20 rezultatų ieškant "proc"
Obuolių ir linų sėmenų blynai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1¼ puodelio miltų; ⅓ puodelio maltų linų sėmenų; 3 valg. šaukštai cukraus; 1 valg. šaukštas kepimo miltelių; ½ arb. šaukštelio druskos; ¼ arb. šaukštelio cinamono; 2 kiaušiniai;..
Recepto vertinimas:
Silkė su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 porcijosSudedamosios dalys6 marinuotos silkės filėSilkės marinatas100 ml 12 proc. acto150 ml vandens100 ml cukraus1 svogūnas10 maltų juodųjų pipirųPadažas100 ml pomidorų tyrės100 ml cukraus50 ml kepamojo aliejaus2 skiltelės �..
Recepto vertinimas:
Obuolių ir linų sėmenų blynai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1¼ puodelio miltų; ? puodelio maltų linų sėmenų; 3 valg. šaukštai cukraus; 1 valg. šaukštas kepimo miltelių; ½ arb. šaukštelio druskos; ¼ arb. šaukštelio cinamono; 2 kiaušiniai; 1¼ p..
Recepto vertinimas:
Kavos tortas su plakta grietinėle
Kavos tortas su plakta grietinėle Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 100 g sviesto, 8 kiaušiniai, 200 g cukraus pudros, žiupsnelis druskos, 150 g miltų, 7 šaukštai konjako. Kremui: 500 ml 35 proc. riebumo grietinėlės, 50 g cukraus pudros, 3-4 šaukšta..
Recepto vertinimas:
Konservuota paprika su česnakais
Konservuota paprika su česnakais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg saldžiosios paprikos (geriau - įvairių spalvų), stiklinė aliejaus, stiklinė acto (9 proc.), pusė stiklinės vandens, degtukų dėžutė rupios druskos, 10 šaukštų cukraus, 300 g česnakų, sus..
Recepto vertinimas:
BULGARIŠKAI MARINUOTI SVOGŪNAI
BULGARIŠKAI MARINUOTI SVOGŪNAI Patiekalo šalis: Bulgarija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l. stiklainiui : nedideli svogūnai (iki 3 cm skersmens), 9 juodųjų pipirų žirneliai, 1 nedidelė aitriosios paprikos (čili) ankštis, 4-5 lauro lapeliai, 1 šaukštas druskos. Marinatui: 9 proc. act..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS
KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, 1 skiltelė česnako, krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g druskos, 50 g cukraus, 1 šaukštas 9 proc. acto. Ga..
Recepto vertinimas:
Paprika pomidorų sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 kg. paprikų (raudonų, geltonų), 3 ltr. pomidorų sulčių, 3 šaukštai druskos, 300 gr. cukraus, 100-150 ml acto 9 proc., pipirų žirneliais. Gaminimas: Iš pomidorų padarau sultis (arba per sulčiaspaudę..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ SALOTOS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 kg. burokėlių, 1,į kg pomidorų, 0,5 kg svogūnų, 0,5 kg paprikos, 200 gr. česnako, 200 gr. cukraus, 2 valg.šaukštai druskos, 200 gr. 9 proc. acto, 0,5 ltr. aliejaus. Gaminimas: Burokėlius sutarkuojam stambia ..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTOS PUPELĖS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pupelių 2 kg paprikų 1 kg pomidorų 2,5 kg druskos 2 šaukštai cukraus 2 šaukštai 1 stiklinė acto 0,9proc. 1,5 stiklinės aliejaus po 200g česnako, petražolių šaknų. Gaminimas: Pomidorus, česnakus, ..
Recepto vertinimas:
Lašišos suktinukai su paprikaIngridientai:300g. sūdytos arba šaltai rūkytos lašišos filė, raudonoji paprika, 200ml. 35 proc. grietinėlės, vienos citrinos sultys, 3 svogūno laiškai, maltų pipirų, druskos, salotų papuošti.Gaminimas Lašišos filė gražiai išklojame ant stačiakampio..
Recepto vertinimas:
Sūrio putėsiai su krabaisIngridientai:250g. gorgonzolos sūrio, 150g. maskarponės sūrio, 200g. krabų mėsos, 125ml. 35proc. grietinėlės, 16g. želatinos, 2 kiaušinių baltymai, šaukštas citrinos sulčių, 5 lašai tabasko padažo, druskos, graikinių riešutų puselių, salotų lapų papuo..
Recepto vertinimas:
Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmis
Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmisIngridientai:6 kiaušiniai, 200 g cukraus, 100 g miltų, 1-2 šaukštai kakavos miltelių, šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 4 šaukštai brendžio. Pertepti: 400 g grietinėlės (35 proc. riebumo), pakelis grietinėlės standiklio, šauk�..
Recepto vertinimas:
Vvniotinis su kriaušėmisIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai, 250 g šokolado skonio cukraus miltelių, šaukštelis kepimo miltelių, 100 g bulvių krakmolo, sviesto ir manų kruopų (kepimo formai ištepti ir pabarstyti), šaukštas cukraus pudros. Įdarui: 200 g grietinėlės (35 proc. riebumo..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis pyragas su grietinėle
Šokoladinis pyragas su grietinėleIngridientai:200 g sviesto arba margarino, 5 kiaušinių tryniai, 200 g cukraus, 200 g miltų, 2 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių, 100 g maltų riešutų, šaukštelis cinamono, 125 ml pieno, 150 g juodojo šokolado. Papuošti: 200 g šviežios grietinėl..
Recepto vertinimas:
Plikyti pyragaičiai su grietinėle ir uogiene
Plikyti pyragaičiai su grietinėle ir uogieneIngridientai:Tešlai: 100 g sviesto, 300 ml pieno, 2 šaukštai vanilinės cukraus pudros, 1/4 šaukštelio druskos, 200 g miltų, 4-5 kiaušiniai. Įdarui: 200 ml grietinėlės (35 proc. riebumo), 0,5 stiklinės braškių uogienės,Gaminimas Į prika..
Recepto vertinimas:
Paprikų užkandisIngridientai:2 raudonosios paprikos, 150 g brokolių, 2 kiaušiniai, 0,5 stiklinės 35 proc. riebumo grietinėlės, 3 šaukštai tarkuoto parmezano, žiupsnelis muskatų, pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipirų. Padažui: 4 pomidorai, 3 skiltelės česnako, 4 šaukštai a..
Recepto vertinimas:
Jogurto ir uogų drebučiaiIngridientai:300 g šviežių uogų (mėlynių, serbentų ar kt.), 100 g cukraus, pakelis vanilinio cukraus, 5 šaukšteliai želatinos, 1,75 stiklinės natūralaus jogurto, 0,75 stiklinės 35 proc. riebumo grietinėlės.Gaminimas Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplak..
Recepto vertinimas:
Obuolių salotos su grybais (Jūratės)
Obuolių salotos su grybais (Jūratės)Ingridientai:1 antaninis obuolys, marinuotų grybų ( gali būti ir švieži, apvirti), virtų morkų, pomidorų, šviežių agurkų, svogūnų, petražolių, obuolių acto, majonezo/pomidorų padažo/grietinės.Gaminimas Visų komponentų imti po lygiai..
Recepto vertinimas:
Vaikų mėgstamasisIngridientai:Šiam patiekalui pagaminti reikes: 20 proc. riebumo sviesto,batono, rauginto agurko, petražoliu ar kitų žalumynų, olandisko sūrio 150 g, dešros ar kumpio 150 g.GaminimasŠis patiekalas ruošiamas iš vakaro.Visus p..
Recepto vertinimas: