Karštas šokoladas
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
3 desertiniai šaukštai kakavos
1 stiklinė cukraus
½ pakelio sviesto
truputis pieno
Gaminimas:
Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais kakavos. Viską gerai išmaišę, kai masė pradės tirštėti, įpilkite truputėlį pieno (priklauso nuo to, kokio šokolado norėsite: jei tiršto, tai pakaks ir mažiau nei pusės stiklinės pieno). Gautą šokoladą maišykite iki užvirimo (labai skanu su ledais).
wikipedia.org
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!