šaknies, 2 pomidorai, 0,25 poro stiebo, 4 šaukštai lydyto sviesto, 4 šaukštai grietinės, druska, krapai. Gaminimas: Morkas, petražoles, porą, pi..

Recepto vertinimas: 0

Karališka bulvienė

Karališka bulvienė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 bulvės 3kiaušinių tryniai svogūnas aliejaus, 1šaukštelis citrinos sulčių, mėtų lapelių,druskos,pipirų Gaminimas: Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens,sūdyti iš karto,tik pradėjus virti.Išvirusias bulves nukošti(nuoviro ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos sriuba su kepenėlėmis

Jautienos sriuba su kepenėlėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Morka, Gabaliukas saliero, Poras, Petražolės šaknis, 500 g jautienos kaulų, 300 g kepenėlių, 100 g svogūnų, 3 šaukštai sviesto, trynys, druskos, pipirų, muskato, vandens. Gaminimas: Kaulus kartu su nepjaustytomis daržovė..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos su obuoliais

Pupelių salotos su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės virtų pupelių, 5 rūgštūs obuoliai, 4 šaukštai sviesto, 4 šaukštai miltų, 2 stiklinės pupelių nuoviro, 2 šaukšteliai kmynų, Druska. Gaminimas: Supjaustytą obuolį pakepinti svieste. Ant pupelių uždėti 2 ša..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų uogienė moliūge

Citrinų uogienė moliūge Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg moliūgas (1 kg išvalyto) pirmajam nuovirui: 1 l vandens 50 ml 24% gryno acto arba 100 ml 12% acto spirito 2 valgomieji šaukštai druskos antrajam nuovirui: 500 ml vandens 500 ml smulkaus cukraus 150 ml šviežiai išspaustų cit..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti česnakai

Marinuoti česnakai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 česnako skiltelių vandens Nuovirui: 100 ml vandens 100 ml balto vyno acto 100 ml aliejaus 1 arbatinis šaukštelis druskos 2 arbatiniai šaukšteliai smulkaus cukraus 2 valgomieji šaukštai šviežio ar džiovinto peletrūno arba baziliko Ga..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų sumuštinis

Agurkų sumuštinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 15 agurkų ½ l vandens 100 ml 24% gryno acto arba 200 ml 12% acto spirito 300 ml smulkaus cukraus 25 ml druskos 50 ml geltonųjų garstyčių grūdelių 4 krapų stiebeliai pipirai Gaminimas: Gerai nuplaukite agurkus. Supjaustykite juos grieži..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų sriuba

Citrinų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 citrinos, 1 l daržovių nuoviro, 1/3 stiklinės grietinės, šaukštas sviesto, 1,5 šaukšto ryžių, druskos. Gaminimas: Citrinas nuplykyti, nulupti žievelę ir įmesti ją į pasūdytą verdantį daržovių nuovirą. Virti 5 minutes. 2 citrinas..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų sriuba

Raugintų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 – 3 stiklinės raugintų kopūstų, 20 – 30 g džiovintų grybų, 1 – 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1 – 2 šaukštai riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 lauro la..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais

Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g. pomidorų, 100g. morkų, 100g. salierų, 100g. porų, 30g. sviesto, 1l žuvies sultinio, druskos ir pipirų, 200g. žuvies filė. Sultinys : 2l vandens, ryšelis šakniavaisių, 2 česnakų skilteles, 3 čiobrelių š..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sultinys

Grybų sultinysIngridientai:300 g džiovintų baravykų 100 g įvairių džiovintų grybų 2 morkos petražolių 1 poras (baltoji dalis) 1/2 saliero 75 ml sauso chereso 1 šaukštas sviesto pipirų druskosGaminimasIš įvairių grybų išvirkite sultinį, prieš tai juo..

Recepto vertinimas: 5

Pertrinta šparagų šaltsriubė

Pertrinta šparagų šaltsriubėIngridientai:500 g šparagų 40 g sviesto 2 šaukštai balto vyno 250 ml grietinėlės 80 g jogurto 2 šaukštai citrinos sulčių 4 šaukštai pjaustytų svogūnų laiškai 3/4 šaukštelio druskosGaminimas&..

Recepto vertinimas: 0

Karpis drebučiuose

Karpis drebučiuoseIngridientai:Karpis, 30g želatino, baziliko, druskos, pipirų, balto vyno.Gaminimas Paruoštą žuvį supjaustyti gabaliukais. Galvą, uodegą ir pienius atidėti. Žuvies gabaliukus sudėti į šiltą kur-bujon nuovirą ir virti 45 minutes. Tuomet žuvį išimti, pašalint..

Recepto vertinimas: 0

Jaučių uodegų nuoviras

Jaučių uodegų nuovirasIngridientai:2 jaučių uodegos, 2 skiltelės česnako, 1 svogūnas, 250 g pupelių, 4 bulvės, 4 raudonųjų aitriųjų paprikų, petražolių arba koriandro, baziliko, mairūno, druskos.Gaminimas Supjaustyti jaučių uodegas ir virti su svogūnu, česnaku, pipirais, ..

Recepto vertinimas: 0

Kalukutienos ir daržovių salotos

Kalukutienos ir daržovių salotosIngridientai:2 petražolių šaknys, 2 svogūnai, 0,5l. sauso baltojo vyno, 800 g baltos kalakuto mėsos (krūtinėlės), maltų raudonųjų pipirų, druskos, 100 ml riebios grietinėlės, 2 šaukštus raudonojo vyno acto, 1 citrina, koriandro žaluma.Gaminima..

Recepto vertinimas: 0

Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmis

Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmisIngridientai:350 g turkiškų žirnių, 500 g jautienos, 1 karka, 1 smegeninis kaulas, pusė vištos, 4-5 l vandens, 400 g bulvių, 150 g morkų, 60 g svogūnų, 200 g šparaginių pupelių, 200 g kopūsto, 300 g baltųjų runkelių, 250 g špinatų, dr..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys prieskoninių žolelių padaže

Ungurys prieskoninių žolelių padažeIngridientai:4 unguriai (po350g), 1/2 l baltojo vyno, druskos, 1 šaukštelis grūstų pipirų, 100g sviesto.Susmulkintų prieskoninių žolelių:4 šaukštai rūgštynių, 2 šaukš..

Recepto vertinimas: 0

„Kulebiaka" su šokoladiniais ryžiais ir raudona žuvimi

„Kulebiaka" su šokoladiniais ryžiais ir raudona žuvimiIngridientai:50 g ryžių, 250 g smulkiai sukapotų špinatų, 6 šaukštai sviesto, 150 ml pieno, 1 šaukštas miltų, 4 šaukštai grietinės, 2 šaukštai susmulkinto šokolado, 1,5 šaukšto petražolių, 1,5 šaukšto svogūnų lai�..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: nuovira