20 rezultatų ieškant "pasildyti"
Alaus gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 10 l vandens, 1 butelis alaus, 1 kg cukraus, 1 pakelis (100 g) nesausų mielių. Gaminimas: Vandenį pašildyti, kad būtų kaip tik mielėm daugintis (neperkaitinti, daryti daugmaž drungną). Supilti alų, sudėti mieles, ištrintas su trupučiu cukraus...
Recepto vertinimas:
Dešrelės tešloje Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300g. miltų, 35g. šlapių mielių, 50g. kepimo margarino, 1 stiklinė pieno, po 1 arbat. šaukštelį cukraus ir druskos, 8 hotdoginės dešrelės, 1 kiaušinis. Gaminimas: 16 porcijų Mieles sutrupinti į indą. Pieną truputį pašildyti ir..
Recepto vertinimas:
Skumbrė normandiškai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 skumbrės (apie 250 g) 2 svogūnai 5 dideli obuoliai 250 ml sidro (geriau obuolių) 50 ml obuolių acto 30 g sviesto 10 nedidelių svogūnų laiškai druskos, pipirų Gaminimas: Nuvalytas skumbres pabarstyti druska ir pipirais. Nulupti svogū..
Recepto vertinimas:
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg viščiuko sparnelių (apie 16 vnt.) 2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių 1 valgomasis šaukštas vandens 1 puodelis miltų 1 arbatinis šaukštelis druskos ½ arbatinio šaukštelio pipirų 1 pu..
Recepto vertinimas:
Medaus tortas su riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2,5 stiklinės miltų, 100 g medaus, 1 kiašinis, 100 g sviesto, 1-2 valgomieji šaukštai grietinės. Kremui: 1 stiklinė šaltos grietinės (geriau naminės), 1 stiklinės cukraus, šiek tiek citrinos rūgšties, 20 susmulkintų graikini�..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos ir morkų apkepas
Juodos duonos ir morkų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg juodos duonos, 1 pakelis vanilinio cukraus, 0,5 l virtų smulkiai sutarkuotų morkų, 3 šaukštai sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai cukraus, pagal skonį citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Keptuvėje pašildyti sviestą,..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blyneliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio bulvės, 1 vidutinė kaliaropė, 1 mažas svogūnas, 2 šaukšteliai citrinos sunkos, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druskos,pipirų, aliejaus. Gaminimas: Bulves, kaliaropes ir svogūną sutarkuoti. Nusunkti skystį. Įmai..
Recepto vertinimas:
Daniškos bulvės Patiekalo šalis: Danija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg bulvių, 60 g kiaulienos taukų, 60 g cukraus pudros, 60 g petražolių, 2-4 muskato riešutai, druskos. Gaminimas: Mažas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nulupti.Keptuvėje pašildyti kiaulienos taukus, pridėt..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..
Recepto vertinimas:
Saldžioji mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 morkos, 1 burokėlis, 1 obuolys, 2 šaukštai razinų, pusės citrinos sulčių, 1 šaukštas natūralaus medaus, 1 stiklinė vandens. Gaminimas: Apskustas morkas ir burokėlį stambiai sutarkuoti. Obuolį aplupti ir supjaustyti kuo maž..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais
Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 60g ruginių miltų 70g kvietinių miltų 3/8 l pieno žiupsnelis druskos 2kiaušiniai 1 šaukštelis cukraus 8 šaukšteliai aliejaus Įdarui : 600g raugintų kopūstų 150g abrikosų marmelado 4 šaukštai baltojo vyno 100g..
Recepto vertinimas:
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.125g smulkaus malimo rupių miltų 2.1/2 l pieno žiupsnelis druskos 3.1šaukštas sirupo [sirupą gali pakeisti medus] 4.2 tryniai 5.50g ištirpinto sviesto 6.100g varškės 7.50g sezamų [sezamų sėklas gali pakeisti malti ..
Recepto vertinimas:
Itališka pica Ingridientai: Tešlai 1 kilogramas miltų 30 gramų mielių 1 arbatinis šaukštelis druskos, 200 gramų šalto vandens Įdarui alyvuogių aliejaus aptepimui pomidorų (žalių ar konservuotų) rūkyto kumpio arba mėsos faršo paprikos alyvuogių susmulkinto česnako p..
Recepto vertinimas:
Citrininis tortas su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Tešlai: 1 kiaušinis, 2.50 g medaus, truputis sodos ir miltų (maždaug 100 g). Kremui: 250 g sviesto, 3.250 g miltinio cukraus, 4..1/2 l pieno, 5.3 šaukštai miltų, didelės citrinos cedros ir sulčių. Gaminimas: Visus produktus ..
Recepto vertinimas:
Sraigės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.4 porcijoms paruošti reikia: 2.400 gramų miltų; 3.1 kiaušinio; 4.20 gramų šviežių arba džiovintų mielių; 5.1/4 litro pieno; 6.80 gramų sviesto arba margarino; 7.60 gramų cukraus; 8.100-150 gramų razinų; 9.250 gramų liesos varškės; pie..
Recepto vertinimas:
Kavos tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešla: 1.8 tryniai 2.240 g cukraus 3.160 g miltų 4.1 citrinos sultys 5.9 plakti baltymai Kremas: 6.30-40 g naturialios kavos užpilo 7.3-4 šaukštai cukraus 8.3 tryniai 9.2 kiaušiniai 10.300 g sviesto Punšas: 11.1/2 stiklinės vandens..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis tortas su graikiškais riešutais
Šokoladinis tortas su graikiškais riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.200g sviesto 2.300g šokolado žiupsnelis druskos 3.200g cukraus 4.4 kiaušiniai 5.250g miltų 6.1/2 pakelio kepimo miltelių 7.2 šaukštai džiūvėsėlių 8.2 šaukštai stiprios kavos 9.40g riebalų 1016 ..
Recepto vertinimas:
Medaus tortas su riešutėliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.2,5 stiklinės miltų, 2.100 g medaus, 3.1 kiašinis, 4.100 g sviesto, 5.1-2 valgomieji šaukštai grietinės. Kremui: 6.1 stiklinė šaltos grietinės (geriau naminės), 7.1 stiklinės cukraus, šiek tiek citrinos rūgštie..
Recepto vertinimas:
Antis apelsinų ir vyšnių padaže
Antis apelsinų ir vyšnių padažeIngridientai:Antis (1,8-2 kg), 4 šaukštai susmulkintų svogūnų, 2 šaukštai kiaulienos taukų, 4 smulkiai supjaustytos morkos, 50 g lašinių, ryšulėlis krapų, petražolių ir salierų lapelių, 3 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai druskos, ryšul..
Recepto vertinimas:
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažuIngridientai:1 kg viščiuko sparnelių (apie 16 vnt.) 2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių 1 valgomasis šaukštas vandens 1 puodelis miltų 1 arbatinis šaukštelis druskos ½ arbatinio šaukštelio pipirų 1 puodelis aliejaus Pada..
Recepto vertinimas: