25 rezultatų ieškant "marin"
Marinuota lašiša Sudėtingumas: 3 Ingridientai: agurko 4 gabaliukų (po 150 g) lašišos citrinos saujelės krapų 2 šaukštų vyno acto šaukšto alyvuogių aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Marinuotos strimėlės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 12 mažų strimėlių druskos, pipirų šaukšto citrinų sulčių 50 g miltų saujelės raudonėlių 3 mažų aitriųjų paprikų 2 raudonųjų svogūnų skiltelės česnako 50 g vyno acto šaukštelio cuk..
Recepto vertinimas:
Karšiai su rozmarinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 šakelių rozmarinų 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus druskos, pipirų 4 karšių 2 citrinų 2 guželių salotų 2 šaukštelių kmynų Gaminimas: Rozmarinus sukapoti. Išmaišyti su kapotais česnakais ir dviem �..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis marinate Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 100 g daržovių, 5 g augalinio aliejaus, 5 g miltų, 75 g marinato, 10 g žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Žuvį supjaustykite, apibarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltais ir kepkite aliejuje. Ataušintą dėkite ..
Recepto vertinimas:
Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapas, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų, petražolių lapelių, 4 pipirai, 0,5 šaukto druskos, 1 l vandens, 1 šaukštas acto..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su lašinukais
Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..
Recepto vertinimas:
Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, 2 šaukštai citrinos sulčių, 0,5 stiklinės alyvų aliejus, svogūnas, pipirų, lauro lapas, druskos, marinuotų obuolių griežinėlių. Gaminimas: Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliej�..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena su grietine
Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Marinuotos paprikos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ raudonosios paprikos ½ geltonosios paprikos ½ žaliosios paprikos 2 šaukšteliai alyvų aliejaus 2 šaukštai cukraus 3 šaukštai obuolių acto Druska, pipirai Gaminimas: Paprikos supjaustomos 1x1 cm kubeliais. Alyvų aliejus pakaitin..
Recepto vertinimas:
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 tuno kepsneliai Marinatui: 1 šaukštas sojos [padažo] 2 šaukštai vaisių sulčių 1 šaukštas augalinio aliejaus 15 g. Cukraus ½ šaukštelis pipirų Daržovės: 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės 1 raudonasis svog�..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršienos filė su pankoliais
Marinuota veršienos filė su pankoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos arba jautienos filė 4 šaukšteliai pankolio sėklų 1 šaukštelis kmynų 125 g cukraus 125 g druskos Gaminimas: Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiama..
Recepto vertinimas:
Marinuota stintaIngridientai: 1 kg stintos 0,5 stiklinės miltų 5-6 šaukštai aliejaus 2 stiklinįs vandens 1 stiklinė acto 50 g petražolių 2 šaukštai cukraus laurų lapelis morkų svogūnų pipirų druskos Paruošimo būdas: Nuvalytas žuveles nusausinti, pasūdyti, pav..
Recepto vertinimas:
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos filė gabaliukai Marinatui: sultys, išspaustos iš 1 citrinos 4 šaukštai cukraus 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 šaukštas garstyčių miltelių Ryžių ir daržovių garnyrui: 4 porcijos ryžių ..
Recepto vertinimas:
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg rūgštokų obuolių Pirmajam marinatui: 1 l vandens 100 ml spirituoto acto (12%) arba 50 ml gryno acto (24%) 2 šaukšteliai druskos Antrajam marinatui: 500 ml vandens 500 ml cukraus 150 dl šviežiai išspaus..
Recepto vertinimas:
Morkos imbiero marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 gr morkų plonais griežinėliais Marinatui: 1 šaukštas šviežio imbiero plonais šiaudeliais 200 ml acto 200 ml vandens 200 gr cukraus 2 šaukštai jūros druskos 1 šaukštelis nemaltų juodųjų pipirų Gaminimas: Paruošiamos morkos..
Recepto vertinimas:
Marinuoti česnakai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 česnako skiltelių vandens Nuovirui: 100 ml vandens 100 ml balto vyno acto 100 ml aliejaus 1 arbatinis šaukštelis druskos 2 arbatiniai šaukšteliai smulkaus cukraus 2 valgomieji šaukštai šviežio ar džiovinto peletrūno arba baziliko Ga..
Recepto vertinimas:
Marinuotos krevetės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 gr lukštentų krevečių 100 ml smulkiai pjaustyto svogūno 2 lupti, be sėklų, smulkiai pjaustyti pomidorai ½ šaukštelio druskos ¼-½ šaukštelio rupiai maltų juodųjų pipirų 1 šaukštelis cukraus 1 citrinos sultys 1 šaukšt..
Recepto vertinimas:
Agurkas čilio marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 agurkas Marinatui: 3 šaukštai saldžiojo čilio marinato 2 šaukšteliai jūros druskos 1 šaukštas cukraus 3 šaukštai spaustos citrinos 2 šaukštai skrudintų ir smulkiai kapotų žemės riešutų 2 šaukštai šviežios pjaustytos kal..
Recepto vertinimas:
Saldusis Čilio marinatas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 raudonosios paprikos 10 skiltelių česnako 50 ml baltojo vyno acto 250 ml cukraus 100 ml vandens 1 šaukštelis kajeno pipirų Gaminimas: Gerai nuplaukite paprikas, išimkite sėklas. Nulupkite česnakus. Viską susmulkinkite, galim..
Recepto vertinimas:
Imbiero marinatas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas šviežio imbiero plonais šiaudeliais200 ml acto200 ml vandens200 gr cukraus2 šaukštai jūros druskos1 šaukštelis nemaltų juodųjų pipirų Gaminimas: Sumaišykite puode imbierą, actą, vandenį, cukrų, druską ir pipirus. Pavir..
Recepto vertinimas:
Raudonojo vyno marinatas jautienai
Raudonojo vyno marinatas jautienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 šaukšto raudonojo vyno acto 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1-2 šaukšteliai cukraus 1 svogūnas 2 lauro lapeliai (Lauro lapas) 3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) rozmarinų 0,25 šaukštelio garstyčių miltelių drusko..
Recepto vertinimas:
Garstyčių marinatas avienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 šaukštai garstyčių miltelių 2-3 skiltelės česnako 3 šaukštai acto peletrūnų (žiupsnelis) 250 ml aliejaus 1 šaukštelis maltų paprikų 1 šaukštelis smulkintų šviežių bazilikų 1 šaukštelis smulkintų švieži�..
Recepto vertinimas: