21 rezultatų ieškant "saulegrazu"
Kiniškai paruošti agurkai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 švieži agurkai, 2-3 skiltelės česnako, 1 šaukštas acto (9%), 1/2 šaukštelio cukraus, 1 šaukštas sojos padažo, 4 šaukštai saulėgražų aliejaus, kario prieskonių, imbiero, druskos, pipirų. Gaminimas: Agurką perpjauti i�..
Recepto vertinimas:
Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..
Recepto vertinimas:
Mėlynųjų salotų lapų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 salotų gniūžtė; 1 mėlynasis svogūnas; 5 _ 6 ridikėliai; 5 _ 6 marinuoti pievagrybiai; 2 šaukštai saulėgrąžų branduolių; 1 šaukštas citrinų sulčių; 2 šaukštai aliejaus; 1 šaukštas vandens; truputis pipirų, dru..
Recepto vertinimas:
Saulėgrąžų sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 1/2 puodelio maltų saulėgrąžų sėklų 2 1/2 puodelio kvietinių miltų 1/2 puodelio razinų 1/2 puodelio susmulkintų datulių 1/4 puodelio cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių 1/2 puodelio aliejaus 1/2 puodelio vandens Gamini..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotosIngridientai: 500g žalių burokėlių 300g morkų 50-70g salierų šaknies pusės citrinos sulčių 1 rugštu obuolys sėmenų aliejaus (galima ir kito) 1 valgomasis šaukštas medaus saujelė smulkintų riešutų (kokius labiau mėgstate) arba išlukštentų saulėgrą..
Recepto vertinimas:
Kepti ryžiai su sėmenimis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 puodelis ilgagrūdžių ryžių; 2 puodeliai vandens; ½ arb. šaukštelio druskos; 2 valg. šaukštai saulėgrąžų aliejaus; 3 gerai išplakti kiaušiniai; ½ puodelio kubeliais supjaustyto kumpio arba kitos mėsos; ..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis, įdarytas obuoliais
Keptas karpis, įdarytas obuoliais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg karpio, 200g nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių, Gaminimas: 1 kg karpį nuskuskite, išvalykite, išplaukite vidų, išpjaukite stuburkaulį, išrinkite didžiuosius kaukus ir aša..
Recepto vertinimas:
Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10g saulėgrąžų aliejaus, 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo, 40g rudųjų konservuotų pupelių, 5g Valdorfo aitrio..
Recepto vertinimas:
Grybų sklindžiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g pakepintų pievagrybių, 90g pakepintų svogūnų, 60g pakepintų morkų, 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejaus Gaminimas: 160g pakepintų pi..
Recepto vertinimas:
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais. Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g baravykų, 20g saulėgrąžų aliejaus, 300g grybų nuoviro, 20g saulėgrąžų aliejaus, 20g kvietinių miltų, Gaminimas: 100g baravykų 3-4 val..
Recepto vertinimas:
Morkų ir obuolių sklindžiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g morkų, 95g tarkuotų obuolių, 60g pakepintų svogūnų, 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejaus. Gaminimas: 160g nuvalytų ir tar..
Recepto vertinimas:
Dribsnių biskvitėliaiIngridientai:125 g sviesto arba margarino, 90 g medaus, 350 g dribsnių, 2 šaukštai saulėgrąžų seklų.Gaminimas Didelėje keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, sudedame medų ir kaitiname, kol ištirpsta. Nukeliame nuo ugnies, įmaišome dribsnius, saulė..
Recepto vertinimas:
Krevetės su pomidorų pagardais
Krevetės su pomidorų pagardaisIngridientai:1,2 kg pomidorų, druskos, 1 česnako skiltelė, 1 raudonasis svogūnas, 20 g imbierų, 1 citrinžolės stiebas, 4 žaliųjų citrinų lapeliai arba 1 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, ketvirtis aitriosios papri..
Recepto vertinimas:
Kiniškai paruošti agurkaiIngridientai:2-3 švieži agurkai, 2-3 skiltelės česnako, 1 šaukštas acto (9%), 1/2 šaukštelio cukraus, 1 šaukštas sojos padažo, 4 šaukštai saulėgražų aliejaus, kario prieskonių, imbiero, druskos, pipirų. Gaminimas Agurką perpjauti išilgai pusiau ..
Recepto vertinimas:
Apelsinų tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 30 g smulkiai kapotų saulėgrąžų, 125 g smulkiai maltų kviečių arba rupaus malimo kvietinių miltų, 1 valg. šaukšt. rudo cukraus, 80 g sviesto, 1 kiaušinio trynys, 3 valg. šaukšt. apelsinų džemo. Biskvito tešlai: 1 apelsinas, 4 kiauši..
Recepto vertinimas:
Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomis
Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomisIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 20 g mielių; Apie 125 ml pieno; 1 valg. š. cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; 60 g minkšto sviesto; 100 g smulkiai maltų saulėgrąžų sėklų; Miltų kočiojimui; Riebalų skardai ištepti. Įdarui: 1,..
Recepto vertinimas:
Citrininis viščiukas su kvapiomis bulvėmis (Ugnužės)
Citrininis viščiukas su kvapiomis bulvėmis (Ugnužės)Ingridientai:1-1,2 kg viščiukas; 1 citrina; po 1 stambią šakelę rozmarino, petražolės, baziliko, krapų, raudonėlio; 3 skiltelės česnako; 1 arb. š. šviežiai maltų pipirų; 1-1,5 valg. š. rupios druskos; 30 g sviesto; 2 valg. š...
Recepto vertinimas:
NAMINĖ SAULĖGRĄŽŲ CHALVAIngridientai:300g išlukštentų saulėgražų100g sausainių trupinių400g geltonųjų razinų1 šaukštelis imbieroGaminimasSaulėgražų sėklas truputi pakepiname sausoje keptuv..
Recepto vertinimas:
Morkų ir rūgštynių salotosIngridientai:300 g morkų,sauja rūgštynių,3 šaukštai saulėgrąžų branduolių.Padažui:3 šaukštai majonezo,1 šaukštas obuolių acto,1/2 arbatinio šaukštelio medaus,1/5 arbatinio šaukštelio tarkuoto imbiero,truputis druskos,susmulkintų petražolių lapeli..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su saulėgrąžomis
Troškinta veršiena su saulėgrąžomisIngridientai:150 g veršienos kumpio.50 g baltojo vyno,50 g grietinėlės,50 g vandens,2 šaukštai saulėgrąžų branduolių, 1/2 šaukšto prieskonių (paprikos, garstyčių grūdelių, pipirų, svogūnų), druskos, aliejaus.GaminimasMėsą truputi pamušam..
Recepto vertinimas:
Salotos su "žaliuoju" padažuIngridientai:2 rieškučios rūgštynių,10 kietai virtų putpelių kiaušinių,0,5 stiklinės saulėgrąžų,200-250 g fermentinio sūrio.Padažui:4 šaukštai majonezo,2 šaukštai grietinės,žalių krapų šakelių,žalių petražolių šakelių,pipirinės daigelių..
Recepto vertinimas: