25 rezultatų ieškant "mieline"
Spanguolių pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 770 g tešlos Įdarui: 200 g marmelado, 220 g spanguolių, 75 g medaus. Gaminimas: Paruoštą mielinę tešlą iškočioti 0,7 cm. storio sluoksniu, po to perdėti į išteptą sviestu skardą, išlyginti. Ant tešlos užteptą įdarą - vaisinį ..
Recepto vertinimas:
Mieliniai blynai su obuoliaisIngridientai: Tešlai: 75g cukraus 75g mielių 3 kiaušiniai 100g sviesto 175ml pieno 750g miltų 5-6 dideli obuoliai aliejaus (kepimui) Paruošimo būdas: Į paruoštą mielinę tešlą sudėti nuluptus ir riekelėmis supjaustytus obuolius . Blynus ke..
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelėsIngridientai: 50g mielių 1 stiklinės pieno 5 šaukštų cukraus 1 kiaušinio 100g sviesto arba margarino 500g miltų 2 šaukštų kavos miltelių 0,5 kiaušinio Gaminimas: Paruošiame mielinę tešlą . Ją padalijame į dvi dalis . Ant vienos dalies minkydami u�..
Recepto vertinimas:
Pyragas su grybaisIngridientai: Tešlai: 25 g mielių 150 g pieno 1 šaukštas cukraus 100 g sviesto ar margarino 3 kiaušiniai 400 g miltų Įdarui: 0,5l virtų, sūdytų ar raugintų grybų 10-12 mažų pomidorų 1 svogūnas 1 morka 75-120 g sviesto 2 kiaušinių tryniai drusk..
Recepto vertinimas:
KibinaiIngridientai: Tešlai: 25 g mielių 100 g pieno 1 kiaušinis 200 g grietinės 0,5 kg miltų Aptepimui: 0,5 kiaušinio Įdarui: 300 g jautienos (be kaulo) 100g kopūstų 100 g svogūnų truputis druskos pipirų Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą. ..
Recepto vertinimas:
Silkės mielinėje tešloje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 - 8 mažos silkės, 2.200 g. salierų, 3.10 g. lašinių.4.Tešlai: 500 g. miltų, 5.1 šaukštas margarino, 6.1 stiklinė pieno, 7.25 g. mielių, druskos. Gaminimas: Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su ..
Recepto vertinimas:
Kepta kriaušė tešloje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100g mielinės sloksniuotos tešlos, 100g kriaušės, 60g cukrumi, 0,05g maltais cinamonais, 5g sviesto, 15g razinų. Gaminimas: Atlaidinkite pirktinę šaldytą mielinę sluoksniuotą tešlą, nuo jos atpjaukite 1..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomis
Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomisIngridientai:1 kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 25—50g mielių, 4 tryniai, 1 citrinos žievelė, 5g druskos. Aguonų masei: 300g aguonų, 150g cukraus, 1 kiaušinis, 50g riešutų, vanilinio cukraus, 50g cukrinukų (cukraus sirupe virtų ap..
Recepto vertinimas:
Mielinės spurgos su obuoliaisIngridientai:500 g miltų, 500 ml pieno, 25 g mielių, 300 g obuolių, 100 g cukraus, 2 kiaušiniai, 50 g sviesto, vanilinio cukraus, cukraus pudros užbarstymui, riebalų virimui.Gaminimas Mielės ištrinamos su šaukšteliu cukraus, sumaišomos su pašildytu p..
Recepto vertinimas:
Mielinė pynutėIngridientai:1/2 kg. miltų, 50 g. mielių, šaukštelis taukų, 2 šaukštai sviesto, šaukštas grietinės, 2 šaukštai cukraus, 2 kiaušiniai, stiklinė vandens, aguonų, žiupsnelis druskos.Gaminimas Mieles ištrinti su šaukšteliu cukraus, šaukšteliu miltų ir puse stiklin�..
Recepto vertinimas:
Neapolietiška pica (I)Ingridientai:300g picos tešlos, 200g sūrio, 500g nuluptų pomidorų, 5 pieniškos dešrelės, maltų raudonųjų arba juodųjų pipirų, 1 – 2 šaukštai aliejaus.Gaminimas Užmaišykyte mielinę tešlą, palikite valandai pakilti, dar kartą ją išminkykite ir sud�..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausios mielinės tešlos pyragas
Paprasčiausios mielinės tešlos pyragasIngridientai:500 g miltų, 250 g pieno, 30 g mielių, 120 g cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 120 g margarino, 3 g druskos, citrinos žievelė, vanilinis cukrus, kiaušinis.Gaminimas Į dubenį išsijoti miltus, viduryje padaryti duobutę. Pieną paši..
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelės su riešutais
Mielinės bandelės su riešutaisIngridientai:250 ml pieno, 50 g tirpinto sviesto, 0,5 stiklinės cukraus, 40 g mielių, 500 g miltų, žiupsnelis druskos, kiaušinis. Įdarui: 200 g riešutų, 50 g sviesto, 0,5 stiklinės cukraus. Aptepui: 5 šaukštai citrinų sulčių, 200 g cukraus pudros,Ga..
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelės su margarinu
Mielinės bandelės su margarinuIngridientai:25 g mielių, 250 ml pieno, 50 g tirpinto margarino, šaukštelis druskos, šaukštas cukraus, 800 g aukščiausios rūšies kvietinių miltų, tirpinto margarino (aptepti).Gaminimas Mieles sudėti į dubenį ir ištrinti. Pieną truputį pašildyti ir s..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolaisIngridientai:100 ml pieno, 20 g mielių, šaukštas cukraus, 350 g miltų, kiaušinis, 75 g sviesto, citrina, 100 g migdolų, 100 g maltų migdolų, 100 ml citrinų marmelado, 100 ml mėlynių marmelado sviesto (aptepti).Gaminimas Pieną pašildyti ir į j..
Recepto vertinimas:
Užkandinis tortas (Jūratės)Ingridientai:Tešlai: 500g miltų, 30g mielių, stiklinė pieno, kiaušinis, 80g sviesto, truputis druskos, cukraus. Aptepams: 100g ryžių, stiklinė pieno, krevečių, 200g majonezo, truputis druskos ir cukraus, 300-400g sviesto, 1-2 dėžutės šprotų..
Recepto vertinimas:
Amerikietiškas obuolių pyragas
Amerikietiškas obuolių pyragas Ingridientai: 0,8 - 1 kilogramas šaldytos bemielės (bet tinka ir mielinė) tešlos, 0,8 - 1 kilogramas rūgštesnių obuolių, 1 stiklinė cukraus, 1 arbatinis šaukštas cinamono, 2 arbatiniai šaukštai vanilės, 2 valgomieji šaukštai krakmolo, 1 kiauš..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo mielinė tešla
Vidutinio kietumo mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; 100-150 g cukraus; 100 g sviesto; 250 ml pieno; 1-2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g..
Recepto vertinimas:
Plakta mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; Apie 250 ml pieno; 150 g minkšto sviesto; 100-125 g cukraus; 2-4 tryniai; Žiupsnelis druskos; ½ citrinos tarkuota žievelė.Gaminimas Įmaišalui mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei 2 šaukštais šilto pieno..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota mielinė tešla Ingridientai: 500 gramų miltų, žiupsnelis druskos, 30 gramų mielių, ne daugiau kaip 250 mililitrų pieno, 50 - 60 gramų cukraus, 250 - 300 gramų sviesto, 1 kiaušinis ir 1 papildomas kiaušinio trynys Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant len..
Recepto vertinimas:
Senoviškas vokiškas meduolisIngridientai:50 g mielių; 125 ml drungno pieno; 1 kg miltų; 250 g sviesto; 4 kiaušiniai; 4 tryniai; 100 g cukraus; 1 maža citrina; Žiupsnelis druskos; 100 g maltų migdolų; Sviesto formai patepti; Cukraus pudros meduoliui apibarstyti.Gaminimas Įmaišalui mieles ..
Recepto vertinimas:
Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“
Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“Ingridientai:500 g miltų; 42 g kubelis šviežių mielių; Apie 1 l pieno; 325 g cukraus; 200 g sviesto; Druskos; 1 kiaušinis; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g plokštelėmis pjaustytų migdolų; 1 pak. grietinėlės ir migdolų pudingo miltelių; 1..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomis
Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomisIngridientai:6 vidutinio dydžio pyragėliams: Tešlai: 250 g miltų; 1 pak. sausų mielių; 40 g cukraus; 125 ml drungno pieno; 2 valg. š. sviesto arba margarino; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 700 g konservuotų vyšnių; 2 valg. š. van..
Recepto vertinimas:
Rageliai su abrikosaisIngridientai:15 ragelių: 200 ml pieno; 500 g miltų; 1 pak. sausų mielių; 2 valg. š. cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. sviesto arba margarino; 30 konservuotų abrikosų puselių.Gaminimas Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus gerai išmaišyti su sausomis..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu
Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu Ingridientai: 250 mililitrų pieno, 500 gramų miltų, 225 gramai cukraus, 42 gramų kubelis mielių, 1,5 kilogramo obuolių, 100 mililitrų citrinų sulčių, 1 pakelis vanilinio cukraus, 225 gramai sviesto, 1 kiaušinis, 3 arbatiniai šaukš..
Recepto vertinimas: