22 rezultatų ieškant "orkaiteje keptas karpis"
Kūčiukai II Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų ne pilna stiklinė pieno (vandens) 50 g aliejaus žiupsnelis druskos 20-30 g mielių ketvirtis stiklinės aguonų 100 g cukraus Aguonų pienui: stiklinė aguonų 2 l vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: 2/3 mi..
Recepto vertinimas:
Merlangai su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 merlangų (apie 800 g) 2 vidutinio dydžio svogūnų 2-4 skiltelių česnako 80 ml sauso baltojo vyno šaukštelio cukraus 3 šaukštų alyvų aliejaus citrinos sulčių druskos, pipirų Gaminimas: Žuvis nuplauti..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 – 7 bulvės, 100 g sviesto, 2 kietai virti kiaušiniai, 2 šaukštai grietinės, 20 g olandiško sūrio, druska, žiupsnelis mairūnų Gaminimas: Nuskustas bulves 5 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje, išgriebkite kiaurasamčiu, į..
Recepto vertinimas:
Troškinta bekoniena su grietine
Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..
Recepto vertinimas:
Oro pyragas (obuolių suflė) Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 kiaušinių baltymai, 35 g cukraus, 52 g obuolių, 2 g sviesto, 5 g miltinio cukraus, 150 g pieno arba grietinėlės. Gaminimas: Obuolius nuplaukite, suvilgykite vandeniu, iškepkite orkaitėje, ataušinkite ir pertrinkite per sietelį..
Recepto vertinimas:
Omletas su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Omletui: 4 kiaušiniai, 5 šaukštai pieno, druskos, riebalų. Įdarui: 200 g virtų grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 poras, druskos, krapų arba petražolių lapelių, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Kiaušinius išplakti, įpilti skysčio ir s..
Recepto vertinimas:
Velykiniai bulvių kiaušiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g bulvių- 8 nedidelės bulvės (apie 100 g kiekviena) arba 4 didelės bulvės (apie 200 g kiekviena) aliejaus kepimui 0,5 puodelio jogurto 60 g Gouda sūrio, su..
Recepto vertinimas:
Salotos su kriauše ir sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 60 g fermentinio sūrio, 100 g salotų lapų, 60 g cikorinių salotų, 1/4 citrinos, 1 kriaušė, 1/4 granato, 1 šaukštelis rozmarino aliejaus, 50 g spanguolių, 50 g aliejaus, pagal skonį druskos, maltų baltųjų pipirų. Gami..
Recepto vertinimas:
Kepsnys su pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g kiaulienos, 2.4 pomidorai, 3.stiklinė grietinės, 4.šauktas miltų, 5.aliejaus, 6.50 g migdolų drožlių, 7.šaukštelis citrinos sulčių, 8.šaukštelis saldžios paprikos miltelių, 9.šaukštelis cukraus, 10.pipirų, 11.druskos. G..
Recepto vertinimas:
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g veršienos krūtininės be kaulų, druskos, česnako, 2.3 šaukštai margarino ar kitų riebalų, 3.300 g grybų, l šaukštelis petražolių lapelių, 4.3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 5.1 kiaušinis, druskos..
Recepto vertinimas:
Berlynietiška nugarinė Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g rūkytos kiaulienos nugarinės, stiklinė greitinės, 2.3 svogūnai, 3.2 morkos, 4.2 šaukštai raudono vyno, šaukštas miltų, lauro lapelis, šaukštelis kmynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Į į..
Recepto vertinimas:
Orkaitėje keptas karpis Ingridientai: 1 šviežias karpis (apie 1,5 kilogramo), 2,5 šaukšto miltų, 250 gramų grietinės, 1/3 stiklinės tarkuoto sūrio, druskos, prieskonių žuvims balto vyno Gaminimas Išvalytą ir nuplautą karpį įtriname prieskoniais ir druska. Įdedame karpį į ..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..
Recepto vertinimas:
ŠvilpikaiIngridientai:9 vnt. bulvių 1 stiklinė miltų 2 kiaušiniai 50 g sviesto 2 šaukštai grietinėsGaminimasNuskustas bulves išvirti, nusunkti, nugarinti ir sugrūsti. Į ataušusią košę suberti miltus, įmušti kiaušinius, suminkyti..
Recepto vertinimas:
Bulvių pyragasIngridientai:500 g bulvių 2 kiaušiniai 1/2 šaukštelio cinamono 1 stiklinė miltų 3/4 stiklinės cukraus pudros 1 šaukštas citrinos sulčių tarkuotos citrinos žievelės geriamosios sodos druskosGaminimasTrynius ištrinti su cukraus pudra. Bu..
Recepto vertinimas:
Fermentiniu sūriu įdarytos bulvės
Fermentiniu sūriu įdarytos bulvėsIngridientai:10 vnt. bulvių (vienodo dydžio) 150 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 1 stiklinė grietinės 100 g tarkuoto fermentinio sūrioGaminimasBulves gerai su šepetėliu nuplauti po tekančiu vandeniu, ištrinti druska ir iškep..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragas su apelsinaisIngridientai:125 g sviesto, 235 g miltų, 200 g cukraus, 1 kiaušinių trynys, 1 šaukštas citrinų sulčių, 800 g varškės, 2 apelsinų nutarkuotos žievelės, 1 apelsino sultys, 4 kiaušiniai, apelsinų griežinėlių. Gaminimas Sviestą sukapojame su 175 g..
Recepto vertinimas:
Citrininis tortasIngridientai:40 g miltų, 40 g krakmolo, 80 g cukraus, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 3 kiaušiniai, 40 g miltinio cukraus, 500 ml grietinėlės, 2 pakeliai grietinėlės standiklio, 2 šaukštai citrinų sulčių, 2 šaukštai citrinų likerio, 2 griežinėliai citrinos, 150 ml cukr..
Recepto vertinimas:
Biskvitinė tešlaIngridientai:6 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių.Gaminimas 1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Bal..
Recepto vertinimas:
Biskvitinė tešla su vandeniuIngridientai:6 kiaušiniai; 300 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė arba 1 pak. vanilinio cukraus; 300 g miltų; 2 arb. š. kepimo miltelių.Gaminimas 1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną �..
Recepto vertinimas:
ORKAITĖJE KEPTAS KARPISIngridientai:1 šviežias karpis(apie 1,5 kg)2,5 šaukšto miltų250g grietinės1/3 stiklinės tarkuoto sūriodruskos, prieskonių žuvimsbalto vynoGaminimasIšvalytą ir nuplautą karpį įtriname prieskoniais i..
Recepto vertinimas: