Uogos ir vaisiai su plakta grietinėle

Ingridientai:
2 porcijos

200 ml 35 proc. grietinėlės,
šaukštas cukraus,
šaukštas citrinų sulčių,
apelsinas,
2 šaukštai tarkuoto
juodojo šokolado,
120 g miško uogų,
mėtų šakelių papuošimui.
Gaminimas
Į grietinėlę suberiame cukrų, supilame citrinos sultis ir išplakame. Pastatę dubenėlį virš garų, ištirpiname šokoladą. Galima įpilti kelis lašus cukraus sirupo ar vandens. Apelsiną nuplauname ir supjaustome griežinėliais. Visus komponentus sudedame į desertinę lėkštę. Apibarstome miško uogomis. Papuošiame mėtomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!