5 rezultatų ieškant "pailgos"
Žuvies suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Žuvies filė Faršo (Faršui tinka įvairūs produktai: apkepti svogūnai, kapoti kietai virti kiaušiniai, daržovės, paskanintos sviestu ir pipirais bei pasūdytos. Svarbu neužmiršti paruošto įdaro atšaldyti, nes suktinukai praras formą, o..
Recepto vertinimas:
Keptos šviežių bulvių puselės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g pailgos formos bulvių, 150 g riebaus fermentinio sūrio, 2 šaukštai kmynų, druskos. Gaminimas: Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir pa..
Recepto vertinimas:
Sraigutės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.15 obuolių, 2.250 g sviesto, l stiklinė grietinės, 3.2 kiaušiniai ir 2 tryniai, 4.3 stiklinės miltų, 5.1 pakelis vanilinio cukraus, cinamono. Gaminimas: Sviestą sutarkuoti stambia tarka, pabarstant miltais, įmušti kiaušinius, supilti grietinę..
Recepto vertinimas:
Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)
Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)Ingridientai:200 g. minkšto sviesto, 2 kiaušiniai, 50 g. mielių, 1 valgomasis šaukštas pieno, 6 dl miltų, 1 valg. šaukštas vanilinio cukraus, Įdarui : 1 dl cukraus, 150 gr. minkšto sviesto, Aptepimui: 1 kiaušinis, Apibarstymui: 1 valg. šaukst..
Recepto vertinimas:
Mėsa tešlojeIngridientai:500 g faršo,įvairių prieskonių,kiaušinis.Tešlai:2 kiaušiniai,žiupsnelis druskos,2-3 šaukštai miltų,150 gr pieno,Aliejaus virimui.GaminimasFaršą paruošti,kaip įprastai (sudėti visus prieskonius ir išminkyti).iš jo padaryti nedidelius pailgos formos ritin�..
Recepto vertinimas: