20 rezultatų ieškant "virtu bulviu su varske kukuliai"
Angliškai įdarytos bulvės Patiekalo šalis: Didžioji Britanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: virtų bulvių (didelių) su lupenomis – 1,2 kg (4 vnt.) pomidorų be odelės ir sėklų - 200 g salierų stiebų – 150 g Vorčesterio padažo – 20 g (1 valg. šaukštas ) čederio sūrio ..
Recepto vertinimas:
Žuvies spurgos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g rūkytos žuvies (skumbrės, jūrų lydekos ar kt.) 2 kiaušiniai 150 g virtų bulvių 4-6 šaukštai kefyro Šaukštelis kepimo miltelių Prieskonių Smulkintų petražolių Nepilna stiklinė miltų Aliejaus Gaminimas: Žuvį nulupame, išimame..
Recepto vertinimas:
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 50 g virtų bulvių, 50 g virtų morkų, 50 g sūdytų agurkų, 50 g pomidorų, 40 g krienų padažo, 1 šaukštas kapotų žalumynų, 1 šaukštas majonezo druskos. Gaminimas: Žuvį išvirkite, ataušinkite t..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su pyragu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 350 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 didelis svogūnas, 3 šaukštai sviesto arba margarino, 200 g sužiedėjusio pyrago, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, krapų arba petražolių lapelių..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba sultinio, 3 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti, įdė..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių blynai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7-8 bulvės, kiaušinis, šaukštas miltų, šaukštas krakmolo, 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, druskos Gaminimas: Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, ..
Recepto vertinimas:
Bulviniai rageliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg virtų bulvių 150 g virto kumpio 2 kiaušiniai 3 šaukštai krakmolo druska pipirai muskato Įdarui: 150 g fermentinio sūrio 1 kiaušinis petražolių Gaminimas: Virtas bulves sumalame, o kumpį labai smulkiai supjaustome. Įberiame krakmol�..
Recepto vertinimas:
Grybai, įdaryti ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 2 šaukštai margarino, 1 stiklinė virtų ryžių 3 šaukštai nevirtų ryžių, 1 kiaušinis, 1 petražolė, druskos, tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis..
Recepto vertinimas:
Grybų ir virtų bulvių bandelės
Grybų ir virtų bulvių bandelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 800 g virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba grietinės, druskos, 3 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių, 5 šaukštai miltų. Padažui: 1 šaukštas svie..
Recepto vertinimas:
Tiršta grybų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių arba 70 - 100 g. savo sultyse virtų baravykų ar kt. grybų, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno arba poro, 0,5 morkos, 0,5 petražolės ar gabalėlis saliero, 1 litras vandens, 1 šaukštas grietinės arba ..
Recepto vertinimas:
Tiršta grybų sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių baravykų arba rudmėsių, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno, 0,5 morkos, 0,5 petražolės arba gabalėlis saliero, 1 l vandens, druskos, 1 šaukštas grietinės arba 1kiaušinio trynys, 4 šaukštai pien..
Recepto vertinimas:
Mėsos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g. virtos ar keptos mėsos arba šaltienos, 200 g. virtų bulvių, 200 g. obuolių, 0,5 virto saliero, 1 stiklinė majonezo, 2 šaukštai pieno, 2 šaukštai obuolių tyrės - padažo, 1 šaukštas garstyčių, 1 šaukštas acto, 3 šaukštai krien�..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms
Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 40g išdarytų ančiuvių arba be odos sūdytų kilkučių, 20g kietai virtų kiaušinių trynių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų, 320g alyvų aliejaus, 60g..
Recepto vertinimas:
Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10g saulėgrąžų aliejaus, 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo, 40g rudųjų konservuotų pupelių, 5g Valdorfo aitrio..
Recepto vertinimas:
Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g sluoksniuotos tešlos, 30g virtų ryžių, 5g petražolių, 200g menkės filė, 10g citrinų sunkos, 1,5g drusk..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ TROŠKINYS SU PUPELĖMIS
BUROKĖLIŲ TROŠKINYS SU PUPELĖMIS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg virtų burokėlių, 0,5 l virtų pupelių, po 300 g morkų ir svogūnų, 1 stikl. pomidorų padažo, 1 stikl.aliejaus, druskos, cukraus, pipirų. Gaminimas: Puode su aliejumi apkepinu susmulkintu..
Recepto vertinimas:
Bulvių kukuliai su kiaušiniais
Bulvių kukuliai su kiaušiniaisIngridientai:900 g virtų bulvų 1 kiaušinis 5 šaukštai aliejaus 4 šaukštai džiūvėsėlių Įdarui: 3 svogūnai 2 kiaušiniaiGaminimasVirtas bulves sumalti arba sutarkuoti vidutinio stambumo tarka. Į jas įmušti kiau&..
Recepto vertinimas:
Krevečių salotosIngridientai:250 g virtų ryžių, 1 didelis pomidoras, 1 mažas svogūnas, 1/2 raudonos saldžiosios paprikos, 300 g šaldytų virtų krevečių. Padažui: 50 g alyvų aliejaus, 2 šaukštai raudonojo vyno acto, 1,5 arbatinio šaukštelio druskos, 1/8 arbatinio šaukštelio sa..
Recepto vertinimas:
Karpio salotos (Ramunės)Ingridientai:Karpio filė; pievagrybių; salotų, agurko, pomidorų; virtų su lupena bulvių. Padažui: 2 virtų kiaušinių; svogūnų laiškų, krapų; majonezo, natūralaus jogurto; grybų padažo ir obuolių acto (labai nedaug).Gaminimas Karpį supjaustome juostelėmi..
Recepto vertinimas: