5 rezultatų ieškant "kalvadoso"
Omaras su kalvadosu Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 mažų omarų (400 g) arba 2 didelių (600-800 g), 100 g sviesto, druskos, šviežiai maltų pipirų, žiubsnelio cukraus, 100 g kalvadoso. Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę, specialiu peiliu perskelkite omarus pusi..
Recepto vertinimas:
Obuolių šerbetas su kalvadosu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g nuluptų, be sėklų obuolių 450 ml vandens vienos citrinos žievelės arba sultys 200 ml smulkaus cukraus 1 kiaušinio baltymas 2-3 valgomieji šaukštai kalvadoso garnyrui: šokolado gabalėliai Gaminimas: 1. Supjaustykite obu..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas obuolių punšas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l stiprios arbatos, 100 g rudojo gabalinio cukraus, 500 g apyrugščių obuolių, 1/2 ananaso, 1/2 laimo, 1/2 cinamono lazdelės, 2 gvazdikėliai, 3 kalendros sėklos 3 pimento sėklos, 1/8 l kalvadoso, 1/4 l grietinėlės, rudojo gab..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su obuoliaisIngridientai:12 pyragėlių: 300 g kapotos tešlos, 400 g rūgščių obuolių, 100 ml obuolių vyno, 4 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis vanilinio cukraus, 3/4 šaukštelių cinamono, 2 gvazdikėliai, 1 baltymas, 1 šaukštai kalvadoso, truputį miltų, migdolų d..
Recepto vertinimas:
Normandiški blyneliai (Crêpes normandes)
Normandiški blyneliai (Crêpes normandes)Ingridientai:Tešlai: 100 g miltų, 2 valgomieji šaukštai kukurūzų krakmolo, 2 valgomieji šaukštai cukraus, 50 g sviesto, žiupsnelis druskos, 2 stiklinės pieno, 2 dideli kiaušiniai. Įdarui: 4 obuoliai (renetai), 2 valgomieji šaukštai kalvadoso..
Recepto vertinimas: