20 rezultatų ieškant "troskinama"
Troškinta bekoniena su grietine
Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena su grietine
Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Troškinta višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Višta, 3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, 2 stiklinės vandens, poras, 2 morkos, petražolės šaknis, citrinos sulčių, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Paruoštą vištą iš vidaus įtrinti druska, apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
Troškinti burokėliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g burokėlių, 10 g sviesto, 25 g svogūnų, 50 g padažo, 50 g grietinės acto, druskos. Gaminimas: Burokėliai gerai nuplaunami ir išverdami nenulupus. Paskui jie nulupami, sutarkuojami daržovių tarka, pridedama padažo, grietinės, pa..
Recepto vertinimas:
Troškintos bulvės su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g bulvių, 100 g šviežių baravykų, 15 g lydyto sviesto, 50 g padažo, 15 g svogūnų, lauro lapelių, pipirų, žalumynų, druskos. Gaminimas: Bulvės pjaustomo skubeliais, Apkepinamos riebaluose, pridedama pakepintų svogūnų ..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepta vištiena su kokoso pienu
Grilyje kepta vištiena su kokoso pienu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 višta 2.0,5 svogūno 3.2 skiltelės česnako 4.2 šaukštai augalinio aliejaus 5.2 šaukštai kario 6.1 šaukštas kalendros 7.1 šaukštas kmynų 8.druskos 9.3 puodeliai kokoso pieno Gaminimas: Višta nuplaunama, nusausi..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, troškinta su ryžiais ir griežčiais [plovas]
Kiauliena, troškinta su ryžiais ir griežčiais [plovas] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g. kiaulienos, 1 svogūnas, 1/2 petražolės šaknies, 500g. griežčių, 1 l vandens, 1,5 stiklinės ryžių arba perlinių kruopų, druskos, pipirų ( 1 šaukštas pomidorų tyrės) Gaminimas: Mėsą sup..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta su lašiniukais ir bulvėmis
Jautiena troškinta su lašiniukais ir bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g lašiniukų arba rūkytos šoninės, 2.300 g jautienos,3.1 svogūnas, pipirų, česnako,4.2—3 pomidorai arba 1 šaukštas pomidorų tyrės, 5.8—10 bulvių, žalumynų Gaminimas: Lašiniukus ir mės�..
Recepto vertinimas:
Keptos kalakuto šlaunelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Dviejų kalakutų šlaunelės, aliejaus, 2.2 stiklinės sultinio ar karšto vandens, 3.1 obuolys, 4.1 svogūnas, 5.0,5 stiklinės grietinės, pipirų, druskos. Gaminimas: Šlaunelės įtrinamos druska su pipirais, dedamos į įkaitint�..
Recepto vertinimas:
Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže
Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.2—3 svogūnai, 4.1 šaukštas pomidorų tyrės,5. 1 šaukštas miltų, 6.100 g grietinės Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją 20&md..
Recepto vertinimas:
Mušti suktinukai (zrazai) Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1.4—5 antrekoto pusgaminiai, arba 500 g jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų, 3.40 g riebalų, 4.1 svogūnas, 5.1 morka. Padažui: 6.1—2 šaukštai miltų, 7.skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, 8.100 g grietinės. Įdar..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena garstyčių padaže
Troškinta jautiena garstyčių padažeIngridientai:800g jautienos be kaulų, 1 svogūnas, 1 morka, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 30 g riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis garstyčių, 1 stiklinė sultinio, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma ..
Recepto vertinimas:
Troškinta aviena su daržovėmis
Troškinta aviena su daržovėmisIngridientai:600 g avienos su kaulais, 40 g riebalų, prieskonių, druskos, miltų apvoliojimui, 800 g įvairių daržovių: morkų, bulvių, ropių, pupų ar pupelių, gelteklių, moliūgų, pomidorų, svogūnų, porų (nebūtina imti visų rūšių daržoves).G..
Recepto vertinimas:
Triušienos troškinys su daržovėmis
Triušienos troškinys su daržovėmisIngridientai:1/2kg triušienos, 150 g triušio riebalų arba lašiniukų, prieskonių, druskos, 800 g įvairių daržovių (bulvių, morkų, salierų, porų, svogūnų, gelteklių, žaliųjų žirnelių, petražolių).Gaminimas Nuplauta, nusausinta ir sukapot..
Recepto vertinimas:
Troškinta vištienaIngridientai:1kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 20 g sviesto, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, džiūvėsėlių ar miltų, druskos.Gaminimas Paruošta višta supjaustoma, nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavolioj..
Recepto vertinimas:
Troškinta lydekaIngridientai:1kg lydekos, 40g sviesto, 1 svogūnas, 1 morka, prieskonių, druskos, l/2 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno, miltų, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Nuvalyta, nuplauta ir nusausinta žuvis supjaustoma skersai pailgais gabalais, pasūdoma, pabarstoma ..
Recepto vertinimas:
TroškėIngridientai:8—10 bulvių, 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė pasukų, svogūnų laiškų, krapų, petražolių lapelių, mairūnų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje ir nusunkiamos, į dubenėlį supilamos pasukos, grietinė, pasūdoma, įd..
Recepto vertinimas: