21 rezultatų ieškant "paruostas"
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..
Recepto vertinimas:
Sumuštinis Siurprizas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva, 200 g fermentinio sūrio, 200 g rūkytos ar virtos dešros, 100 g virtos mėsos ir kumpio, agurkas, pomidoras, keletas ridikėlių, vynuogių kekė, obuolys. Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius ..
Recepto vertinimas:
Austrės su lašinukais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 40 g parūkytų lašinukų 12 šviežių austrių 20 g sviesto Vorčesteršyro padažo 1–2 citrinų druskos Gaminimas: Nuo lašinukų nupjauti odą ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Citrinas nuplikyti karštu vandeniu, nusausinti ir su..
Recepto vertinimas:
Įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 baklažanai, 4 svogūnų galvelės, 200 gr rūkytos šoninės, 200 gr šviežių pievagrybių, išpjautas baklažano minkštimas, petražolių lapelių, maltų juodų pipirų, sviesto, tarkuoto sūrio. Gaminimas: Paruošti baklažanai per..
Recepto vertinimas:
Keptos bandelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 bandelės, 2 obuoliai, 100 g varškės, šaukštas medaus, 100 g sviesto, šaukštas pyrago džiūvėsėlių. Gaminimas: Bandelės perpjaunamos pusiau, išimamas minkštimas, patepamos sviestu. Obuoliai nulupami išimamas sėklynas, stambiai sutark..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..
Recepto vertinimas:
Aguoninis biskvitas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 150 g aguonų, 225 g cukraus, 8 kiaušiniai, 75 g saldžiųjų migdolų, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, 1 šaukštas krakmolo, 1 šaukštas sviesto, cinamono. Gaminimas: Aguonas užplikykite karštu vandeniu, nusausinkite ir gerai sumalkite..
Recepto vertinimas:
Pica su kumpiu ir paprika Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 250 g miltų, 200 g margarino, 2 šaukštai vandens, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai pamidorų padažo 0,5 šaukštelio druskos. Viršui: 400 g kumpio, 100 g fermentinio sūrio, 1 svogūnas, 1 poras, 5 kiaušiniai, 2 saldžiosios..
Recepto vertinimas:
Siurprizas (sumuštinis)Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva 200 g fermentinio sūrio 200 g rūkytos ar virtos dešros 100 g virtos mėsos ir kumpio agurkas pomidoras keletas ridikėlių vynuogių kekė obuolys Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, n..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
Bulviniai vėdaraiIngridientai: 1kg bulvių 200gr. lašinukų 2 svogūnai 1/2 šaukštelio mairūno ar maltų pipirų kiaulės žarnų kelios skiltelės česnako druska. Paruošimo būdas: Nuskuskit bulves . Jas sutarkuokite. Supjaustykite smulkiai lašinukus ir paspriginkite kartu su..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su kruopomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 100 g bulvių, 20 g morkų, 5 g petražolių, 20 g svogūnų, 10 g porų, 30 perlinių kruopų, 10 g margarino, druskos. Gaminimas: Prieskonines daržoves supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite. Perlines kruopas nup..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos su šprotais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 gūžės salotų; 160 g. šprotų; 2 mėlynieji svogūnai; 150 g. virtų bulvių; 160 g. šviežių agurkų; 120 g. šviežių pomidorų; 180 g. mišrainės padažo. Gaminimas: Salotų lapus suplėšome ir sudedame į užkandines lė..
Recepto vertinimas:
Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..
Recepto vertinimas:
Sumuštinis „Siurprizas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kopūstas, 2.200 g fermentinio sūrio, 3.200 g virtos dešros, 4.100 g virto kumpio, agurkas, pomidoras, keletas ridikėlių, kekė vynuogių, obuolys. Gaminimas: Kopūstas nuplaunamas, lygiu pjūviu nupjaunama apačia. Taip ..
Recepto vertinimas:
Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai
Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Šokoladinis pyragaitis slepia savyje karamelės srautą. 1.0,75 puodelio sviesto 2.190 g pusiau saldaus šokolado gabaliukų 3.3 kiaušiniai 4.3 kiaušinių tryniai 5.0,3 puodelio cukraus 6.1,5 šaukštelio vanilės 7.0,3 pu..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos ananaseIngridientai:200 g rūgščios grietinės, 3 šaukštai miltinio cukraus, 2 bananai, 3 salierų kotai, 200 g kubeliais supjaustytos virtos vištienos (be odos), 250 g mandarinų, 2 ananasai arba 500 g ananasų gabaliukų iš kompoto, 50 g kokosų drožlių, 50 g raudonų..
Recepto vertinimas:
Vištienos ir ryžių salotosIngridientai:200 g raudonųjų ankštinių pipirų, 150 g vištienos, 150 g žaliųjų žirnelių, 200 g ryžių, 20 g acto, 20 g alyvuogių aliejaus, 30 g garstyčių, l0 g petražolių, l0 g estragono.Gaminimas Raudonuosius ankštinius pipirus pakepinti, išsk..
Recepto vertinimas:
Cukinijų ir morkų uogienėIngridientai:1 kg cukinijų; 500 g morkų; 600 g cukraus; Pagal skonį citrinų rūgšties; 2 pak. vanilinio cukraus.Gaminimas Cukiniją nulupti, išimti sėklas su jas gaubiančiu minkštimu ir supjaustyti 1,5-2 cm kubeliais. Paruoštas cukinijas užpilti cukrumi, parū..
Recepto vertinimas:
Kučioms paruoštas upėtakisIngridientai:2 kg žuvies,žiupsnelis kvapiųjų pipirų,0,5 stiklinės džiūvėsėlių,3 svogūnai,150 g aliejaus,keli mėtų lapeliai,druskos,petražolių lapelių,1 citrina.GaminimasI#..
Recepto vertinimas:
Baklava(pistacijų pyragas)Ingridientai:160 g (8) gabalus sluoksniuotos tešlos,350 g susmulkintu pistaciju riešutų,100 g sviesto,Sirupui:150 g cukraus,1 citrina,Apelsinmedzio žiedu aliejaus.Kiekis:4-6 žmonėmGaminimas1. Ištepti skardą sviestu. Sudeti 4 gabalus sluoksniuotos tešlos. Ištirpin..
Recepto vertinimas: