Rugštynių sriuba
Ingridientai:Sultiniui:
Vienos vištos nugarėlės
Svogūno
Lauro lapų
pipirų
druskos
Sriubai
Rugštynių
Morkos
Bulvių
prieskonių sriubai
Gaminimas:
Išverdame sultinį, jį reikės virti apie 1,5 valandos, kol lengvai nuo kaulų atsiskirs mėsa. Supajaustome smulkiai morką , bulves susmulkinam kubeliais ir suberiam į sultinį ir toliau verdam. Kol verda bulvės ir morkos, susmulkinam rugštynes. Kai bulvės suminkštės galima sudėti rugštynes likusius prieskokiu sriubai ar kt. ir pavirti kokias penkias minutes. Šią sriubą galima pagardinti gietine ir supjaustytu kubeliais virtu kiaušiniu . Aukštaičiai mėgsta į verdančią sriubą įmušti žalią kiaušinį , tap pat skanu.
Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!