20 rezultatų ieškant "lengvai paruosiami sausainiai"
Spurgos su marmeladu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150 g miltų, 60 margarino, 3 kiaušiniai, žiupsnelis druskos, aliejaus virimui, 250 g slyvų marmelado, stiklinė vandens. Gaminimas: Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir už..
Recepto vertinimas:
Šampano šerbetas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g cukraus 125ml vandens 125ml apelsinų sulčių 300ml sauso šampano 1 lengvai suplaktas kiaušinio baltymas papuošimui vynuogių Gaminimas: Cukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cu..
Recepto vertinimas:
Šampano šerbetas 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 ml vandens 125 ml apelsinų sulčių 300 ml sauso šampano 1 lengvai suplaktas kiaušinio baltymas vynuogių papuošimui Gaminimas: Cukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Nu..
Recepto vertinimas:
Šaldyti vaisiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušinių baltymai jums patinkantys vaisiai 3 dl smulkaus cukraus 1 1/2 dl cukraus pudros popierius maistui vynioti Gaminimas: 1. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių, supilkite juos į indą ir lengvai suplakite. Suplakę jais aptepkite ..
Recepto vertinimas:
Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais
Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30 g baklažano, 30 g cukinijos, 30 g raudonos saldžiosios paprikos, 30 g geltonos saldžiosios paprikos, 20 g pievagrybių, 20 g žiedinių kopūstų, 20 g brokolių, 20 g morkų, 20 g virtų lęšių, 4 skiltelių če..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5kg varškės 4 kiaušiniai 3 šaukštai sviesto 3 šaukštai cukraus 3 šaukštai manų kruopų 0,5 stiklinės pieno truputi druskos Gaminimas: Manų kruopos užpilamos pienu ir pusvalandžiui paliekama, kad šiek tiek išbrinktų. Kiaušinių tr..
Recepto vertinimas:
Kepenėlės su sojų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kepenėlių,1 stiklinė ryžių,2 stiklinės vandens,½ stiklinės žaliųjų žirnelių,aliejaus kepimui,truputis miltų,sojų padažo,1-2 švieži mandarinai,druskos,raudonųjų maltų pipirų. Gaminimas: Ryžius išvirkite. Ž..
Recepto vertinimas:
Žvilgantys imbieriniai sausainiai
Žvilgantys imbieriniai sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g miltų;2 nubrauktų arbatinių šaukštelių kepimo miltelių;1 arbatinio šaukštelio malto imbiero;1 arbatinio šaukštelio cinamono;pusės arbatinio šaukštelio malto muskato riešuto;pusė arbatinio šaukštelio vanilinio..
Recepto vertinimas:
Balandėliai Ingridientai: 1 didelė kopūsto galva 800g faršo 1 stiklinė ryžių 1-2 galvos svogūnų įvairių prieskonių 1-2 kiaušiniai Tarkuotų morkų 1-2 stiklinės Padažui 1 stiklinė vandens 1-2 valg.šaukštai miltų 100g grietinės 50g tomatų pastos druskos pagal skon�..
Recepto vertinimas:
Rugštynių sriubaIngridientai: Sultiniui: Vienos vištos nugarėlės Svogūno Lauro lapų pipirų druskos Sriubai Rugštynių Morkos Bulvių prieskonių sriubai Gaminimas: Išverdame sultinį, jį reikės virti apie 1,5 valandos, kol lengvai nuo kaulų atsiskirs mėsa. Supaja..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir bulvių užkepėlėIngridientai: 0,5 kg bulvių 700 g žuvies filė 1 didelis poras 1 morka 200 g fermentinio sūrio 1 stiklinė pieno 3 alyvų aliejaus druskos, pipirų, žuvies prieskonių trupinių indui pabarstyti Gaminimo būdas: Bulvės išverdamos ir supjaustomos ..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Senoviškos vaisių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 po pusę griežinėlio supjaustyti apelsinai 3 plonais griežinėliais supjaustyti obuoliai 3 gabalėliais supjaustytos kriaušės 2 griežinėliais supjaustyti bananai 200 g per pusę supjaustytų vynuogių su išimtais kauliukais nuovir..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis paplotis su grietinėle ir braškėmis
Šokoladinis paplotis su grietinėle ir braškėmisIngridientai:150 g pusiau saldaus (juodojo) šokolado, 3 kiaušiniai, lengvai suplakti, 200 g cukraus, 100 g maltų migdolų, 100 g kvietinių miltų, 4 kiaušinių tryniai, lengvai suplakti, 400 ml pieno, 350 g braškių, supjaustytų griežinėl..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado pyragasIngridientai:180 g sviesto, 150 g kapoto baltojo šokolado, 200 g rudojo cukraus, 250 ml pieno, 6 šaukštai kukurūzų sirupo, 300 g paprastų kvietinių miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 2 kiaušiniai, lengvai suplakti, Baltojo šokolado kremas: 125 ml tirštos gr..
Recepto vertinimas:
Artišokų salotos su parmezano sūriu
Artišokų salotos su parmezano sūriuIngridientai:4 porcijoms: 4 artišokai 2 citrinų sultys 1 didelė morka, supjaustyta plonais pagalėliais 1 nedidelis salieras, supjaustytas plonomis riekelėmis 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai 125 g..
Recepto vertinimas:
Artišokų salotos su parmezano sūriu
Artišokų salotos su parmezano sūriuIngridientai:4 porcijoms: 4 artišokai; 2 citrinų sultys; 1 supjaustyta plonais pagalėliais didelė morka; 1 supjaustytas plonomis riekelėmis nedidelis salieras; 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 1..
Recepto vertinimas:
Apelsinų tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 30 g smulkiai kapotų saulėgrąžų, 125 g smulkiai maltų kviečių arba rupaus malimo kvietinių miltų, 1 valg. šaukšt. rudo cukraus, 80 g sviesto, 1 kiaušinio trynys, 3 valg. šaukšt. apelsinų džemo. Biskvito tešlai: 1 apelsinas, 4 kiauši..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai bučkiaiIngridientai:4 kiaušinių baltymai1 žiupsnelis druskos200g cukraus2 valg. šaukštai kakavos100g tarkuoto švelniai kartaus šokoladoGaminimasKiaušinių baltymus su druska plakti, kol pasidarys labai tirštos putos, po to pamažu supilti cukrų. Po cukraus supilti kakavą ir..
Recepto vertinimas: