Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.3 šaukštai tamsaus sojų padažo,
2.1 maža, plonai supjaustyta aitrioji paprika, 3.3 šaukštai skaidraus skysto medaus,
4.350 g nuvalytos ir gabalėliais supjaustytos lašišos filė.
Gaminimas:
Į puodą supilame sojų padažą, medų, sudedame aitriąją papriką. Kaitiname, kol viskas gerai susimaišys. Lašišą dedame į nemetalinį dubenį, užpilame atšaldytu medaus marinatu. Pamaišome, kad visus gabalėlius apsemtų, ir paliekame pastovėti.
Grilį įkaitiname. Lašišą dedame ant folija išklotų grotelių. Ištepame marinatu. Kepame 4-5 minutes, vienа kartą apverčiame, pakepame dar, kol susidarys aukso spalvos plutelė. Tiekiame su virtais ryžiais, sumaišytais su supjaustytais svogūnų laiškais bei apibarstytais juodaisiais pipirais. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!