Balandėliai su varške ir ryžiais

Ingridientai:
9-10 kopūstų lapų,
400 g varškės,
1 maišelis (125 g) ryžių,
50 g sviesto,
0,5 stiklinės grietinės,
1 kiaušinis,
truputis druskos,
cukraus, aliejaus.

Padažui:
3 šaukštai kečupo,
3 šaukštai grietinės.
Gaminimas
Kopūstų lapus apverdame kaip įprastiems balandėliams ir atvėsiname. Varškę pertriname, įdedame išvirtus, perplautus ryžius, įmušame kiaušinį, įdedame grietinės, sviesto, druskos, cukraus, gerai išmaišome. Įdarą dedame į kopūstų lapus, sulankstome balandėlį, apkepame keptuvėje su aliejumi. Dedame troškinti, o baigdami troškinti įdedame kečupą ir grietinę.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!