22 rezultatų ieškant "lapeliu"
Jūros ešeriai su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 jūros ešerių druskos, pipirų citrinos 1–2 šaukštų kadagių uogų 4 laurų lapelių mėgstamų daržovių svogūno 2 šaukštų aliejaus 200 ml žuvų sultinio Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti ir įtrinti druska..
Recepto vertinimas:
Troškinta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g kalakutienos 500 g pomidorų 300 g svogūnų po vieną žalią, geltoną ir raudoną papriką 2 skiltelės česnako 4 šaukštai aliejaus šaukštas petražolių lapelių šaukštelis mairūnų lapelių 0,5 šaukštelio saldžiosios paprik..
Recepto vertinimas:
Silkė pomidorų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100g silkės 20g svogūno 15g saulėgražų aliejaus 20g pomidorų tyrės cukraus pipirų lauro lapelių acto Gaminimas: Svogūnų galvelės smulkiai supiaustomos, pakepinamos aliejuje, pridedama pomidorų tyrės ir dar pakepinama. Paskiau į..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g salierų lapelių 50 g petražolių lapelių 1 svogūnas 3 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1 l pieno 125 g maltos mėsos 1 kiaušinis 2 šaukštai džiūvėsėlių 4 šaukštai pjaustytų petražolių žiupsnelis mus..
Recepto vertinimas:
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 30 g krienų, 150 g sultinio, 10 g 3 % acto, 30 g grietinėlės, 5 g miltų, 5 g sviesto arba margarino, 150 g priedo, pipirų, lauro lapelių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Keptuvą ištepkite sviestu, p..
Recepto vertinimas:
Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..
Recepto vertinimas:
Silkė pomidorų padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g silkės, 20 g svogūno, 15 g saulėgrąžų aliejaus, 20 g pomidorų tyrės, cukraus, pipirų, lauro lapelių, acto. Gaminimas: Svogūnų galveles smulkiai supjaustykite, pakepinkite aliejuje, pridėkite pomidorų tyrės ir dar pakepin..
Recepto vertinimas:
Grybų ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, 3 šaukštai grietinės arba 2 šaukštai sultinio, 2 šaukštai grietinės, 7 vidutinio didumo pomidorai, 2 šaukšteliai sviesto, krapų arba petražolių..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su obuoliais
Aviena, troškinta su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas riebalų, druskos, 1 kg kopūsto, 3 obuoliai, stiklinė vandens, mairūno, petražolės lapelių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Tada pasūdyti, įdėti supjaustytus kopūstus, obuolių skilteles, �..
Recepto vertinimas:
Su sūriu troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, druskos, pipirų, 4 svogūnai, 2 obuoliai, 2 šaukštai supjaustytų petražolės lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apkepinti, pabarstyti prieskoniais ir troškinti. Atskirai pa..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 viščiukai, citrinos sulčių, druskos, petražolių lapelių, 3 šaukštai sviesto, stiklinė grietinės, šaukštas aštraus padažo, 0,5 stiklinės sultinio. Gaminimas: Viščiukus įtrinti sultimis ir druska, į pilvą įdėti pet..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 2 stiklinės blynų miltų, 3/4 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 200 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 100 g lašiniukų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno arba vandens, druskos, pipirų, 2 šaukštai p..
Recepto vertinimas:
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis) Patiekalo šalis: Estija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 3 morkos, 0,5 griežčio, 1 petražolė arba saliero gabalėlis, 1/4 kopūsto gūžės, 5 bulvės, 0,5 1 vandens arba sultinio, 300 g konservuotų grybų, drusk..
Recepto vertinimas:
Sūrio drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 lydytas sūrelis, 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai krakmolo, 2 virti kiaušiniai, majonezo, garstyčių, petražolių lapelių. Gaminimas: Įpakuotas lydytas sūrelis dedamas į karštą vandenį. Sūri..
Recepto vertinimas:
Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais
Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 gabalai jautienos, druskos, pipirų, 1 svogūnas, 150 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g lašiniukų, petražolių lapelių, 2 šaukštai riebalų, 1,5 stiklinės vandens arba sultinio, 1 šaukštas miltų, 2 šauk�..
Recepto vertinimas:
Kiaušinių ir sviesto padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g sviesto, 2 kietai virti kiaušiniai, šaukštas petražolių lapelių, citrinos sulčių, pipirų, druskos. Gaminimas: Sviestą ištirpinti, perkošti, suberti sukapotus kiaušinius, įspausti citrinos sultis, pasūdyti, įberti ..
Recepto vertinimas:
Troškintos bulvės su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g bulvių, 100 g šviežių baravykų, 15 g lydyto sviesto, 50 g padažo, 15 g svogūnų, lauro lapelių, pipirų, žalumynų, druskos. Gaminimas: Bulvės pjaustomo skubeliais, Apkepinamos riebaluose, pridedama pakepintų svogūnų ..
Recepto vertinimas:
Griežčių sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 1 griežtis, 2 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, pusė saliero, 100 g sviesto, 0,5 šaukšto miltų, druskos, pipirų, lauro lapelių, petražolės lapelių. Gaminimas: Griežtį, morką, salierą supjaustyti, sudėti į pas�..
Recepto vertinimas:
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g veršienos krūtininės be kaulų, druskos, česnako, 2.3 šaukštai margarino ar kitų riebalų, 3.300 g grybų, l šaukštelis petražolių lapelių, 4.3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 5.1 kiaušinis, druskos..
Recepto vertinimas:
Jautienos drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg kojų, 2.1kg jautienos mentės, 3.2 morkos, 4.2 svogūnų galvutės, petražolės šaknis, 5.2 skiltelės česnako, 6.1 virtas kiaušinis, lauro lapelių, pipirų, 7.1 šaukštas druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Kojas ..
Recepto vertinimas:
Pienių lapelių salotosIngridientai:200 g pienių lapelių, 1 kietai virtas kiaušinis, 1-2 česnako skiltelės, druskos, grietinės.Gaminimas Jaunų pienių lapelius nuplauname ir smulkiai supjaustome arba suplėšome, įdedame supjaustytą kietai virtą kiaušinį, įberiame susmulkinto čes..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių lapelių desertasIngridientai:1/2 stiklinės jaunų dilgėlių lapelių, 1 apelsinas, 1 obuolys, 2 šaukštai susmulkintų pakepintų graikinių riešutų 1 arbatinis šaukštelis medaus, 1 arbatinis šaukštelis citrinų sulčių, 1 šaukštas kokosu drožlių. Gaminimas Dilgėlių l..
Recepto vertinimas: