20 rezultatų ieškant "ndash"
Tradicinis fondue bourguignonne
Tradicinis fondue bourguignonne Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 560 g jautienos išpjovos, kepimo aliejaus Gaminimas: Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą tem..
Recepto vertinimas:
Tortas SKRUZDĖLYNAS Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 – 5 kiaušiniai, 2.5 šaukštai grietinės, truputis druskos, miltų tiek, kiek reikia tešlai (apie 4 stiklines), pusė kilogramo riebalų virimui (gali būti kiaulienos taukai ar aliejus). Gaminimas: Iš visų produktų gerai išmink..
Recepto vertinimas:
Mėtų gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.50 g mėtų, 2.5 l vandens, 3.2 stiklinės cukraus, 4.25 g mielių, 5.0,5 šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės, 6.0,5 šaukšto citrinos rūgšties. Gaminimas: Mėtos užplikomos verdančiu vandeniu, suberiamas cukrus, citrinos rūgštis, uždengi..
Recepto vertinimas:
Gilių kava Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.0,5 kg gilių, 2.0,5 l vandens, 3.0,5 l pieno, grietinėlės, 4.50 g cukraus. Gaminimas: Gilės išdžiovinamos ir išlukštenamos. Tada 30 – 50 minučių maišant verdama. Po truputį supilamas pienas. Išvirusios gilės nusausinamos, pakepinam..
Recepto vertinimas:
Obuolių sulčių gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.2 l obuolių sulčių, 2.3 l vandens, 3.400 g cukraus, 4.20 g mielių. Gaminimas: Į sultis supilamas virintas atvėsintas vanduo. Mielės ištrinamos su cukrumi, išmaišomos su virintu vandeniu ir tada viskas supilama į sultis. Suberiamas ..
Recepto vertinimas:
Pastarnokų kava Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.0,5 kg pastarnokų, 2.1 l vandens, 3.40 g cukraus, grietinėlės, pieno. Gaminimas: Pastarnokų šaknys sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje 4 – 5 valandas. Išdžiovinus, pakepinamos ir sumalamos. Malta kava užplikoma verdančiu vand..
Recepto vertinimas:
Tiramisu tortas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 šaukštai kakavos 2.4 kiaušiniai (atskirti baltymus nuo trynių) 3.3 šaukštai cukraus 4.250 gr sūrio Mascapone (galima pakeisti varškės mase, pvz. Varškės desertu be priedų) 5.1 pakelis (apie 30 vnt) biskvitinių sausainių 6.200 gr ..
Recepto vertinimas:
Tortas "Skruzdėlynas" Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.4 – 5 kiaušiniai 2.5 šaukštai grietinės truputis druskos 3.4 stiklinės miltų 4.0,5 kg aliejaus Gabalėliams sujungti paruošiame sirupą: 5.1 stiklinė medaus 6.1 stiklinė cukraus 7.2 šaukštai vandens 8.30 g s..
Recepto vertinimas:
Meduolis su įdaru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g miltų, stiklinė medaus, stiklinė cukraus, kiaušinis, prieskonių meduoliams, 2.2 šaukštai sviesto. Įdarui: 3.200 g vyšnių uogienės, 4.100 g datulių. Gaminimas: Medų įkaitinti su cukrumi ir užpilti miltus. Supilti ištirp..
Recepto vertinimas:
Keptas kumpis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g kiaulienos kumpio, 2.100 g lašinių, 3.pipirų, 4.lauro lapelis, 5.gvazdikėlių, 6.česnako, 7.druskos. Gaminimas: Kumpyje pradurti skylutes ir įdėti česnako, lašinukų, gvazdikėlių, pipirų. Tada įtrinti druska. Į indą įpilti 3 šau..
Recepto vertinimas:
Egzotiška kalakuto krūtinėlė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g kalakuto krūtinėlės, 2.2 skiltelės česnako, 3.7 svogūnai, mangas, papaja, 4.2 šaukštai kapotų migdolų, citrinos sulčių, 5.0,5 stiklinės vištienos sultinio, 6.5 šaukštai romo, 7.2 šaukštai aliejaus, 8.1,5 š..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų pagal skonį. Gaminimas: Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta grybais višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 valg. šaukšt. sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų Gaminimas: 1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apač..
Recepto vertinimas:
Špinatų lazanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 lazanijos lakštai Mėsos sluoksnis: 250 g maltos jautienos; 250 g maltos kiaulienos; 1 puodelis supjaustytų svogūnų; 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės; 400 ml indelis marinuotų pomidorų; 200 ml indelis pomidorų padažo; ..
Recepto vertinimas:
Tortas „Žemuogių pievelė“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 2 stiklinės miltų (1 stiklinė – 250 ml) ⅔ stiklinės medaus ⅔ stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 1 nubrauktas arbat. šaukštelis sodos 1 citrinos nutarkuota žievelė M..
Recepto vertinimas:
Florentietiška špinatų sriubaIngridientai:1,5 l mėsos sultinio 750 g špinat7 1 – 2 svogūnai 1 stiklinė pieno 20 g sviesto 3 šaukšteliai krakmolo 2 kiaušinių tryniai muskato riešuto pipirų druskosGaminimasSvogūnus supjaustyti, šiek tiek pa..
Recepto vertinimas:
Duonos sriubaIngridientai:1,5 l sultinio 150 – 200 g sužiedėjusios kvietinės duonos 60 g sūrio 3 kiaušiniai muskato riešuto pipirų druskosGaminimasDuona sutarkuoti, trupinius sumaišyti su sutarkuotu sūriu, išplaktais kiaušiniais. Įberti grūstų muskat..
Recepto vertinimas:
Vaisių sriuba su česnakaisIngridientai:50 g lukštentų migdolų 100 – 125 g džiūvėsėlių 2 – 3 skilt. česnako 80 g aliejaus 200 g vynuogių 200 g meliono druskos pipirųGaminimasĮ maišiklį sudėkite migdolus, džiūvėsėlius ir kapotus česnakus, maišydami ..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su daržovėmis
Vištienos salotos su daržovėmisIngridientai:os salotos su daržovėmis Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Virimas Maišym..
Recepto vertinimas: