Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
320g alyvų aliejaus, 50g balzamiko, 50g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g česnako, 2g maltų saldžiųjų raudonų paprikų, 0,5g maltų aitriųjų paprikų.
Gaminimas:
320g alyvų aliejaus suplakite su 50g balzamiko, 50g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g preseliu išspausto česnako, 2g maltų saldžiųjų raudonų paprikų, 0,5g maltų aitriųjų paprikų. Supilkite į užsukamu dangteliu butelį, geriausiai su plačiu kakleliu nuo sulčių, metaliniame dangtelyje išbadykite skylutes. Šaldytuve uždarame inde galite laikyti savaitę. Prieš naudojant, stipriai kartu su buteliu suplakite ir apšlakstykite salotas. 200g salotų reikia 50g užpilo. Išeiga - 450g
Tinka vartoti su:
Salotomis
Šaltinis: Vincento Sako receptai namų virtuvei
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!