15 rezultatų ieškant "naudojant kepimo skarda grybukai"
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Obuoliai apelsinų žievelių padaže
Obuoliai apelsinų žievelių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g obuolių, 1 stiklinė vandens, 2 šaukštai cukraus. Padažui: 1 stiklinė vandens, 3 šaukštai-cukraus, 10 g bulvių krakmolo, 30 g apelsinų žievelių, l trynys. Gaminimas: Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir s..
Recepto vertinimas:
Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai
Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Šokoladinis pyragaitis slepia savyje karamelės srautą. 1.0,75 puodelio sviesto 2.190 g pusiau saldaus šokolado gabaliukų 3.3 kiaušiniai 4.3 kiaušinių tryniai 5.0,3 puodelio cukraus 6.1,5 šaukštelio vanilės 7.0,3 pu..
Recepto vertinimas:
Šokolado pagardas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 20g cukraus, 4g kakavos, 20g grietinėlės, 15g sviesto, 2g vanilinio cukraus Gaminimas: 20g cukraus išmaišykite su 4g kakavos (kakavą pirkite tik „Saldvos“ raudoname kartoniniame pakelyje, nes visos kit..
Recepto vertinimas:
Aliejinis aviečių užpilas salotoms
Aliejinis aviečių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g aviečių, 325g alyvuogių aliejaus, 40ml raudonojo vyno acto, 20g persijotos cukraus pudros, 5g druskos. Gaminimas: Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek ..
Recepto vertinimas:
Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms
Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 40g išdarytų ančiuvių arba be odos sūdytų kilkučių, 20g kietai virtų kiaušinių trynių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų, 320g alyvų aliejaus, 60g..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 320g alyvų aliejaus, 50g balzamiko, 50g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g česnako, 2g maltų saldžiųjų raudonų paprikų, 0,5g maltų aitriųjų paprikų. Gaminimas: 320g alyvų ali..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g alyvų aliejaus, 60g obuolių acto, 60g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g preseliu išspausto česnako, 2g raudonos paprikos, 0,5g aitriųjų paprikų. Gaminimas: 400g alyvų a..
Recepto vertinimas:
Marinuoti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg pomidorų, 1L vandens, 150ml acto, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštas cukraus, garstyčių grudelių, kvapniųjų pipirų, lauro lapų. Gaminimas: Žali arba rausvi surūšiuoti ir rūpestingai atrinkti k..
Recepto vertinimas:
Marinuotos šparaginės pupelės Ingridientai: 1 stiklinė 9% acto, 2 stiklinės vandens, 1 stiklinė cukraus, 2 šaukštai druskos, krapų, lauro lapų, pipirų. Gaminimas Pupeles pavirti 10 - 15 minučių. Į stiklainius dėti lauro lapus, krapų, pipirų, sudėti pupeles. Išvirti marinat..
Recepto vertinimas:
Lakštinės tešlos obuolių vyniotinis
Lakštinės tešlos obuolių vyniotinisIngridientai:150 g sviesto arba margarino, 250 g miltų, žiupsnelis druskos, kiaušinis, 100 ml vandens, 750 g saldžiarūgščių obuolių, vienos citrinos sultys, sauja džiovintų vyšnių, sauja kapotų riešutų, 100 g cukraus, 0,5 šaukštelio cinamono, ..
Recepto vertinimas:
Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)
Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)Ingridientai:6 maži kiaušiniai; 110 g cukraus pudros; 150 g miltų; 0,5-1 a.š. kepimo miltelių; 100 g tirpinto sviesto; 30 g kondensuoto pieno; 1 š. vanilės esencijos; 2 š. kakavos miltelių; 3-4 š. vandens arba pieno; Ištirpinti kakavos miltelius vanden..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu
Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu Ingridientai: 250 mililitrų pieno, 500 gramų miltų, 225 gramai cukraus, 42 gramų kubelis mielių, 1,5 kilogramo obuolių, 100 mililitrų citrinų sulčių, 1 pakelis vanilinio cukraus, 225 gramai sviesto, 1 kiaušinis, 3 arbatiniai šaukš..
Recepto vertinimas:
Marinuotos šparaginės pupelės (Ramunės)
Marinuotos šparaginės pupelės (Ramunės)Ingridientai:1 stiklinė 9% acto, 2 stiklinės vandens, 1 stiklinė cukraus, 2 šaukštai druskos, krapų, lauro lapų, pipirų.Gaminimas Pupeles pavirti 10 - 15 min. Į stiklainius dėti lauro lapus, krapų, pipirų. udėti opupeles. Išvirti marinatą, u..
Recepto vertinimas:
Aktinidijų sultysIngridientai:***GaminimasSultims tinka sunokusios aktinidijų uogos. Sultys spaudžiamos rankomis naudojant dvigubai sudėtą marlės skiautę arba dvigubos marlės maišelį. Išspaustas sultis supilti į emaliuotą puodą, p..
Recepto vertinimas: