20 rezultatų ieškant "lapus"
Lašišų suktinukai su pipirų padažu
Lašišų suktinukai su pipirų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g lašišų filė 8 kininio kopūsto lapai 50 ml ryžių ¼ šaukštelio juodųjų pipirų druska 8 ploni rūkyto kumpio griežinėliai Padažas: 250 ml balto vyno 1 pom..
Recepto vertinimas:
Arbatoje mirkyti kiaušiniai -cha-ye-dan
Arbatoje mirkyti kiaušiniai -cha-ye-dan Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 kiaušinių 80 g juodos kiniškos arbatos (geriausiai tinka Ulongo arbatos lapai) 3 šaukštai druskos Gaminimas: Virti kiaušinius tol, kol jie bus 90% išvirę, tada šaukštu lengvai įskelti lukštą. Mažame puode užv..
Recepto vertinimas:
Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su Savojos kopūstu
Balandėliai su Savojos kopūstuIngridientai: Savojos kopūsto gūžė (nedidelė), 100 g cukinijos, po pusę raudonosios ir geltonosios paprikos, raudonasis svogūnas, 15 g sojų padažo, 0,5 stiklinės apvaliųjų ryžių, alyvuogių aliejaus, druskos, prieskonių. Padažui: pusė..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
„Virintas vanduo“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Provanse ši sriuba vadinama Aigo-boulido ir, išskyrus sriubą iš kirvio, yra pati pigiausia, kokią tik galima išvirti. Puikiai tinka šaltą ir apsiniaukusią dieną, kartu su vaniliniais pyragaičiais desertui arba tada, kai norisi tik ..
Recepto vertinimas:
Salotos su saldžiarūgščiu padažu
Salotos su saldžiarūgščiu padažu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 kietai virti kiaušiniai; 200 g. rūkytos kiaulienos nugarinės; 12 _ 13 alyvų; 5 _ 6 salotų lapai; 0,5 stiklinės anakardžių (indiškų) riešutų; truputis svogūnų laiškų; Padažui: 1 arbatinis šaukštelis cukraus; 0,..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lazanijaIngridientai:8 stačiakampiai lazanijos gabalai 2 porai 400 g fermentinio sūrio 4 šaukštai grietinės 2 šaukštai citrinų sulčų 16 gabalėlių rūkytos lašišos druskos maltų pipirųGaminimasIšvirkite lazanijos gabalus pasūdytame ..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su pankoliaisIngridientai:500 g plekšnės arba lašišos filė 1 kg žuvies kaulų 1 citrinos sulčių 4 – 5 pankolių gumbeliai 4 svogūnai 2 aurų lapeliai 1 morka 1 saliero stiebas 10 g šviežių petražolių 1 skilt. česnako 80 g alyvuogių aliejus 100 ..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su daržovėmis
Vištienos salotos su daržovėmisIngridientai:os salotos su daržovėmis Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Virimas Maišym..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių salotos su graikiniais riešutais
Dilgėlių salotos su graikiniais riešutaisIngridientai:150 g jaunų dilgėlių lapų, 30 g graikinių riešutų, 30 g žalių svogūnų laiškų, acto arba citrinų sulčių, petražolių, druskos.Gaminimas Dilgėlių lapus nuplauname ir 5 min. palaikome karštame vandenyje, po to išimame ir nu..
Recepto vertinimas:
Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos
Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotosIngridientai:Padažui: 1/2 šaukšto aliejaus, 2 arbatiniai šaukšteliai laimų arba citrinų sulčių, 1/2 arbatinio šaukštelio tabasco padažo, 1 česnakų skiltelė, 1 šaukštas susmulkintų bazilikų, 1 šaukštas susmulkintų petražolių, 1/2..
Recepto vertinimas:
Špinatų salotos su braškėmisIngridientai:250 g šviežių špinatų, 500 g braškių. Padažui: 1/2 nedidelio svogūno, 3 šaukštai cukraus, 3 šaukštai šalto virinto vandens, 2 šaukštai baltojo vyno acto, 1/2 šaukšto garstyčių miltelių, 50 g aliejaus. Gaminimas Špinatus nupl..
Recepto vertinimas:
Kefalės vynuogių lapuoseIngridientai:8 raudonosios kefalės (po 300 g), 3 citrinų sulčių, 24 vynuogių lapai, žuvies prieskonių, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Žuvis išskrodžiame, palikdami galvas, išvalome, nuplauname ir nusausiname. Apib..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su šviežiais kopūstų lapais
Kalcioni su šviežiais kopūstų lapaisIngridientai:300g picos tešlos, plakto kiaušinio glazūravimui, pomidorų, mairūno. Įdarui: 500g gūžinių kopūstų arba šviežių daržovių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 smulkiai supjaustytos svogūnų galvos, 440g konservuotų pomidorų (be k..
Recepto vertinimas:
Salotos su saldžiarūgščiu padažu
Salotos su saldžiarūgščiu padažuIngridientai:2 kietai virti kiaušiniai, 200 g. rūkytos kiaulienos nugarinės, 12-13 alyvuogių, 5-6 salotų lapai, 0,5 stiklinės anakardžių (indiškų) riešutų, truputis svogūnų laiškų, Padažui: 1 arbatinis šaukštelis cukraus, 0,5 arbatinio šaukš..
Recepto vertinimas:
Viščiukas vynuogių lapuoseIngridientai:2 porcijoms: 2 mažų viščiukų puselės; 2 valg. š. skysto medaus; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 2 valg. š. apelsinų sulčių; 2 arb. š. susmulkintų čiobrelių; ½ stiklinės baltojo vyno; 8-10 vynuogių lapai.Gaminimas Viščiukų puseles nu..
Recepto vertinimas:
Spalvingos daržo salotosIngridientai:8 porcijos 1 lapinės cikorijos galvutė (apie 150 g), 2 cikorijos galvutės 9api 150 g), 1 nedidelė garbanotųjų salotų galvutė (apie 300 g), 125 g sultenių, 125 g gražgarščių, 5-7 šakelės šviežio baziliko, 5-7 šakelės šviežio pelerūno, 1 nedi..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su varške ir ryžiais
Balandėliai su varške ir ryžiaisIngridientai:9-10 kopūstų lapų,400 g varškės,1 maišelis (125 g) ryžių,50 g sviesto,0,5 stiklinės grietinės,1 kiaušinis,truputis druskos, cukraus, aliejaus.Padažui:3 šaukštai keču..
Recepto vertinimas: