Neapolietiška pica (I)

Ingridientai:
300g picos tešlos,
200g sūrio,
500g nuluptų pomidorų,
5 pieniškos dešrelės,
maltų raudonųjų arba juodųjų pipirų,
1 – 2 šaukštai aliejaus.
Gaminimas
Užmaišykyte mielinę tešlą, palikite valandai pakilti, dar kartą ją išminkykite ir sudėkite į kepimo formą. Forma turi būti pakankamai aukšta, kadangi pica kepama orkaitėje iškyla. Tešlą apšlakstykite aliejumi, apibarstykite tarkuotu sūriu, uždėkite nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus pomidorus. Dešreles supjaustykite išilgai ir sudėkite grotelių pavidalu, apibarstykite druska ir maltais pipirais, apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite 20 – 30 minučių vidutinio karštumo orkaitėje (180 laipsnių). Iškeptą tuojau pat patiekite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!