20 rezultatų ieškant "mieline sluoksniuota tesla"
Spanguolių pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 770 g tešlos Įdarui: 200 g marmelado, 220 g spanguolių, 75 g medaus. Gaminimas: Paruoštą mielinę tešlą iškočioti 0,7 cm. storio sluoksniu, po to perdėti į išteptą sviestu skardą, išlyginti. Ant tešlos užteptą įdarą - vaisinį ..
Recepto vertinimas:
Mieliniai blynai su obuoliaisIngridientai: Tešlai: 75g cukraus 75g mielių 3 kiaušiniai 100g sviesto 175ml pieno 750g miltų 5-6 dideli obuoliai aliejaus (kepimui) Paruošimo būdas: Į paruoštą mielinę tešlą sudėti nuluptus ir riekelėmis supjaustytus obuolius . Blynus ke..
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelėsIngridientai: 50g mielių 1 stiklinės pieno 5 šaukštų cukraus 1 kiaušinio 100g sviesto arba margarino 500g miltų 2 šaukštų kavos miltelių 0,5 kiaušinio Gaminimas: Paruošiame mielinę tešlą . Ją padalijame į dvi dalis . Ant vienos dalies minkydami u�..
Recepto vertinimas:
Pyragas su grybaisIngridientai: Tešlai: 25 g mielių 150 g pieno 1 šaukštas cukraus 100 g sviesto ar margarino 3 kiaušiniai 400 g miltų Įdarui: 0,5l virtų, sūdytų ar raugintų grybų 10-12 mažų pomidorų 1 svogūnas 1 morka 75-120 g sviesto 2 kiaušinių tryniai drusk..
Recepto vertinimas:
KibinaiIngridientai: Tešlai: 25 g mielių 100 g pieno 1 kiaušinis 200 g grietinės 0,5 kg miltų Aptepimui: 0,5 kiaušinio Įdarui: 300 g jautienos (be kaulo) 100g kopūstų 100 g svogūnų truputis druskos pipirų Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą. ..
Recepto vertinimas:
Kepta kriaušė tešloje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100g mielinės sloksniuotos tešlos, 100g kriaušės, 60g cukrumi, 0,05g maltais cinamonais, 5g sviesto, 15g razinų. Gaminimas: Atlaidinkite pirktinę šaldytą mielinę sluoksniuotą tešlą, nuo jos atpjaukite 1..
Recepto vertinimas:
Mielinė pynutėIngridientai:1/2 kg. miltų, 50 g. mielių, šaukštelis taukų, 2 šaukštai sviesto, šaukštas grietinės, 2 šaukštai cukraus, 2 kiaušiniai, stiklinė vandens, aguonų, žiupsnelis druskos.Gaminimas Mieles ištrinti su šaukšteliu cukraus, šaukšteliu miltų ir puse stiklin�..
Recepto vertinimas:
Neapolietiška pica (I)Ingridientai:300g picos tešlos, 200g sūrio, 500g nuluptų pomidorų, 5 pieniškos dešrelės, maltų raudonųjų arba juodųjų pipirų, 1 – 2 šaukštai aliejaus.Gaminimas Užmaišykyte mielinę tešlą, palikite valandai pakilti, dar kartą ją išminkykite ir sud�..
Recepto vertinimas:
Užkandinis tortas (Jūratės)Ingridientai:Tešlai: 500g miltų, 30g mielių, stiklinė pieno, kiaušinis, 80g sviesto, truputis druskos, cukraus. Aptepams: 100g ryžių, stiklinė pieno, krevečių, 200g majonezo, truputis druskos ir cukraus, 300-400g sviesto, 1-2 dėžutės šprotų..
Recepto vertinimas:
Amerikietiškas obuolių pyragas
Amerikietiškas obuolių pyragas Ingridientai: 0,8 - 1 kilogramas šaldytos bemielės (bet tinka ir mielinė) tešlos, 0,8 - 1 kilogramas rūgštesnių obuolių, 1 stiklinė cukraus, 1 arbatinis šaukštas cinamono, 2 arbatiniai šaukštai vanilės, 2 valgomieji šaukštai krakmolo, 1 kiauš..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo mielinė tešla
Vidutinio kietumo mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; 100-150 g cukraus; 100 g sviesto; 250 ml pieno; 1-2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g..
Recepto vertinimas:
Plakta mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; Apie 250 ml pieno; 150 g minkšto sviesto; 100-125 g cukraus; 2-4 tryniai; Žiupsnelis druskos; ½ citrinos tarkuota žievelė.Gaminimas Įmaišalui mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei 2 šaukštais šilto pieno..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota mielinė tešla Ingridientai: 500 gramų miltų, žiupsnelis druskos, 30 gramų mielių, ne daugiau kaip 250 mililitrų pieno, 50 - 60 gramų cukraus, 250 - 300 gramų sviesto, 1 kiaušinis ir 1 papildomas kiaušinio trynys Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant len..
Recepto vertinimas:
Senoviškas vokiškas meduolisIngridientai:50 g mielių; 125 ml drungno pieno; 1 kg miltų; 250 g sviesto; 4 kiaušiniai; 4 tryniai; 100 g cukraus; 1 maža citrina; Žiupsnelis druskos; 100 g maltų migdolų; Sviesto formai patepti; Cukraus pudros meduoliui apibarstyti.Gaminimas Įmaišalui mieles ..
Recepto vertinimas:
Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“
Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“Ingridientai:500 g miltų; 42 g kubelis šviežių mielių; Apie 1 l pieno; 325 g cukraus; 200 g sviesto; Druskos; 1 kiaušinis; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g plokštelėmis pjaustytų migdolų; 1 pak. grietinėlės ir migdolų pudingo miltelių; 1..
Recepto vertinimas:
Rageliai su abrikosaisIngridientai:15 ragelių: 200 ml pieno; 500 g miltų; 1 pak. sausų mielių; 2 valg. š. cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. sviesto arba margarino; 30 konservuotų abrikosų puselių.Gaminimas Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus gerai išmaišyti su sausomis..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu
Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu Ingridientai: 250 mililitrų pieno, 500 gramų miltų, 225 gramai cukraus, 42 gramų kubelis mielių, 1,5 kilogramo obuolių, 100 mililitrų citrinų sulčių, 1 pakelis vanilinio cukraus, 225 gramai sviesto, 1 kiaušinis, 3 arbatiniai šaukš..
Recepto vertinimas:
Trikampėliai su gervuogėmis ir varške
Trikampėliai su gervuogėmis ir varškeIngridientai:24 trikampėliams: Tešlai: 350 g miltų; 25 g mielių; 125 ml pieno; 60 g sviesto; 40 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Citrinos esencijos; Apelsinų arba citrinų žievelių cukrinukų (cukatų); 2 kiaušiniai; Riebalų skardai ištepti. Varšk..
Recepto vertinimas:
Bandelės su mangaisIngridientai:Tešlai: ½ stiklinės pieno; 3 kiaušiniai; 150 g cukraus; 1 stiklinė miltų; 100 g margarino; 150 g grietinės; 22 g mielių; 3 valg. š. kakavos. Įdarui: 2 mangai; 4 valg. š. cukraus; 2 lašai migdolų esencijos.Gaminimas Miltus supilame į dubenėlį ir ..
Recepto vertinimas:
Mieliniai rageliai su aguonomis
Mieliniai rageliai su aguonomisIngridientai:75 g mielių,50 g cukraus,50 g sviesto,1 šaukštas vanilinio cukraus, 250 g pieno, 350-400 g miltų, 7 kiaušinis į tešlą, 1 kiaušinis aptepimui.Įdarui:6 šaukštai cukraus, 6 šaukštai aguonų.Glajui:1 baltymas, 4-5 šaukštai cukraus pudros,truput..
Recepto vertinimas: