25 rezultatų ieškant "morkomis"
Sojos plovas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 gr. sojos mėsos faršo, 0,5 kg. ryžių, 300 gr. morkų, 150 gr. svogūnų, 150 gr. aliejaus su karotinu, prieskonių. Gaminimas: Ryžius išvirti. Morkas supjaustyti kubeliais ir kepti aliejuje, po 10 min. su..
Recepto vertinimas:
Vegetariškas troškinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pok. šaldytų pavasarinių arba rudeninių daržovių 1 morka 1 svogūnas krapų 0.25 ml vandens 1 valg. šaukštas krakmolo 1 valg. šaukštai aliejaus, vegetos Gaminimas: Morką sutarkuojame burokine trintu..
Recepto vertinimas:
Kopūstų apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 250 g mėsos faršo, 3/4 galvutės kopūsto, 2 morkų, 2 skiltelių česnako, druskos, pipirų, 4 šaukštų aliejaus Gaminimas: Kelis kopūsto lapus supjaustykite kvadratais, kitus smulkiai sukapokite. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. ..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su daržovėmis
Veršienos kepsnys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 7 kg veršienos be kaulų 100 g plonais griežinėliais pjaustytų lašinukų l kubelis koncentruoto mėsos sultinio 100 ml vandens 30 g sviesto 1 šalavijo šakelė Maltų pipirų, druskos Gaminimas: 1...
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..
Recepto vertinimas:
Morkų ir ananasų keksas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g miltų, 200 g cukraus pudros, 8 kiaušiniai, 6 morkos, skardinė konservuotų ananasų, 200 g graikinių riešutų, 300 g sviesto, 200 g kokoso drožlių, 120 g ištirpintų mielių, šaukštelis cinamono, stiklinė grietinėlės, šauk..
Recepto vertinimas:
Žuvis drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 150 g drebučių, 40 g majonezo, 100 g daržovių, skiltelė citrinos, druskos. Gaminimas: Žuvį išvalykite, išvirkite. Į gilų emaliuotą indą pilkite 0,5 cm žuvies drebučių ir leiskite jiems sutingti. Tada sudėkite susmul..
Recepto vertinimas:
Saldus morkų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8 morkos, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai cukraus, 1 citrina, 1 šaukštas riebalų. Gaminimas: Morkas išvirti ir sutarkuoti. Trynius išsukti su cukrumi, supilti citrinos sultis, įberti tarkuotos citrinos žievės, ir su morkomis gerai išmaišyt..
Recepto vertinimas:
Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g makaronų arba lakštinių, vandens, druskos, 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 70 g rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, l,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto..
Recepto vertinimas:
Įdarytas karpis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 asmenims 1-1,5 kg dydžio karpis, 2 vidutinio dydžio morkos, 2 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, stiklinė pieno, žuvies prieskoniai, druska, žalumynai, 100 g lašinuk�..
Recepto vertinimas:
Avienos plovas su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, stiklinė ryžių, 2 svogūnai, 4 morkos, 4 pomidorai, šaukštas pomidorų padažo, druskos, raudonųjų pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Kartu pakepinti svogūnus, morkas. Tada įdėti supjaust..
Recepto vertinimas:
Svogūnų salotos su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 dideli svogūnai, 4 morkos, 3 šaukštai aliejaus, Petražolės, Krapai, Druska. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir užpilti aliejumi. Morkas supjaustyti griežinėliais ir uždėti ant svogūnų, užbarstyti smulkiai ..
Recepto vertinimas:
Kepti baravykai grietinės padaže
Kepti baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bul..
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, druskos, muskato riešuto arba pipirų, 3 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, sviesto. Gaminimas: Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muska..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su pomidorais
Grybai, troškinti su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g grybų, 500 g šviežių pomidorų, 1 svogūnas, 60 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės nuoviro, 1 stiklinė grietinės, druska, krapų. Gaminimas: Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įb..
Recepto vertinimas:
Salierų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g salierų, 2 morkos, 2 obuoliai, 100 g majonezo, pipirų, druskos. Gaminimas: Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10—15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, at�..
Recepto vertinimas:
Mėsiška sriuba su grybais ir morkomis
Mėsiška sriuba su grybais ir morkomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g šviežių grybų, 2 morkos, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 200 g jautienos arba veršienos su kaulų, 1 l vandens, 1 šaukštas margarino, 1 svogūnas arba poras, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, 1 šaukšta..
Recepto vertinimas:
Menkė su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 menkės filė gabaliukai po 2.200 g, 650 g morkų, gabalėlis šviežio imbiero (10 g), šaukštas medaus, 3.2 šaukštai citrinų sulčių, šaukštas sviesto, 4.50 ml tirpaus daržovių sultinio, 5.2 šaukštai sojų padažo, druskos, pi..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su morkomis
Karšti sumuštiniai su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės duonos, 20 g margarino, 250 g morkų, 10 g sviesto, 2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2 stiklinės pieno arba grietinėlės, 50 g sūrio, truputis vandens, druskos, muškato riešuto, (kiaušinių, pomidorų). Gaminimas: B..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su morkomis ir sūriu
Karšti sumuštiniai su morkomis ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 riekės juodos arba baltos duonos, 2.25g. sviesto, 3.400g. morkų, 4.50g. sūrio, 5.2valg.šaukštai trintų džiūvėsių, 6.4 salotų lapai, 7.1 pomidoras arba agurkas,8. petražolių lapai. Gaminimas: Duona pad�..
Recepto vertinimas:
Suktinukai su morkomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g mišinio Naturalis, 200 ml šalto virinto vandens, 88 g aliejuje šutintų morkų Gaminimas: 130 g mišinio „Naturalis“ užpilame 200 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima brinkinti 30 min), gerai išma..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su agurkais ir morkomis
Vištienos sriuba su agurkais ir morkomisIngridientai:GaminimasSupjaustykite krūtinėlę gabaliukais, sumaišykite su priekoniais ir citrinų sultimis ir 10 min. marinuokite. Į vištieno sultinį įberkite šiaudeliais sutarkuotas morkas ir virkite apie 10 min. ant vidutinio stip..
Recepto vertinimas:
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
Šviežių kopūstų salotos su morkomisIngridientai:1 nedidelė baltagūžio kopūsto gūžė, 1/2 citrinos sultys, 1 šaukštas alyvų aliejaus, druskos, 100 g grietinės, 2-3 šviežios morkos petražolių lapelių.Gaminimas Kopūsto gūžę nuplauname nuvarviname, supjaustome plonomis juost..
Recepto vertinimas:
Salierų salotosIngridientai:250g salierų, 2 morkos, 2 obuoliai, 100g majonezo, pipirų, druskos.Gaminimas Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10-15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atšaldomi ir sumaišomi su sta..
Recepto vertinimas: