20 rezultatų ieškant "marinatu"
Stintos su jogurtu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2–4 aitriųjų paprikų 5 stintų 2 šaukštelių kmynų 2 šaukštelių ciberžolių šaukštelio gvazdikėlių šaukštelio juodųjų pipirų šaukštelio garstyčių sėklų 300 g natūralaus jogurto 2 česnako skiltelių aliejaus sauje..
Recepto vertinimas:
Tuno kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g tuno 100 ml citrinų sulčių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 2 skiltelių česnako 2 šaukštelių raudonėlių šaukšto tarkuotų citrinos žievelių druskos, juodųjų pipirų Gaminimas: Tuną supjaustyti kepsneliais. Citrinų sultis,..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g virtos vištienos, 250 g šviežių agurkų, 250 g pomidorų, 250 g virtų bulvių, 1 stiklinė majonezo, acto, druskos, cukraus, pipirų, prieskoninių daržovių. Gaminimas: Vištieną smulkiai supjaustykite. Bulves supjaustykite plonais ..
Recepto vertinimas:
Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..
Recepto vertinimas:
Troškinta antis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 1,5 stiklinės vyno, svogūnas, druskos, aliejaus, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Paukštį perkirsti į 4 dalis ir pamerkti į marinatą iš vyno, svogūno ir druskos. Po 3 dienų išimti, apd�..
Recepto vertinimas:
Marinuota stintaIngridientai: 1 kg stintos 0,5 stiklinės miltų 5-6 šaukštai aliejaus 2 stiklinįs vandens 1 stiklinė acto 50 g petražolių 2 šaukštai cukraus laurų lapelis morkų svogūnų pipirų druskos Paruošimo būdas: Nuvalytas žuveles nusausinti, pasūdyti, pav..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg avienos arba jautienos 1 stiklinė acto 1 stiklinė raudonojo vyno 3 kadagio uogos 1 svogūnas lauro lapelis 5 šaukštai aliejaus šalavijų lapelių 1 šaukštas taukų žiupsnelis pipirų, druskos Gaminimas: Vynas su actu užvirinami, sude..
Recepto vertinimas:
Viščiukas tanduri greituoju būdu
Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...
Recepto vertinimas:
Pikantiški vištų sparneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.12 vištų sparnelių. Marinatui: 2.1 stiklinė (250ml) pomidorų padažo, 3.1 svogūnas (50g), 4.1 česnako skiltelė, 5.2 1šрaukštai “Worchester” padažo, 6.2 šaukštai citrinų sulčių, 7.1 šaukštelis aštr..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu
Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 šaukštai tamsaus sojų padažo, 2.1 maža, plonai supjaustyta aitrioji paprika, 3.3 šaukštai skaidraus skysto medaus, 4.350 g nuvalytos ir gabalėliais supjaustytos lašišos filė. Gaminimas: Į puodą supilame s..
Recepto vertinimas:
Silkių vyniotiniai "Rolmopsai"
Silkių vyniotiniai "Rolmopsai" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 silkės, 2.2 - 3 svogūnai, 3.2 morkos, 4.5 pipirai, 5.1 šaukštas aliejaus, 6.3 gvazdikėliai, 7.2 lauro lapeliai, acto, truputis cukraus, 8.1.5 stiklinės vandens. Gaminimas: Silkes išmirkyti, išvalyti (prastesnes ..
Recepto vertinimas:
Avienos pjausniai su mėtomisIngridientai:4 avienos pjausniai (kiekvienas maždaug po 225 g ), pusė citrinos, svogūnas, česnako skiltelė, 3 šakelės mėtų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos šašlykai su bulvėmis
Kiaulienos šašlykai su bulvėmisIngridientai:16 mažų šviežių bulvių, 700 g kiaulienos, citrina, 2 šaukštai susmulkintų žalių rozmarinų arba 2 šaukšteliai džiovintų, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, pusės citrinos sulčių.Gaminimas Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame. Van..
Recepto vertinimas:
Vynuogių lapuose marin. agurkai
Vynuogių lapuose marin. agurkaiIngridientai:Nedideli agurkai, vynuogių lapai. Marinatui: 1l vandens; 1 valg. š. druskos, 1 valg. š. cukraus, 1 arb. š. citrinos rūgšties, 1 skiltelė česnako, 1 valg. š. prieskonių mišinio agurkų marinavimui.Gaminimas Agurkus porai valandų pamer..
Recepto vertinimas:
Jautiena kaubojiškai (Ramunės)
Jautiena kaubojiškai (Ramunės)Ingridientai:700 g jautienos (be kaulų), 8 maži svogūnėliai, 1 raudonos paprikos ankštis. Marinatas: 1/2 stiklinės aštraus kečupo, 1/3 stiklinės aliejaus, 3 šaukštai prieskonių sriuboms, 1 šaukštas sutarkuotų krienų.Gaminimas Dubenėlyje išmaišyti ..
Recepto vertinimas:
Salotos su marinuota ir kepta vištiena
Salotos su marinuota ir kepta vištienaIngridientai:4 porcijos 1,25 cm imbiero šaknies, 1 česnako skiltelė, 125 ml sojos padažo, 30 ml (2 šaukštai) cukraus, 45 ml (3 šaukštai) ryžių vyno, 45 ml (3 šaukštai) sezamo aliejaus, 125 ml augalinio aliejaus, 1 raudonoji saldžioji paprika, 4 vi..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis ir cukinijomis
Salotos su krevetėmis ir cukinijomisIngridientai:6 porcijos 1 žiupsnelis šafrano, 30 ml (2 šaukštai) karšto vandens, 2 citrinos, 6 skiltelės česnako, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 500 g cukinijų, 18 neišlukštentų di..
Recepto vertinimas:
Marinuota žuvis (Pescado en escabeche)
Marinuota žuvis (Pescado en escabeche)Ingridientai:1,4 kg išdarinėto raudono rifų ešerio; 6-7 česnako skiltelės; 8-10 juodųjų pipirų grūdelių; Maždaug 2-3 cm ilgio gabalėlis cinamono lazdelės; 2 gvazdikėliai; 1 arb. š. džiovintų raudonėlių; ½ arb. š. kmynų; 125 ml apelsinų..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos šašlykasIngridientai:2 kg neriebios kiaulienos (sprandinės, kumpio),2 svogūnai,4 skiltelės česnako.Marinatui:0,5 l vandens,0,5 stiklinės obuolių acto,1 šaukštas druskos,6 juodųjų pipirų grūdeliai, 3 gvazdikėliai,2 ..
Recepto vertinimas:
Vištiena jogurto marinateIngridientai:vištienos be odelės, supjaustyta porcijomis. Marinatui: 300 g natūralaus jogurto (nesaldaus) arba kefyro, 1 stambios saldžios paprikos, 12 česnako skiltelių (galima dėti mažiau), 1 a.š. imbiero miltelių, 1 a.š. saldžios paprikos miltelių, pagal por..
Recepto vertinimas: